- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #10212 üzenetére
Nem tudom, hogy mi volt CM11-nél, abból a korszakból kimaradtam. Akkoriban S3 minim volt, meg egy LG F6, az utóbbira semmilyen custom rom nem volt, nem hogy CM.
De ha az emlékeim nem csalnak, akkor a T-Mobile theme chooser a CM7-es időkben volt, ahogy megjelent a Holo UI, utána váltottak egy nagyot.
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #10198 üzenetére
Minden android főverzió váltásnál újra kell írni, de ez inkább portolás, nem nulláról írják újra.
Rendszer szinten nem kis feladat, de alkalmazás szinten nem olyan bonyolult.
Egy notepad++ és egy photoshop csodákra képes.CJ: egy bővérű menyecskébe több mint kettő is elfér...
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #10195 üzenetére
CM12-nél is talán 2 témát találtam, ami normálisan meg van csinálva. Az egyik az Euphoria Dark, a másik a Deep Darkness, bár az utóbbi szerintem már kicsit túlzás is.
Nem egyszerű egyikhez sem jó témát csinálni, a különbség csak annyi, hogy a Theme Chooser a CM és a CM-en alapuló romok kiváltsága, míg a Layers AOSP-hez való.
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Theme Chooser-t évek óta csiszolgatják, a layers viszont viszonylag új dolog.
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #10189 üzenetére
Jól néznek ki ezek a layer-ek, de mind egytől egyig bugos.
Mondjuk van egy olyan gyanúm, hogy maga a layers app szar, nem hajtja végre normálisan az átirányításokat.
1 hónapig foltozgattam egy layers témát, mire használható lett és nem is nulláról kezdtem, hanem módosítottam egy már meglévőt. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #10092 üzenetére
Hát nagyon nem csúcskategória, de ha egy Asphalt 8 smooth High grafikán, Modern Combat 5 is smooth, ne hogy már egy háttér meg megfogja
Menjél már a MIUI-ddal
Kiskínaiak túl sokat raknak bele, és nem lesz multitasking, meg smoothság.
Amúgy ha unatkozom akkor elkezdem újraolvasni a topikot
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #10085 üzenetére
Nálam ingyenes.
Egyiken se volt hívásbug, de nálam még a Lumia is bootloopolt!
Tegnap meg az Alcatel számára rejtély volt hol az SD kártya... Utálnak engem a telefonjaim
De most még a gépem is szórakozott, random 1-2mp-s csontra fagyás játékban, tegnap futtattam CHKDSK-t csak a biztonság kedvért, ma meg mit kellett futtatnom? Persze hogy CHKDSK-t mert probléma volt a C:\-al, amin tegnap futtattam
Utállak Windows.
Tudjátok mi a vicces? Az Xperia háttérképje az Alcatelen működött
Az élő háttér mennyire fogja az akkut? Telefont gondolom nem fogja, egy Snapi 410-ről van szó.
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #9987 üzenetére
Tudom hogy így értetted, én arra írtam, hogy a stock Lollipop hozott egy csomó animációt, így ezek már a Timescape UI-ban is benne vannak. Ezért nem biztos, hogy továbbra is több, hosszabb van MIUI-on.
Videók alapján nem tartom gyorsabbnak az app-openinget Mi4-en mint Z3-mon, sőt.
Hú, a Sense album ami baromi gyorsan nyílik meg, én is meglepődtem. Még a QuickPic-nél is gyorsabb!
Bár negyedannyit sem tud, szóval érthető.
Személyes tapasztalatom csak (MIUI 6-os) Mi3-mal van, és azon belül is csak boltban kiállított példánnyal. Ezért nem is merek belőle nagyobb következtetéseket levonni, inkább hiszek annak, amit userektől (főleg tőled) olvasok. Nem is jelentettem ki semmit (kivéve a multitaskingot, mert azt tudom), csak feltételezek, hogy megcáfolhass.
(#9990) Tomi_Ohl: Nyilván úgyértettem ha stock action bar-t használ egy app, akkor automatikus.
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #9969 üzenetére
Lollipop óta nem biztos, hogy hosszabbak az animációk. Amúgy én is szeretem őket.
Sebességben viszont tényleg nem tudom, hogy lehetne jobb. Ha más nem, multitaskingban biztos odaveri egy Timescape UI ugyanannyi RAM mellett, a bloatwarek miatt. De a tapasztalataim szerint a görgetés reszponzivitásával, és az animációk folyamatosságával is vannak problémák.
(#9982) no more: Na, így tényleg nem szebb (mármint képeken, használni így is jobb lenne). De a Timescape UI-t is ugyanúgy lehet témázni, szóval ennek nem tudom, mi értelme volt.
Oh wait, nem is ugyanúgy, mert azt nagyobb mértékben.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #9866 üzenetére
Tudom.
Az azért volt, mert megbeszéltük, hogy mint ДарСтав folytatom, és ilyenkor ugye a régi fiókot tiltják. Csak koxx nem úgy írta, hogy "ДарСтав néven folytatja". Amúgy van több olyan eset is, amit itt nem látok, pedig simán megért volna néhány bejegyzést.Fejvadi: Szerintem társulok ahhoz az ötletedhez, hogy ráborítod az almot.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #9827 üzenetére
(#9827) Tomi_Ohl: Az okára már én sem emlékszem. Ha gondolod, a javítós topikba dobd be az ötletet (én lusta vagyok
), hátha. A másodikra meg ha válaszolnék, én lennék az első repülő pingvin.
(#9828) norbert1998:Akkor Te már telibe kapod az összes szennyt. Közmunka, még nagyobb ponthatár, ha infós vagy, akkor programozás az érettségin... Bent ezekkel szivatjuk egymást.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #9785 üzenetére
Lehet jobb lenne, de teljesen elzárkózik mindenféle módosítástól.
Ismerek pár ilyen embert, egy ideig azt mondja, hogy jó ez így, tudok én várni... és közbe belül összegyűlik a feszültség és egyszer csak szó szerint egy csattanó lesz a vége. Kollégámnak volt valami Samsung csodamasinája, ami csinált minden szép furcsa dolgot. Kérdeztem tőle, hogy téged nem idegesít, hogy mindenféle hibával működik a telefonod? Erre ő azt mondja, h őt kicsit se bosszantja. 3 hétre rá látom vmi Nokiával rohangál, mondom rákérdezek h is van ez.
Elmesélte h éppen sürgősen kellett volna használni a telót ami nem akart működni ezért a jobb működés reményébe többször is odacsapta a szék karfájának. Szegény kis Samsung meg nem bírta és megrepedt a kijelző, és ez előhozta a régóta felgyülemlett ideget ami robbanás szerűen kitört belőle és darabokra szedte a telefont
Hát arra az S4-re ugyanez a sors vár...
Amúgy nem gondoltam volna, hogy való életben ennyire gyenge a kamera....tesztekben tiszta jónak tűnt. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #9669 üzenetére
Azt mondta Bone, hogy nagyon érzékeny a nyomáspont és alig érsz hozzá bekapcsolja a telefont. Ennél már csak az a rosszabb, hogy a gomb kilóg a hátlap síkjához képest és ha oldalra nyomd meg a gombot akkor is felold, nem csak ha befelé. Akkor ez nadrágzsebbe rakva állandóan be fog kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest