- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
Köszi a választ! Gondolom, hogy nincs még senkinek mert tegnap akadtam rá véletlenül a fastcardtech-en, tegnap jelent meg a honlapon, de akkor inkább úgy kérdezem, hogy ha Kínából veszek egy nem rootolt telefont akkor az használható lesz-e itthon vagy rootolás nélkül nem tudom használni? Ha rootolni kell akkor lesz majd külön root program ehhez a típushoz vagy van valami "általános" program rootoláshoz és nem típusfüggő? Root után már használható vagy kell ROM-ot is találnom hozzá?
Teljesen kezdő vagyok, a Lenovo-t már rootolva vettem az etotalk-on, de ott sajnos nincs új HDC és jóval drágább mint. pl. a fastcardtech, más kínai boltokban meg úgy látom nem rootolják a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Fotó állvány eladó
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest