- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
FET-MEN #2697 üzenetére
Megvolt minden, kiessel frissítettem, nem volt bedugva a telefon. Újraindítottam. Win8x86 alatt jó volt, és Win7x64 alatt is. Ezért nem értem, most miért nem.
Közbe a telefont is frissítettem, de nem változott semmi. (ha már van MSDN kulcsom WinPro-hoz, akkor meg használni is szeretném, szóval oprendszert nem akarok cserélni.) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #2630 üzenetére
Le kell xarni az ilyet..
Nem mindig egy kategóriában kell teszteket csinálni.. Ha flame megy, töröltetni kell a hsz-eket, aztán kész, nem kell velük foglalkozni.
Max írd meg személyes bejegyzésbe, és kész. Legyen meg. Engem érdekel az emberek véleménye. Akiket meg nem érdekel bizonyos vélemény, az meg ne olvassa el, v ha elolvassa, akkor ne szóljon hozzá. De, ha meg biztosra akarsz menni, akkor nem kell engedni a hozzászólásokat, aztán nem fog ott okoskodni senki.
Képek átméretezésre ajánlom ezt! Elég jó kis program, ráadásul ingyenes!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
FET-MEN #2585 üzenetére
megcsinaltam a rootot a leiras szerint, a telo iszonyat belassult 1-2 app telepitese utan, fagyott, ujraindult.
most irom le 25x, mert senki se hiszi el, amit megertek, mert rootal nem lehet komoly bajt okozni.
a telo persze azota is hasznalhato, de nem olyan mint elotte es a rootot se sikerult levenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest