Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
tramdriver83
üzenetére
Utána kell olvasni GSM- és webáruházak fórumán, stb. A google is a barátod pl. bíroad telefon típusát meg mellé, hogy nokia accumulator és hátha kidob valamit. Én az enyémnél nem néztem utána, privát szerencse, hogy megláttam haveromnál, hogy az N97-ben is ugyan ilyen akksi van, Csak egy kicsit vastagabb.
De simán belefér. 
-
tramdriver83
csendes tag
válasz
tramdriver83
üzenetére
Kösz az infót. Akkor már értem mért adnak alapból két aksit.
Csak az a kérdés, hogy miből lehet megállapítani, hogy az adott modell alkalmas-e más akkumlátorral való működésre, és ha igen pontosan melyik típus számu kell hozzá. Mert állítólag a Nokiás akkumlátorokkal használhatók, na de abból van egy pár fajta. -
jFox
addikt
válasz
tramdriver83
üzenetére
Én is szemezgettem egy ilyennel, de aztán csak a full érintőset választottam. Az egyik lényeg, hogy olyat néz ki, amibe bele passzol valamelyik neves gyártó akksija. Mert amit gyárilag adnak hozzá, az harmat gyenge. Hiába van ráírva ezersokszáz mAh, a fele jó ha igaz. Amit én vettem (FG8) abba pl. belemegy a Nokia BP-4L -es akksi. Ezzel 2 napig bírja a teló, amit gyárilag adtak hozzá azzal szűken 1 nap.

Azért nem mindegy. -
allando
tag
válasz
tramdriver83
üzenetére
Szerintem egyszerübb kínai oldalon rendelned ( olcsóbb) Ez sem raktárkészletről szállítja.
Csak annyi, hogy itt magyar nyelvű a weblap felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De simán belefér. 
Csak az a kérdés, hogy miből lehet megállapítani, hogy az adott modell alkalmas-e más akkumlátorral való működésre, és ha igen pontosan melyik típus számu kell hozzá. Mert állítólag a Nokiás akkumlátorokkal használhatók, na de abból van egy pár fajta.