- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scavy
tag
válasz
fotosjani #94764 üzenetére
Köszi az infót, keményen tolják a hatóságok. Amúgy nekem VPN-em az van, abban nincs hiba. Eddig az Angliában vásárolt Moto G-mmel használtam több google szolgáltatást is. A kínai appokkal szimplán csak annyi a baj, hogy csak kínaiul vannak, azt pedig én nem beszélem egyenlőre.
Amúgy nem teljesen értem most mi a helyzet, mert ha ennyire blokkolják a google appokat, akkor miért lehet őket letölteni egy szimpla gyári kínai marketplace appal? Mert én most megpróbáltam, és le tudtam tölteni a play storet, play music-ot, stb. Más kérdés hogy valamiért nem indul el, de magában a marketplace appban benne van.
Így most valószínűleg jobb híján megrootolom, és hátha úgy megy.
-
scavy
tag
Üdv!
Én kint élek Kínában már egy ideje. Most vettem itt a helyi piacon egy Lenovo A560-at, mivel a jó öreg angol Moto G-met benyelte a szilveszteri éjszaka. (400 yuan volt az ára)
Az lenne a kérdés, hogy ahhoz hogy google play storet futtathassak rajta és a google accountomba be tudjak jelentkezni, muszáj nekem ezt rootolnom? Illetve ha valami balul sülne el rootolás közben, azt utána vissza lehet csinálni, vagy lesz bármi hibája a telefonnak?
Próbálkoztam most, hogy csak felraktam az apk fájlokat, de a google frame services folyton hibát ír ki, és így nem loginol be a google accountomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest