- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Shónen Jump-ba csak nagyon komoly feltételekkel (és valódi tollas rajztudással) juthatsz be, mint manga készítő.
A netes oldala a cégnek már több embernek nyújt lehetőséget (OPman).
Ott valószínűleg pénzt nem keresnék, de egy animés felkérés jó biznisz lehet...Na, a lényeg, hogy ha azt szeretném, hogy kiadják a képregényemet akár neten, ahhoz azért még kell nekem egy kis idő, hogy felkészülhessek rá.
Aryon: köszi
Amúgy ismerek japánokat, akik nem tudnak rajzolni -
Köszönöm
Igazából nagy dilemma volt annó a pályaválasztás, de zenélni jobban szeretek.
Egyébként van egy (homályos) tervem, hogy tényleg megcsinálom a mangámat, és eladom valami nagyobb japán kiadónak...
Hátha olyan karriert fut be, mint a One Punch Man
De ha egy napicsajos-rajzos bloggal lehet pénzt keresni, lehet, belevágok egy olyanba -
-
törölt tag
Amióta azt használom, azóta szerintem az összes kisebb oldalról töröltek, kb. három éve nem léptem be máshová, csak oda. Plusz tiltott a cam-os videó, ami külön öröm. Csak jó minőségű filmek vannak. Ha ott valami fenn van, akkor biztos, hogy már megjelent lemezen. Vagy még nem, csak leesett a kamionról,
-
törölt tag
Net? Nálunk iskolaköpeny volt
Meg iskolatej, kakaó, kifli.Meg valódi világ.
Telefont csak az igazgatói irodában láttunk, az is vezetékes volt. A Számítógép maximum C64, Spektrum, vagy hasonszőrű úri játékszer volt.
Meg Lego természetesen.
Ahh A C64 időszak! 64kB tömör élményMa már az egerem is 2MB belső cache-t használ.
Megyek, is a járókeretemhez, mert le kell futnom a bótba, hogy holnap nyitásig odaérjek -
Quqesz
nagyúr
magyarázat tmobil
játék
matchbox.....Schenk(playmobil hazai verziója).......Transformers repülők.........Star Wars figurák......He-Man figurák......modellvasút -
-
-
Köszi
Egyelőre elleszek az Adobe Draw alkalmazással, aztán szerintem beruházok egy procreate-re...Rajzolós blogot azért nem indítok, mert most ezt is több óra volt, mire megszültem, még van hová fejlődnöm...
Aztán igazából csak magamnak szeretnék képregényt rajzolni. Már kisebb korom óta agyalok egy sztorin, a szereplők is megvannak, csak eszközöm nem volt a megvalósításhoz...
Hát most itt van (talán). -
-
Quqesz
nagyúr
Mármint hogy? Felét odaadod a párodnak v wifi hotspoton?
Aryon
Jó ledz ez a kamera, de w333-nak abban igaza van, hogy most az LG tolta fel az élesítést/dehaze hatást a képein. Viszont nekem nem tűnik annyira természetellenesnek az akciójuk, de várjunk még az ítélettel pár teszt erejéig........ -
-
Aryon87
félisten
Nálam érdekesen kellene a menetet csinálni.. Izmot felszedni felsőtestre, de a hasról a szutykot leszedni.. Lábamban van alapizomzat, amit fejleszteni kellene csak, még látszik a hajdani kerékpározás nyomai. Most még a bringára sincs elég időm, ráadásul melóhelyre se tudok betekerni, mint fél éve.. (bár lehet csütörtökön megnézem mennyire körülményes az út a 19kerből a 4 kerbe.. a baj az hogy hajnal 5kor kellene elindulnom elvileg..)
Eh testtömegindex
Na ha azt valaki valósan megállapítja jót fog röhögni ha meglát élőben.
Doki. Ti japánok alapból magaslétra alkatúak vagytok
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
-
Ezt mondjuk tényleg köszönöm
Blackmirror: nem vagyok én új síp, az iOS-t már most nem szeretem.
De legalább szép az összhatás, és működik a jószág.Soybex: 50 volt. Ekörül vannak most a mini 2-k.
(Van 40-ért is, de biztosra akartam menni, és gyorsan túl lenni a vasáláson)vodrosjozsi: akkor lennék síp, ha ájfonom lenne
Most nem fogok mászkálni ezzel az ájpaddal...
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
És mibű vennéd meg kisapám?
te roast lirály, inkább note-ot vegyél, azzal jöm egy csaj is.
De tényleg eszméletlen szép
És most ne mondja senki h egymást szopjuk le!!4négy!44!négy
majdnem
Szép, szép de ebbű ferrari-t veszek.. egek mi megy a note8 topicban.. ezt meg azt lehet venni 300 ezer ft-ból. Akkor vegyél bazmeg egy tranyát vagy egy 2es golfot azt huzz anyádba de tényleg. Minek kell a fricska? Valaki képes kiadni 300at laposért meg apple termékekért (ja az a legalja macbook-nál,sőt..) de azok királyak, ellenben aki note-ot vesz az egy barom. Kapják be. -
vodrosjozsi
addikt
Ugye
el kell ismerni, ez sajnos kell. Dex-el, vr-ral mindennel együtt. Oké, s7-re is meg a note7-re is ezt mondtam de note 4 után.. ez nagyon rendben van. De az s7-et tuti nem adom el. Pláne, hogy előfizuba 500!!!! Ezer ft-ot basznék el a végére.
Köszi, marad a használt cucc, jövő évi s széria bemutató után használtan 120ért megveszem addig veszek egy vr-t meg egy dex-et.. -
-
Nem én akartam felvenni, nekem márasfél éve japán a párom
A kanos állatok (pl. kakas) akarnak itten keletiekkel kavarniAmúgy igen, mangát szeretnék, bár nem csak azt.
Amióta az eszemet tudom, rajzolás az egyik kedvenc tevékenységem. Most éppen ki akarom próbálni a digitális művészkedést.
Megfelelő tollak és eszközök hiányában biztos, hogy egyszerűbb a mangarajzolás, ha digitálisan oldom meg. -
vodrosjozsi
addikt
Hahaha
kipróbálnám de nem tudok ilyet venni mostanában..
aryon: ez komoly? Komolyan ezt gondolod?
Apám alkoholista volt de aki tudja magáról, hogy nem tud mértékkel inni és úgy áll hozzá mintha kóla lenne az az alkoholista... most azzal jönni, hogy "apám alkoholista volt akkor senkinek se szabad inni, be kell tiltani" az faszság. Az enyém is az volt, mégsr gondolom ezt merr néha jó 1x-1x sörözni, van benne alkohol ďe be se rúgsz tőle és mégis jól esik. A cigi meg.. tiltsák be azt nyugodtan. A cigi a tüdődet teszi tönkre bazd nem az ujjaidat.. meg idegbeteg leszel ha nem gyújthatsz rá.
Szerény véleményem szerint nem kell semmiről se leszoknod ha nem vagy függő. A függőség meg.. vagy leszoksz és van elhatározásod vagy nem is akartad igazán a leszokást. A gépezést is abba lehet hagyni csak ki kell rakni a gyereket a levegőre, érted. -
Quqesz
nagyúr
Majd elmúlik......ilyen koromban baracklevárt toltam tejjel, de most egy halas golyó beültet a porcelánbuszra egyből.....
Amúgy Krisznek igaza van, még ráélsz szlupálni...vagy úgy jársz mint haverom: 20 éves kora elött azzal cukkoltuk, hogy szivacsot fog kapni a mája helyett.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged