- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
Mi 4 hónapja még diákmunkának hívtuk de elfogadom a munkatábor nevet is
Úgyis elég ingyé vannak azok a munkák.
Blackmirror: ez attól függ hogy a vidéki településeken ki a polgármester és mennyire van felkapva a település. De ha a társasházakra gondolsz akkor az elég szemét dolog hogy először zsákokban kellett gyűjteni. Mondjuk nálunk van komposztáló is de mire rájött a kunépszolg hogy ebben buli van addigra mindenki elvitte a zöldhulladékát saját maga a komposztálóba vagy az árkokba -
mentic18
aktív tag
-
-
-
Minden november elsején.
Amúgy, hol van ez leokézva?
-
akooos
veterán
-
Soybex
őstag
Skyrim switchen OP.
Na meg Rocket League eléggé húzóssá tette meg a Doom is.
Viszont egyik Zelda játékkal se játszottam ( jöhet a savazás ) és az év játéka lett az új Zelda.
Szóval nekem is járkál az agyamban hogy karácsonyra beszerzek egyet mert sokat utazok meg ilyenek. Na meg laptoppal út közben nem tudok játszani touchpad btw.. -
SybenX
őstag
Mond meg neki, hogy s7-ről váltottam redmi note 4-re és nem érzem visszalépésnek, mivel bőven elég böngészésre, youtube-ra, nem extrém hardverigényű játékokra. Te meg ne adj neki kölcsön
Nekem szerencsére sikerült lebeszélnem a húgom az iphone-ról meg a drága telefonokról és redmi 4x-e van, amit imád. -
-
Quqesz
nagyúr
Nekem olyan volt a tanàrom, hogy volt egy pálcája, amivel mutogatni kellett a térképen, mi meg fekete lyukakat csináltunk vele a térképen....
no more
Jó a kijelzője, de a színeken látszik a to much...érdekes volt, hogy alulról a legfényesebb maradt, de oldalról meg tiszta zöld lett a kijelző. H8 meg fordítva, alulról gyenge, oldalról viszont best....BestMore
Jaja, még a holdat is megvilágította! -
törölt tag
Nem a noti eszik sokat, hanem a HDD. Megnéztem, hogy mennyit eszik idle az X61, ami jelenleg a home szerver. Idle állapotban alig 10W, ha SSD-t dobtam bele. A HDD eszik még vagy 15W körül, ha folyamatosan megy. az RPi miniszerver kevesebbet fog enni, de nem sokkal. A legnagyobb fogyasztó még mindig a HDD. De a lényeg az, hogy nem asztali konfigot járatok éjjel-nappal. CPU nem is kell a torrenthez, a gép venti el sem indul. Egy teljesen lecsupaszított win7 van a gépen, frissítések tiltva. Azért is szeretem ezt a felállást, mert egyben van az egész. Nincsenek jobbra-balra bedugdosott perifériák, az egész cucc elfér a router alatt a szekrény tetején. Valójában meg azért erre építettem az egész rendszert, mert ez volt a korábbi munkagépem, és sajnáltam kihajítani, mert tökéletesen működik. És így ingyen volt. a vicc az, hogy még van ezen kívül még egy ugyanilyen gép, és egy T400. A másik X61 teljesen hibátlan leszámítva az akkut, a T400 pedig moitor CCFL hibás, de külső monitorról tökéletes. Az is lehet, hogy ezekből fogom a TV upgrade-et megoldani, mert kéznél vannak, és ez így nem kerül semmibe. A notik bőven elférnek a TV-k mögött. Beviteli eszköz pedig így is úgy is kell, ami nagy valószínűséggel valamilyen ultra kicsi bill+touhpad kombó lesz Aliról, vagy eBay-ről óccóé.
-
törölt tag
Nálam most is 24/7 megy a torrent, Az a TV műsor nekünk, amit onnan nézünk. Erősen gondolkodom már azon is, hogy visszaadom a TV előfizetést, az a három csatorna, amit nézek, annyit nem ér. Nem az ertéjel meg a trévékettő, hanem Natgeo, Discovery, Spektrum. Torrent gépnek, egy levetett notit használok, nulla zaj, alig fogyaszt. Ami tervben van, a három TV-hez 3db média kiszolgáló, hogy bármikor elérhető legyen bármelyikről a miniszerver, ha filmet akarunk nézni. Ez vagy egy Rpi, vagy valami hasonszőrű dolog lesz, csak idő kéne hozzá. Itthon mindenkinek saját gépe van, így nincs probléma, hogy ki mit szeretne. Ezért is van több TV. A Saját notim is TV-n van, sokkal jobb, plusz külső bill/egér. Csak akkor használom saját monitorján, ha elviszem valahová. De ez ritka, mert van külön munkagépem, amin dolgozom. Nem szeretem keverni egy gépen a melót és a saját dolgokat.
-
törölt tag
Ping 11, le 50, fel 10. Most néztem, hozza. Csak akkor van offline, ha történik valami a gerinckábellel, mint a múltkor.SDe akkor aztán senkinek sincs vezetékes net az egész városban. És nincs P2P korlátozás, vagy egyéb korlát, így a mobilnetet csak akkor használom, ha épp nem vagyok otthon. Tehát elég sokat.
De havi 2GB mobilnet eddig elég szokott lenni a munkához és egyéb netre, a többire ott az otthoni korlátlan. -
-
no more
veterán
2 girls one cup után nem tud meghatni a sz*revés.
De, amikor a csávó a saját 2-3 éves fiát dugja meg, az azért nem semmi szerintem... Majd, ha nagyobb leszel, jobban bele fogsz tudni gondolni az ilyesmibe.
Aztán, mesélhetnék miket láttam igazából. Hála istennek ez csak egy film. A valóság ezektől sokkal durvább, sajnos.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged