- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
SybenX #47600 üzenetére
A htc nem szereti magas fenyeket, U11nel is tapasztaltam, hogy siman automatikaban hajlamos kiegetni a vilagos reszeket, viszont fenymeressel ez korrigalhato, es maris masabb lenne az osszkep, csak ezt ugy latszik sokan nem tudjak, akik tesztelnek. Nalam pont ezert minimalis az olyan foto ahol kieg a tartalom.
Viszont a pixelnel jol lathato a hdr+ tenykedese. -
törölt tag
válasz
SybenX #47607 üzenetére
Már nincs. Volt, de el is adtam. Lecseréltem egy a6500-re.
Csak azért, mert azon van szenzorstabilizálás, és van PdAF Canon EF objektíveknél is. Ugyanis nem Sony , hanem Tamron objektíveim lettek. Canon bajonettel. De most készülök beszerezni egy natív sony objektívet is, de nagyon vacillálok, melyik legyen, mindegyik utazó zoom. A Tamron utazót szeretném kiváltani gyári objektívvel, mert a tele végen már vannak vele hiányosságok. Csak meg ne tudja a család, mert lehet repülök vele együtt
-
-
válasz
SybenX #47205 üzenetére
Óraszámban ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy a sok természettudományi tárgy és a művtöri meg a hasonló kamu tárgyak helyett lett a kötelező napi egy óra tesi.
A komplex természettudomány vagy mi a rákfene meg valahogy úgy nézhet ki, hogy pár hónapig fizikát tart a tanár, utána bioszt, majd a többit szépen sorban.Szerk:
Nekünk annó kb így nézett ki egy hetünk:
4 magyar, 4 matek, 4 nyelv, 3 töri, 4 természettudományi tárgy, 2 tesi és 1 művtöri... Délelőtt.
Délután heti 2 óra főtárgy (hangszer), 2 zenekar, 1,5 szolfézs, 1,5 összhangzattan, 1,5 zeneirodalom, 1 kamara és fél óra zongora... -
kengyel
nagyúr
válasz
SybenX #47141 üzenetére
Nagyon jó árban van, már minden tesztet elolvastam róla. Még nekem is tetszik, csak nem adom a Samut. Vagy a páromnak tervezném, vagy a nagy lánynak. Játék az nem lenne, szinte telefon, és sok irka-fika.
Köszi a gyors infót, még alszom rá egy keveset. Az aksi benne, ahogy írod brutális, pont ez lenne a nyerő.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SybenX #47033 üzenetére
Elmentek ezeknek otthonról(mármint az applenak)....fika ájdí meg a lónak a nemiszerve(mert már lassan arra is felnyit). Legnagyobb barmok, akik ilyet megvesznek, és nem veszik êszre, mekkora fejőstehenek.....nem ér ez a bazári kacat hátsó kinézetével 200e-nél többet...és akkor már túláraztam....a telefongyártás luxusqrvája lett az alma..kezdem azt érezni, ezt az apple direkt csinálta így. Persze van 436e is csak várjál 2 hetet, aki meg nem akar az vegyen 836e-ért.....
-
mentic18
aktív tag
válasz
SybenX #47033 üzenetére
256-s tárhellyel?
Akkor már Note 8 256 gb-os modell 1000 dollárért nem?
Mondjuk az alap Note 8 64 gb az csak 330 ezer magyar forint a telekomnál.
Szóval inkább egy note 8, erre akartam kilyukadni. Infinity display, ujjlenyomatolvasó, íriszszkenner, s pen, microsd hely, nagyobb felbontás, jobb kamera és videófelvétel (sztereoban, nem monoban).
Annyiért két note 8-at vagy 3 s8 pluszt tudnék venni. De ha már itt tartunk inkább két új szárnyat vennék magamnak, a red bull csak pótcselekvésnek volt jó. -
w333
félisten
válasz
SybenX #46563 üzenetére
Na majd ezzel nem fogsz unatkozni
(#46564) no more
Viccelsz ? sokkal de sokkal smoothabb az egész rendszer !
(#46565) Quqesz
Semmi ez mindig is egy parasztvakítás volt, mert már nem volt mit kitalálni és ez milyen jól hangzik a 4K -s TV -k idejében, nagyítóval talán látod a különbséget
De milyen jó dolog ez hogy lehet felbontást állítani, csak a Samu telókon lehet !
-
w333
félisten
válasz
SybenX #46553 üzenetére
Na kezdődik a mókolás ... megsúgom hogy egyik rom sem lesz tökéletes és mindig lesz ami nem fog tetszeni, én ezt untam meg, de én már nem bohóckodok !
Nekem fontos a stabilitás és megbízható működés, és az hogy 1-2 helyen megröccen én azzal orvosoltam hogy visszavettem a felbontást 1080p -re így olyan vaj sima és fluid a rendszer hogy még a szifon is megirigyelné !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SybenX #45850 üzenetére
Ezek a te preferenciáid, amit sztem korrektül leírtál. Ettől ahogy írtad: még mindég egy jó telefon az S7e. Viszont nem rinyáltál eddig itt, hanem váltottál. Na engem ennek a lépésnek a hiánya szokott egyeseknél irritálni(leírja 1000x hogy xar, de nem cserél). Használd egészséggel az újat.
Gerner
Neki nem sikerült, de ettől még jól kalibráható, ezt nem vitatja. Nekem is jobban tetszik az ips, de ettől még nem xar az amoled. Kinek ez, kinek az...... -
gerner1
nagyúr
válasz
SybenX #45864 üzenetére
Mint írtam, a kijelző színei állíthatóak. Lehet, hogy pont Te nem tudtál találni így sem, megfelelő beállítást, de ez még nem zárja ki azt, hogy mások (akár sokkal többen, mint gondolnád) viszont igen. Ezzel persze, értelemszerűen még mindig nem lesz, 100-ból →100 embernek megfelelő, mert eltérően érzekljük ezeket is. Az LG -vel kapcsolatban is lehetne felsorolni, (akár) kijelzővel kapcsolatos gondokat (nem tetszést), de azok épp úgy szubjektívek, mert van akinek plö teszik/szimpatikusabb, ahogy neked is az, van akinek pedig nem. Egyikkel sincs probléma, nem vagyunk egyformák.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SybenX #45857 üzenetére
A Samsung a képeket enyhén túlszaturáltra lövi be, és rögzíti. Így, bármin is nézed vissza a képeit, azok akkor is szaturáltabbak lesznek, ha a kijelző egyébként színhelyesre kalibrált. Automatán készítve a fotókat ezt nehéz elkerülni, de Prof. módban, vagy LR -rel utófeldolgozva (mondjuk, akár RAW -ból..) már más lesz a képlet. Persze ez melósabb, ez kétségtelen.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SybenX #45853 üzenetére
Nálam S7E -n rendben vannak a színek. Ráadásul, ezek állíthatóak is (elég széles tartományban) tehát mindenki betudja lőni olyanra, amit a saját szeme lát elfogadhatónak. Nekem volt már beégve szifon, P8, HTC one is, de ez miatt én nem írom le egyiket sem, mert semmi értelme. Szerencsére, garanciában cserélték azokat (is). Értelemszerűen, akinél -ez- akkor jön elő, amikor már nincsen garancia, akkor annak a fájdalomdíját, és az egésszel járó "macerát" jobban megjegyzi az ember.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SybenX #45850 üzenetére
A beégés nem válogat, az minden más kijelzőtípusnál is, azonos mértékben jelen van (ez pl. beégett szifon kijelző). A tarttós időtartamú, indokoloatlan, és feleslegesen magas fényerő használata, és statikus grafikai elemkkel teletűzdelt appok használata, a hiba okozója. A többi pedig relatív, mert lehet, hogy ami nekem megfelel →az másnál már nem, és fordítva...
-
Aryon87
félisten
válasz
SybenX #45350 üzenetére
Anyámnak ismeretlen a márka, bár a Mi5 tetszett neki mikor megvolt. Neki a formavilág is lényeges, hogy milyen fogása van, meg hogy néz ki.. Na meg válogatós is
Anno a Samu Ace 3-at szerette, meg a Huawei P6-ot is. Sőt utóbbit jobban.
Bár sejtésem szerint a RN4 fehérben tetszene neki, de azt tudom hogy a P9 az instant szerelem nála. tavaly karácsonyra majdnem megkapta. Csak a kocsi plusz költsége elvitte a lóvét, férje nem tudta így megvenni..
Most meg sztem volt egy kis belső irigység, mikor párom P9-ét meglátta -
Quqesz
nagyúr
válasz
SybenX #45293 üzenetére
Sztem már nincsenek akkora különbségek telefonok közt, mint régen. Emlékszem, mikor asszony G3s-én bekapcsoltam 5 gmail szinkront, és pár percig csak fekete képernyőt láttam.....ez pont azt jelzi, amiről már sokszor beszéltek, éspedig a gyártók vergődnek, nincs innováció, a gyorsabb/újabb proci már nem hozz látványos gyorsulást...
Én pl a G4 után nem éreztem visszalépésnek az olcsóbb H8-at(max a manuális videó beáll hiányzik) -
Aryon87
félisten
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
SybenX #43625 üzenetére
Nem, májusban volt egy akku csere, most amiatt mert nem normálisan csinálták meg így felvált a kijelző.
De majd akku miatt is be kéne adnom meg talán egy beégést is lehetne intézni.
Aryon: semmi se biztos. 150ért vettem, van még +150 amit felhasználhatok órára vagy egy laptopra szal sanszos h note8-ra fog elmenni. Dehogynem. Amikor volt note4-em akkor csak tollal írtam, nagyon sokat jegyzetelek az ügyfelek miatt. Vissza tudnék szokni. Vagy s8+ és veszek egy dexet mellé -
Aryon87
félisten
válasz
SybenX #43625 üzenetére
Az szép..
Ezek szerint az S7-ek sem szentek.
Kiváncsi vagyok az S8-ak amoledje mikor kezdik a beégést.Soybex: kétlem én azt.. qva sokat kellene ráfizessen sztem.
Szerk: VJ: sztem az S8+ bőven elég lenne, az N8 nem tud annyival többet. Oké, nagyobb kijelző, toll, meg dupla kamera... ja meg a DEX, persze ha mellé jár.
-
mark!
őstag
válasz
SybenX #42341 üzenetére
itt nálunk folyosón se szenvednek mint máshol.
viszont az nagyon tetszik, hogy mindenki próbál rendes lenni. (nem mindenkinek sikerül azért) van egy pár metalhead, azthittem hogy köcsögök lesznek de tök rendesek, mondták hogy bármiben kell segítség szóljak nekik. (azt csak így zárójelben megjegyezném, lehet hogy ehhez hozzásegített a telómon lévő metallica és slipknot diszkográfia, fene tudja 😂 )
-
-
Aryon87
félisten
-
-
-
válasz
SybenX #41501 üzenetére
Közepes matek lófing.
A függvénytáblázat és a szamológép használatát tanuld meg.
Nulla készüléssel meglett nekem a 88% (oké, az órákon többnyire figyeltem), szóval mindenképp hasznos segítség tud lenni az a sárga rondaság.Magyarra meg elég, ha a szóbelire készülsz.
Ha eddig nem tudtál szöveget értelmezni vagy írni, pár hónap múlva sem fogsz – természetesen ennek az ellenkezője is igaz -
vacs
veterán
válasz
SybenX #41037 üzenetére
A kamera tényleg lehetne jobb a Nexus 5-ben, de amúgy még mindig meg van a must have érzés, bár én is majdnem váltottam (N5-ről) ...
Havertól megvettem az egyhetes S7 Edge telefonját, mert neki nem tetszett!
Elárulom, hogy nekem se...
Szóval az S7 Edge egy nagyon jó telefon, de én Nexus után nem tudtam megszokni.
A fizikai home gomb az őrületbe kergetett (van egy app amitől érintés érzékeny lett a home gomb, de ez néha működött, néha nem)!
Nekem nagy is volt, párszor nem fért el a nadrágom zsebében, és egyszer mikor autóban ülve vettem ki a zsebemből túlságosan megfeszült és emiatt elpattant az előlapi temperált üveg. Szerencsére a telefonnak semmi baja!
Az edge szélek az őrületbe kergettek, nem tudtam hol fogjam meg, volt hogy youtube közben hozzáértem a széléhez, erre kilépett a videóból ... stbSzóval azóta is boldogan használom a Nexus 5-öt, egy Screw'd custom rom van rajta (bemutató videó by vacs)!
A 2 giga ram még épp határeset, gyorsaságban mai napig felveszi a versenyt egy kb 100K alatti telefonnal!
Szerintem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SybenX #40806 üzenetére
Na azt az ukrán löttyöt tankold bele egy mostani dízelbe! Kb 2 km után halál....
Krisz
Amit kipróbáltam volna még, az egy smart forfour 1,5 Brabus! 177 paci 1 tonnánál kisebb kasznira!
Amúgy nem a lóerő a mérvadó, hanem a súly/lóerő arány. Hiába volt egy X5 a szomszédom segge alatt 240 pacival, ha 2,5 tonnás volt a gép...nekem meg tudott a smart forfour 109-et, de 960 kilóval(kb ugyan az az arány, a smartban meg egy 1,5 Mitsubishi motor volt). Egy auto volt, amit még meg szerettem volna szerezni egy darabig: Mazda 6 MPS(2,3l benzin,265LE,380Nm,4wd)Syn
A legnagyobb vicc, a Mondeo 1,0 turbo motor.....vagy a kicsi TSI motorok. 70e km és motorgenerál....a smart fortwo is a varrogépmotorral tudott max 100e km-t és mehetett a generál.Blackmirror
Akkor a te telód a Samsung Note széria! A ceruza nagy segítség lehet neked nyomkodni a gombokat.... -
akooos
veterán
válasz
SybenX #40803 üzenetére
Jó, de ugye érzed, hogy így nem olyan durva, mint ha rendes méretű tank lenne rajta, ami 50-60 literes
Mert amíg fater megtankolja a Paszulyt 35.000-ből addig én 17-ért telerakom a Golfot
És ha öregurasan közlekedek vele, akkor elmegy 900 km-t is
Bár ha a szomszéd fuvaros kamionos és csurran-cseppen a gázolaj, akkor olcsóbban is megvan nektek a tankolás
Viszont így már elhiszem a 2000 km-es futást
(#40802) Krisztián :
Hogyne érezné meg az emberNekem a Golf gyári adatok alapján 8,6 alatt van 100-on, de a múltkor lemértem OBD2-es BT eszközzel, 7.9-et mutatott. Ez mégis lófütty fater céges kocsijához képest, ami egy Peugeot 308 GTi, ami kerek 6 másodperc alatt éri el
Az rendesen beszorít az ülésbe
-
akooos
veterán
válasz
SybenX #40768 üzenetére
Naa, azért naaa. 96-ban volt B4-es és B5-ös Passat is. Mivel kombi dízel, így ha B4, akkor gondolom vagy a 90 vagy a 110 lovas 1.9 TDI, aminek gyárilag 70 literes a tank kapacitása. B5-ös Passatból ha dízel kombiról beszélünk akkor abból van a 90,101, 110, 116, 131 lovas dízel. Ennek 62-70 liter a tank kapacitása.
Ezek szerint fater kocsija 3, maximum 3,5 litert eszik 100 km-en. Ha egy 96-os turbódízel motorral szerelt, 1400 kg-os autó ennyit fogyaszt, akkor én keresztbe opom magam
Még az 1000 km is sok egy tankkal ezeknél az autóknál. Nekem a Golfom fogyaszt 5,6-ot DSG váltóval. Manuális váltóval lenne 5 kb. De ha tényleg 3,5-öt fogyaszt egy B5-ös Passat, 110 lóval, akkor veszek kettőt
-
no more
veterán
válasz
SybenX #40749 üzenetére
Egyébként ez igaz. Egy ismerősömnek volt 4S-e, azt szarrátörte, vett egy P8 vagy P9 Lite-ot, és az is pókhálós már.
De, ha megnézed a metrón, buszon, akár utcán, minden nőnél (és díszb*zinál) pókhálós iPhone van.
Szerintem az van, hogy ők annyira nem tudják ezt a tech dolgot értékelni, mint mi. Sőt, semennyire. Igazából ők k*vára lesz*rják, hogy milyen telefon van náluk és, hogy mennyibe kerül, a lényeg, hogy működjön, azt csá. És mielőtt FeketeTükör síp letámad, természetesen tisztelet a kivételnek.
(#40753) zombinyul: házpöttyösödés bárányhimlős az alma?
-
zombinyul
addikt
válasz
SybenX #40749 üzenetére
Ez teny. Nem is akarnak.
rák: az van neki, látszik is rendesen. Lehet nem kéne csak úgy taskában tartani, mindenféle egyéb szirszar mellett.
De őt nem zavarja, engem meg csapkod a guta a házpöttyösödés miatt, pedig nem is igen látszik.
Köszönöm!Autó: nekünk is jövő héten megy szervizbe a technika.
2 gyerek mellett fincsi lesz.
-
akooos
veterán
válasz
SybenX #40728 üzenetére
Emlékszem, mennyire vártam én is az egyetemet. Aztán az első vizsgaidőszak idején minden nap visszasírtam az érettségit. Az volt ám a jó világ, alig kellett tanulni
Az egyetemről annyi maradt meg, hogy péntekenként nem volt oktatás ezért csütörtök estétől ment a buli mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest