-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
válasz
ekrisztian #38647 üzenetére
Battery calibration..Akkor kell futatatni ha friss uj cuccot telepitettél.
-
Mozso26
senior tag
válasz
ekrisztian #38624 üzenetére
Most néztem nincs az advenced menübe.Probáltam hálozati töltöröl is , és másik kábellel is.
Egy picit elirtam azt a calibration-t.
-
Mozso26
senior tag
válasz
ekrisztian #38622 üzenetére
van , azt hol találom?
-
Mozso26
senior tag
Csö skacok lehet rossz helyre irok , ugy hogy akkor elnézést is kivánok! Van énnekem egy Newman N2-em és frisitettem rajta mindent amit csak lehet és utána irták hogy futtatni kell a Battery Celebrationt. Namost azota csak ugy tudom tölteni a telom hogy pár százalékot megy a töltés aztán megszakad, elkezd merülni , majd én leveszem a töltöröl és visszadugom, akkor megint megy bele egy kicsi. Mi a tökömet csináljak???
-
Mozso26
senior tag
válasz
Vizes Tomi #36854 üzenetére
A fiokjaim között ott van.Viszont ha például uj névjegyet vettem föl akkor ott is választhattam hogy hová legyen mentve.Régen ott volt valami gmailes cucc ami most nincs ott .A pc-n nem kell állitani semmit?
-
Mozso26
senior tag
Csöcsoki emborok . Kitörlödtek a névjegyeim egy factory reset után. Googléba mentettem öket, de sajna most nem tom hogyan állitsam vissza öket.A névjegyeknél nem jelenik meg a google fiok szinkronizálás.Kérnék egy kis segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest