- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
karib
addikt
Hűha. Ezt nem én fogom eldönteni, de továbbítom az illetékesekhez :) A kívánságok egy része meglehetősen mélyen technikai, meglátjuk, mennyire emészthető a ''köz'' számára... Főleg, hogy azért mi sem vagyunk a 3D legmagasabb gurui, így komoly utánjárást igényel. Viszont lehetnek olyan források, amihez más nem férhet hozzá, tehát meglátjuk, mire jutunk. Nem ígérek semmit, de igyekszünk :)
-
karib
addikt
Ha megunjátok a flame-elést, akkor esetleg tegyetek javaslatot, hogy mit és hogy érdemes nagyon alaposan megnézni ilyen tekintetbe a VGA kártyáknál. Épp most készül egy közép-high end Radeon-FX összehasonlítás, talán még ki tudunk térni rá. De ha nem most, akkor legközelebb (nemtom, nálunk vannak-e még a vasak stb.) A teoretikus hadakozások helyett próbáljuk inkább kihasználni, hogy a PH! meglehetősen interaktív, szóljatok, ha valamit szívesen látnátok a tesztekben, mi igyekszünk megnézni.
Szerintem a legfontosabb szempont a vizuális képminőség, illetve az adott minőség mellett elérhető sebesség. Tehát nekem tök mindegy, hogy hogy hívják az adott beállítást, ha pl. az egyik jobban néz ki FSAA és anizo nélkül, mint a másik vele, akkor nem érdekel, nekem az a fontos, hogy jól nézzen ki az a rakás textúrázott poligon :)
Mondom most mindezt egy 2,5 megás NeoMagic notebook VGA felhasználójaként :D
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest