- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #49027 üzenetére
Ne is mond. Üzleti világban manapság már fb alap. Utálom és csak a messenger részt használom mert ott tudok a külföldi ismerőseimmel beszélni. Jó lenne ha valami alternatíva lenne ami kiváltja fb-t. Twitter nem képes rá, régen volt valami project full szürke design-es az is meghalt a süllyesztőben..
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #49022 üzenetére
Azért bírjuk a sárkány formád
-
Soybex
őstag
válasz
Intruder2k5 #49000 üzenetére
Kitudja lehet titokban modi itt a főnöke, és csak arra vár hogy megtudja a nick nevét
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #48990 üzenetére
Indiát lehet lekell mondanom minden külföldi hír oldalon azt lehet olvasni, hogy annyira szennyezett lett a levegő hogy aki 1 napot kint tartózkodik az felér 50db szál cigivel.. ami azért baromi durva
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #48986 üzenetére
Na majd valamikor jövőre utána nézek.
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #48981 üzenetére
Dobj mellé legalább 200k-t és az csak az oda út...
Pedig egyszer kiakarok jutni az életben mert gyönyörű helyek vannak -
Soybex
őstag
Német amazonon ps4 meg xbox one s packek 56k-ért vannak. Plusz ingyen szállít magyarba az amazon
-
Soybex
őstag
Szarul csináljátok
-
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #48386 üzenetére
700 sárkánytojásba fáj ami nem pénz érte szerintem
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #48384 üzenetére
Na ha beújítok egy Razerre úgy is van kint amcsiba ismerős akkor én leszek a tolonc?
Egyébként valakinél lehet már Magyarországon vajon? -
Soybex
őstag
Aréna pláza és környékén valaki tud jó kajáldát/ éttermet?
-
Soybex
őstag
válasz
philoxenia #48227 üzenetére
Hüvelyfa
-
Soybex
őstag
Csak új és "ismert üzlet" játszik. Ezért is nehéz a döntés. Xiaomi lenne a bestbuy ez volt az első gondolatom mikor elhozta de eustockon nincsen már btw ismert boltokban meg túlmegy a határon neki
-
Soybex
őstag
Mamámnak kéne valami telefon.. 30k alatt max 5" rádió az nonstop hallgatás meg böngészés lenne rajta. Vicc hogy 5" alatt csak ilyen 1gb-os hulladékok vannak.. -.-
-
Soybex
őstag
Skyrim switchen OP.
Na meg Rocket League eléggé húzóssá tette meg a Doom is.
Viszont egyik Zelda játékkal se játszottam ( jöhet a savazás ) és az év játéka lett az új Zelda.
Szóval nekem is járkál az agyamban hogy karácsonyra beszerzek egyet mert sokat utazok meg ilyenek. Na meg laptoppal út közben nem tudok játszani touchpad btw.. -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #48130 üzenetére
Még mindig azt mondom hogy kérd el a csajnak a jelszavát de te félsz tőle
-
Soybex
őstag
-
Soybex
őstag
Micsoda lavinát indítottam el itt a topicban
Gyártás skacokMent: nincs trükk csak annyi hogy amikor elkezdődött az egèsz azóta csinálom. Eddig 100k feletti profit meg 4 cucc amit megtartottam : Samsung power bank, Apple fülhallgató, Jbl Fejhallgató meg egy micro sd kártya
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #48053 üzenetére
Ma kit küldesz rám cukorborsó?
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #48048 üzenetére
Ja tiszta gáz hogy mindjárt lejár. Pedig nepperkednék mèg egy okosórát
-
Soybex
őstag
válasz
Intruder2k5 #47983 üzenetére
Asszem megvan mi lesz az új arcképem
-
-
Soybex
őstag
Igen annyi. Nekem is tervben volt finnorszàg de közbejött valami szóval majd jövőre. 3000 eurós kezdőfizetés lett volna nagyjából.
Viszont gondolj bele hogy hányan dolgoznak a soron 90-120 ezerért itthon. És még is vígan eléldegélnek a párjukkal.
Igaz ezért is utálok itt lenni, mert rohadtul erőltetik azt hogy társas lény legyél. Pedig én ezerszer jobban érzem magamat egyedül mint hogy sem mással lakni/élni. -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #47911 üzenetére
Legalább otthagytad azt a mocsok helyet.
Jövőre én is új állás után nézelődök, mert túl nagy a felelősség rajtam már. 60 emberem van + otthon is nonstop elérhető kell hogy legyek.
Most is pl. Péntek-Hétfő-Szerdán bekell mennem a kórházba valami kezelésre egész délelőtt szóval valami infúziós vacak. De közben meg hajnalban céghez be év végi projectet kell csinálni miközben kapom azt a valamit bent. Hát marha jó.. de mondjuk havi 400k-ért nem is panaszkodhatok. -
Soybex
őstag
Topic már régóta átment iPhone haterz üzemmódba. Csak valakikben mindig az új szériánál aktiválódik a power
-
Soybex
őstag
Moto g5 plus kilőve opciók közül. Irgalmatlanul ronda élőben :/
Még a végén marad a notesz.. csak kirootolom meg kap egy új hátlapot aztán csókolom -
Soybex
őstag
Hardveraprót nézegetve micsoda hírdetési szöveget találtam
"NEM ÚJ A KÉSZÜLÉK!!!!HA ÚJAT KERESEL 50 ÉV GARANCIÁVAL AKKOR VEDD MEG 89 ÉRT ÜZLETBŐL!!!"
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #47449 üzenetére
Igazából amit akarok az a Mi A1. De sehol nincs készleten feketében, ahol meg van ott akkora profittal hogy vicc..
-
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #47433 üzenetére
Nem lenne gond azokkal a telefonokkal amiknél nincsen home gomb illetve kapacitív gombok a kijelző alján akkor ha úgy lenne megoldva mint a windows phoneknál. Azaz simán fel le húzod a kijelzőn és eltűnik, számomra marhára zavaró hogy a kijelzőn folyton látszik ha nem olyan appot használok amit elrejt.
De mondjuk a kapactív/ illetve fizikai home gombos telóknál a háttérvilágítást mindig kinyomom.
Tudom egyéni panasz, de ha már veszek valamit akkor feleljen meg az elvárásiamnak. Nem akarok kompromisszumokat. -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #47424 üzenetére
Note 8 kilőve a mérete miatt. Számomra nagy már.
Viszont kritériumok vannak amiknek kevés telefon felel meg.
Home gomb-Min 3.6k akksi-Max 6"-4gb ram min-64gb vagy 32 bövítéssel-Infra-Nfc.
Szóval így nagyjából ennyi. Keret 100k körül akarom tartani. Honor széria off nem jön be. -
Soybex
őstag
Na Note 4 feldobva apróra 2,5 év után meguntam a kicsikét.
Még egyenlőre fogalmam sincs hogy mi lesz helyette.
Szerintetek Black Friday-ig érdemes várni? ~15-20 nap vagy mennyi.. -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #47326 üzenetére
Azaz. Minden teló betud égni
Még az Iphone X is jah meg a Htc U11 is elég redditre felnézni. Nem kell isteníteni egy telefont sose. Se szénné szídni mert samsung vagy lg vagy bármi. De tőle megszoktuk hogy ami neki van az a námbör van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest