- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebeegee
tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a kínai telefonok terén, jelenleg egy Xperia Ray-em van, amit le szeretnék cserélni. Ebayről szoktam vásárolni Kínából, tehát ez a része rendben van. A Lenovo A760-at néztem ki, ami vodafone-os révén 3G-n kezeli a 900Mhz-et is, és igazából a kijelző felbontásán kívül nem is láttam sok hátrányát az A820-hoz képest. A kérdésem az lenne, hogy ez a telefon új lévén mennyire megbízható? Lesznek rá későbbi frissítések (4.2, 4.3 esetleg Android 5)? A telefon az alap gyári állapotában mennyire van rendben (magyar menü 100%-os-e, Google szinkronizál-e, Play áruház, Maps működik-e rendesen)? Illetve a Lenovónak van-e Windowsra letölthető szoftvere, amivel a telefont javítani, újrarakni lehet.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest