- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Fejvadi #7755 üzenetére
no more: Nem oldotta meg a monogramom (FR), direkt kipróbáltam. Ez megint olyan, hogy az egyik tábornál jó (vagy csak elvből ezt mondja), a másiknál meg minden kínja van. Vagy csak szimplán rondának találja az új felületet. Amúgy mi van veled? Életedben először véded a Sonyt. A végén még Z3-ra váltasz?
norbert1998: Azzal én még nem kísérleteztem, mivel nem tudom a TV-re kötni a telefont.
-
no more
veterán
válasz
Fejvadi #7419 üzenetére
Ha megnézed az M7 topicban sincs élet. Néha valami ROM-olós hülyeségről van szó, most már én hoztam fel új témát azzal, hogy ki, milyen billentyűzetet használ. Ami jól működik, arról minek beszélgetni egy fórumban? Nézd meg az M8 topicot... 1 éves már a telefon és 5 ezer hozzászólás sincs... Az Xperia SP topicban 1 év alatt lett 40 ezer.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Fejvadi #7338 üzenetére
Én ma már átestem az elégtételen. Volt erre egy drogos egyed, egyszer nem láttam még józanul. Folyamatosan cseszegetett, már felmerült bennem, hogy elásom vagy nem is tudom. Aztán ma megint találkoztam vele. Ment a rendőrségre kihallgatásra.
Zoooja: Tessék, itt van ajándékba egy kis zsigubigule.
-
no more
veterán
válasz
Fejvadi #7047 üzenetére
Elnézést kérek!
L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L
Köszönöm az elnézést.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6445 üzenetére
Mert nem ismerem apám igazi nevét
Kamunéven vagyok fent, csak barátokat/osztálytársakat szoktam felvenni, de úgy gondolom, hogy aki fórumtárs és ismerősöm akar lenni, az most megteheti.
U.i.: photoshop képességeimet most hanyagoljuk, telón csináltam Picsart-tal, és eleget kínlódtam így is. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6312 üzenetére
Megint a vénöregaggastyán Fejvadi.
Az a szerencse, ha kijavul a kopás, LG-knél ezt kiemelt fícsörként reklámozzák.
És nyilván nem ettől leszel férfias, de azért egy rózsaszín telefonnal...no more igen? Mondjuk nem néztem, de a fájlnév az volt, hogy 1920x1080, onnan gondoltam.
CJ4567 az a te bajod, hogy roottalansággal kínzod magad, nekem van.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6044 üzenetére
Most csakazértse írnak. #csakakkorhanincsittaszőkeherceg #pedignemisaz #hanemszőkerajgyereksandavigyorralaképén
Warez amúgy itt is tiltott?
Kéne az XperiaPOP Z4 témának a 0.0.3-as verziója, de sehonnan sem sikerül leszednem.
Pedig pont ki van javítva benne az idegesítő systemUI bug. -
w333
félisten
válasz
Fejvadi #5988 üzenetére
Különben a másik topik S6 témához ...
Az a baj mire megvárom hogy csökkenjen az ára, szerintem 3-4 hónap és 20k -al olcsóbb lesz, viszont addigra már a G2 -t is olcsóbban tudom eladni, szóval ugyan ott vagyok vele !
Karácsonyig meg nem akarok várni, Telekomot ismerve nem lesz mostanában olcsó (ráadásul venni fogják mint a cukrot) ha megnézed Galaxy S5 már több mint 1 éves és még mindig 180k !
Szóval tényleg nem érdemes várni, és már nem is nagyon bírok tovább várni !
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #5931 üzenetére
Ez napi rutin volt.
Köszönöm, hogy te se itt kezdted el írni a regényedet.Flind azon kívül, hogy a csúcs pont akkor volt felhőben, amikor fent voltunk, jó volt.
Illetve az a felhő sem nagy tragédia.
Bár elkövettem egy eretnekséget. Fent a csúcson egy turista megkért, fényképezzem le. Kezembe is nyomta a telefonját, akkor láttam, egy szifon 6-os volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest