- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mentic18 #62003 üzenetére
Telekomnál meg azért problémáznak sokan, mert hiába a HD előfizetés, egyszerre nem lehet három TV-n HD adást nézni, sőt ADSL vonalon még kettőn se. A VDSL-ben nem vagyok biztos, de koaxra már tuti kiadják a 2HD-s stream-et. Meg aztán ahol kicsi a sávszélesség, jellemzően ADSL/VDSL végpontokon, ott a TV kihatással van netsebességre is, tehát lassabb a net ha megy a TV.
-
nrg_52
addikt
-
válasz
mentic18 #61723 üzenetére
Hát nem is egészen úgy kell kiejteni...
Japánban van egy hangzó, ami a magyar "a" és "á" között van, és rövid.
(Más "a" nincs amúgy)Az "u" is ott a magyar "ü" és "u" között van valahol.
Röviden: magyar ábécé szerint nem lehet kiejteni a Matsuda (nemzetköziesített márkanevén: Mazda) nevét.
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #61385 üzenetére
Ja, ezert lehet jar ban, csak epp azt nem latod, nekem hogy lett visszaszolva, azert biztos ingyen pite jar
Sebaj.En inkabb mosolygok egy jot, mert jo strand ido van.
W333: semmi nem tortent, csak volt merszem erosebben leirni ezt azt, kakas meg futott a dombra kukorekolni.
Meghagyom ezt itt bucsukepnek, ha eljon az ideje:
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #61220 üzenetére
Na ott aztán nézheted a bulákat napestig....😀
W333
Tudom, hogy nem olyan szintű, de én ezt már régebben egypár képes tesztben jeleztem(s8+ vs H8 vs G4 vs S6e). De én is tudomásul vettem, azért néha próbálkozok kisebb-nagyobb sikerrel.😉
Valaki írta, hogy a samu féle 10 sec az inkább egy video és abból kreál képet. Nem tudom, de fejlesztésre szorul az biztos. -
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #61124 üzenetére
Koze nincs a zenehez.. 2 honapos korom ota van diagnosztizalva, valszeg szuletestol fogva van, vagy egy antibiotikum az oka. 2 honaposan tudogyulladasos voltam, kaptam gyogyszert onnantol kampec a hallasomnak.
Sajnos..ZedMester: de, baromi idegesito, mert sajnos sok ilyen paraszt van, bar nem vacakolok, ha kell 10x megkerdem hogy mibajod ba+?
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #61098 üzenetére
Nem használtam még, meg sztem nem is fogom...
VJ
"Hív a vasút, visz a szar...."
Fűtéssel?? Ezt vmi birka mondta. A villanyokon minden villannyal is megy. A fékek mennek levegővel(légfék), az rohadhatott le.Más
Velence
Víz király, idő meleg, klíma üvölt. Viszont Agárdon ettünk a központban(van ott több kajálda a nádas mellett). Legnagyobb meglepetésemre normális áron normális kaja nagy adagokkal. -
no more
veterán
válasz
mentic18 #61102 üzenetére
Nagyon ritkán játszom én is. Összevonja a játékokat, és onnan könnyű kihalászni őket + kikapcsoltam az értesítéseket játék közben, úgyhogy nem b*szogat a Messenger. Továbbá kikapcsoltam az alkalmazás-váltó gombot is, nehogy véletlenül megnyomjam.
Nagyon hasznos app a Game Launcher. Amint kilépsz belőle a telefon újra "normális".
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #60905 üzenetére
O a csodas Sarti. 2008-ban voltam, akkor is busszal.
Ezt a nyaralast mar januarban lefoglaltuk, epphogy kifogtuk, mert mar akkor nem voltak helyek. Repulovel szerettuk volna mi is, de mondom, duplaja, es nem tudtuk volna osszeszedni a lovet ra. Raadasul a Grand Tours csak buszt indit.
Sebaj, megeri az aldozatot, teny, repulovel 2 ora alatt ertunk volna celba.
Tavaly Thassosra autoval voltunk, nem volt kellemes, plane hogy a legkondi is bedoglott.. -
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #60822 üzenetére
Én pont Celine Dion, Cher, Madonna és társain nőttem fel
Mai napig szeretem 1-2 számukat.
Most pl Kate Ryan zenéi mennek
Kate Ryan - Robots [Official Music Video] -
-
-
-
-
mark!
őstag
válasz
mentic18 #60491 üzenetére
az kéne még.
mamám így is állandóan válaszolgat a kommentekhez amikben meg vagyok jelölvekimondok előtte egy nevet, keres is rá fb-n. múltkor mondta hogy szerinte x.y-al nem kéne barátkoznom, mert kiraktak egy piás képet storyba. nem mertem mondani neki, hogy én csináltam a képet
-
-
akooos
veterán
válasz
mentic18 #60359 üzenetére
De Zuglóban, most már elcsendesedtek. Reggel csinálok majd képet, mit csináltak a parkolóval... még jó hogy nem ott álltam most meg..
Eszméletlen milyen bűzt csináltak egyébként... eddig videken laktam, meg Nemetorszagban, ott nem voltak ilyen bulikSeth: be is ..szna, ha szomszédok lennénk ilyen emberekkel... Akkor költöznék azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest