- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
viktorhu #139793 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Eszerint akkor ne mondjam le a rendelést, mert be fogom tudni illeszteni a 2db SIM-et a telefonba, lehet velük telefonálni ésatöbbi, csak 5G nem lesz, amíg nem jön frissítés.
Lazán kapcsolódó felvetés, hogy akkor vajon az edigital miért írja single SIM-nek a terméket. -
válasz
mobilizmo #139791 üzenetére
Köszönöm, igen, így kezdtem:
"...Mivel máshol (xiaomi-pont-hu, alza) konzekvensen dual SIM-esként árulták,..."
Ezért is vagyok most itt, mert nem értem, ami oda van írva. Tehát ennek a mondatnak a jelentését nem értem: A DualSIM mód elsődleges 5G + másodlagos 4G/3G/2G támogatással később lesz elérhető OTA frissítés után
Ez nekem teljesen értelmezhetetlen, mert nem értek hozzá. Ebben kérnék segítséget. Hogy mi az összefüggés az 5G képesség, és a dual SIM üzemmód között. Hogy fizikailag be bírom-e tenni a második SIM-et. 5G-re semmi szükségem.
-
válasz
Viktor0610 #139789 üzenetére
5G nélkül nagyon is megvagyok, de 2 SIM nélkül nem (céges + privát SIM-jeim vannak, és gyűlölök 2 telefonnal járkálni).
-
Sziasztok. Figyelmetlenségből rendeltem egy Xiaomi Mi 10 Lite 5G 6GB/128GB telefont az edigitaltól. A gond az, hogy nekem dual SIM-es készülék kellene. Mivel máshol (xiaomi-pont-hu, alza) konzekvensen dual SIM-esként árulták, így itt nem figyeltem eléggé, és lerendeltem.
Viszont, a specifikációt olvasva azt látom, hogy mintha valóban 2 SIM foglalat lenne a készülékben, és csak 5G használata esetén lesz 1 SIM-es a telefon. Itt dobnám be a totál laikus hülyeséget: az 5G képességhez szükséges akármi (bizbasz) foglal egy SIM helyet?
Konkrét kérdésem volna, hogy ha én elengedem az 5G-t, akkor tehetek-e 2 SIM-et a telefonba?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest