- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Engem eddig csak felidegesített ez a demo....
18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......