Hirdetés
- iPhone topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ferike81
senior tag
válasz

cappa72

üzenetére
						Nos sajnos jóval előbbre kell hoznom a vásárlást karácsonytól, ugyanis eltört az enyémen a usb aljzat így nem tudom tölteni. Így a páromé marad nekem, neki viszont a karácsony hamarabb jön el.
Akkor jó kamerával új telefonban a Redmi 3 prime játszik? Mondjuk nem nagyon láttam hirtelen mást én sem. - 

Ferike81
senior tag
válasz

cappa72

üzenetére
						Köszönöm. Megkukkantom a topikot. Az X5 pro is a kompromisszumok miatt megy. Azt magamnak vettem annak idején, de lenyúlta. Egy hibája van a telefonnak, hogy nincs fényképező képessége. Én tudnék élni ezzel, de mivel Ő ezt hetente elmondja, így a saját nyugalmam érdekében nézek neki valami mást.
(#128407) maross
5 colos az X5pro is, és mivel akkora kávái vannak mint egy kastély ablakának ezért akár egy keskeny kávás 5.5 colos is szóba jöhet. Lényeg, hogy jó képeket csináljon (hozzászokott a Lumiához), és formás legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
 - Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
 - Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest