- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gyűrű
üzenetére
Mint mondtam, csak iránymutatás lenne, nem egy naponta frissülő árlista!
Nekünk elég lenne mittom'én három havonta megbeszélni, hogy mi kerüljön ki vagy be a listába. A másikfele a dolognak, hogy ez inkább nekünk aktív vagy kevésbé aktív tagoknak lenne segítség, mert az újak vagy meg sem nézik/olvassák el az összefoglalót vagy nem is tudnak róla, hogy van, ahogy már fentebb utaltak rá. Nekünk viszont hasznos lehet. Illetve ha valaki telefont keres oda lehet irányítani, és ha már ott van lehet kicsit tovább is olvas ami nekünk szintén hasznos lesz!! 
(#106073) gyűrű: Igen azt ki is felejtettem...

(#106071) tihibaby : Az előző összefoglalóban volt egy hasonló akku táblázat, de az is elhalt. Ezért is szedtem ki. Illetve ha valakinek konkrét típus kell akkor általában elég használni a topik keresőjét.

Mondjuk az ötlet maga nem rossz!!!
Nem tudom mennyire lenne élet képes... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekünk elég lenne mittom'én három havonta megbeszélni, hogy mi kerüljön ki vagy be a listába. A másikfele a dolognak, hogy ez inkább nekünk aktív vagy kevésbé aktív tagoknak lenne segítség, mert az újak vagy meg sem nézik/olvassák el az összefoglalót vagy nem is tudnak róla, hogy van, ahogy már fentebb utaltak rá. Nekünk viszont hasznos lehet. Illetve ha valaki telefont keres oda lehet irányítani, és ha már ott van lehet kicsit tovább is olvas ami nekünk szintén hasznos lesz!!