- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
Dominó85 #14997 üzenetére
Szép napot!
Ismét egy pont, ahol nem értünk egyet, -ha tetszik, ha nem,- és körül nézel picit a nagyvilágban valamit magára adó (profi ) fotós, videós nem használ mást, mint Sandisk-et! Vajon miért! Bizonyára azért mert annyira "gagyi " mint ahogy jellemezted. Én a magam részéről kerülöm az ismeretlen noname dolgokat,- esetünkben memória kártyákat,- mert a "nagyok" már letettek valamit az asztalra, már bizonyítottak, hisz ezzel szereztek nevet maguknak. Az általad favorizált termékek pedig az " indultak még..." kategóriát képezik. Ami még minőséget takar az a SiliconPower!
Üdv: DJ -
Sir Riccio
addikt
válasz
Érdekes, hogy pont a SanDisk-el van negatív tapasztalatod, fotós körökben ódákat zengenek róla és bár munkára Silicon Power kártyákat használok lehet, hogy nem véletlenül használ kb. mindenki SD-et vagy SP-t aki komolyabban fotózik. A Transcend pedig szintén elég jó.
Nekem a G3-ban egy 30MB/s-os 16GB-os CL10-es SanDisk van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Bocsáss meg, én nem ismerem az általad javasolt kollégát, de miért lenne ő megbízhatóbb, mint egy jól bejáratott webshop. Nem feltételezem, hogy "kamionról leesett" áruról van szó, mert hangsúlyozom, nem ismerem az illetőt.
Önmagadnak mondtál ellent, amikor lehúzod a Mymemory cuccait, aztán közlöd, hogy Te még ennél is olcsóbbat vettél. Olvastam a Team Group-ról, tapasztalatom nincs velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest