Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Ezt arra a tudományos eszmefuttatásodra írtam, amiben azt boncolgatod, hogy a nagyobb méretű akksi tudja csak azt a teljesítményt ami rá van írva. Tegyél egymás mellé egy lenovo a820 és egy THL5000 akkut. Méretben majdnem ugyanakkora, kapacitásban meg a majdnem duplája. És ezek nem kamus rászitázott értékek, egyik cég sem arról híres. Fogadd el, hogy egyre kisebbek lesznek egyre nagyobb tárkapacitással.
-
Murphys2
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Mivel én tettem fel a prestigo 5503-ról a kérdésem, így akkor megint kérdeznék. Ha a prestigo nem a legújabb technológiát használja, akkor miért lehet vele két napig folyamatosan Lehet, hogy marketing fogás, de ha csak a felét tudja, már az is nagyszerű! Lehet, hogy mégis jó az a 4000 mAh-s aksi... egy szó, mint száz, nekem hosszú üzemidejű teló kell. 12 órákat melózom, és nem szeretnék a töltővel együtt dolgozni menni, mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest