- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Én Mobileuncletoolsszal tettem fel a recoveryt. Nem is akartam a driverekkel Win7-en vacakolni, ezért. Ha rossz recoveryt teszel fel, attól még elindul a teló rendes bootoláskor, csak recoveryben nem fog menni. Tudom nem szép dolog más f...ával verni a csalánt, de én Cappát megkérném a helyedben, hogy fabrikáljon egy cwm-et neked. Ehhez csak a terminal emulatort kell feltenned a telóra playről, abból kiszedni a Cappa által kért dolgokat. A needromon találsz eleve recoveryt az N821-hez. Hogy az angol e vagy kínai nem tudom. De ha más nem Cappának jó lesz ellenőrzés végett. (?) Egyedül az a veszély van ebbe benne ahhoz képest, mint ha szgépről tennéd fel, hogy itt nincs mentés előtte, tehát ha rossz a recovery, addig kell vele próbálkozni míg találsz/kapsz egy jót. Nem erőltetem a Mobileuncletools-os megoldást, csak a lustaságom okán én ezt használtam, és ebbe tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Edge
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest