-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv ismét. Időközben ráakadtam a Huawei G700-ra ami elég jónak tűnik. Viszont találtam egy olyat hogy Huawei A199, ami még jobbnak tűnne (4X1,5 ghz-es proci), de gyanús hogy a 3g-vel van valami turpisság: 2G:GSM 900/1800/1900, 3G:CDMA EVDO 800MHz . Próbáltam kigooglezni hogy ez mit jelent, pontosan nem sikerült rájönnöm, de arra tippelek hogy Magyarországon nem tudok vele 3g-zni. Ez valóban így van? Továbbá az sem néz ki túl jól hogy 4.1-es android van rajta míg a másikon 4.2
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv, épp telefon vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni. Ez ügyben szeretnék némi segítséget kérni.
Első kiszemeltem lenovo P780. Ez viszonylag tetszik, specifikáció alapján az igényeimnek megfelelőnek tűnik, és körülbelül annyiba kerül amennyit telefonra szánnék. Második kiszemeltem JIAYU G3S G3T. Ez is tetszik, és nem tűnik rosszabbnak mint a lenovo, sőt (magasabb processzor órajel, jobb előlapi kamera). Viszont van vele szemben némi ellenérzésem ami abból fakad hogy túl olcsó. Ami túl olcsó az nekem mindig kicsit gyanúsNézegettem még a Jiayu G4 G4T-t, ami még árban talán beleférne, de nem igazán tetszik. Viszont megfelelő érvek láttán talán meggyőzhető lennék ha azt mondjátok megérné azt a plusz költséget amennyivel többe kerül az első két kiszemeltemnél. Továbbá nem tudom hogy mekkora minőségbeli különbségek vannak a 2 gyártó között, ami szintén fontos szempont lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest