Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
Jäger86
üzenetére
Szia!
Nekem egy MyAudio S5 van több éve, és tökéletesen kezeli együtt a két SIM-kártyát. Ez úgy működik, legalább is a legtöbbnél, hogy ha az egyik kártyával éppen beszélsz, a másik kártya a beszélgetés alatt offline, de ez csak a kapcsolt vonal közben van így, ha csak adatcsomagot forgalmazol, közben mindkét kártya aktív marad. A két SIM-es készülékekről azt kell még tudni, hogy a régebbiek csak az egyik (az egyes) sim-slotba helyezett kártyával kezelik a 3G/HSPA-t, a másik modem csak 2G-s. Az újabbaknál és jobbaknál már ez nincs így, pl. az újabb MyAudio X5-nél mind a két modem tudja a 3G-t, így egyszerre két kártyával is tudsz gyorsan netezni. :-)
Az Android telefonkönyv szépen kezeli a két SIM-et, hozzárendelheted az egyes telefonkönyv-bejegyzésekhez, hogy melyik kártyával hívja a telefon, de minden hívás előtt is kiválaszthatod, hogy melyik előfizetéssel hívd.
Föntebbi bejegyzéseimben kértem tanácsot ilyen készülék vásárlásával kapcsolatban, és én most épp a Goclever telefonokat nézegetem. Belinkeltem ezt a tesztet, olvasd el, a két SIM kezelést kimondottan erősségeként említi a tesztelő. Amúgy elég bugyuta teszt, de hirtelen ezt találtam:
http://www.coolsmartphone.com/2013/10/21/goclever-fone-570q-review/
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest