- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
#79335424 #98608 üzenetére
A "hozzá nem értést" ne keverd ide, mert TAPASZTALATról beszélek. Az előző telóm (2 mag + 512 MB RAM) is kiválóan vitte a VOIP-t a korlátozott nettel és a mostani is (8 mag + 1 GB). A hangminőség az előzővel még jobb is volt egyébként, úgyhogy mégcsak nem is a hardver gyorsaságától függ. Ja és ez a különbség a GSM hívásoknál is megvan, jobb, tisztább volt a Huawei hangja, a THL elég zajos.
.
Ja és Telenoros vagyok. -
nyisziati
veterán
válasz
eladogeppc #98191 üzenetére
A G510 az én régi Y300-asom "nagytestvére", bár csak annyival több, hogy kétszer 1 Ghz helyett 1.2 a magonkénti sebesség. Az enyém nem volt egy sebességbajnok, leginkább a "single task" üzemmód feküdt neki, meg az 512 RAMnak. És hát ott sem szerette a nagyobbakat, egy ~100 mega körüli Facebooktól már ledadogott. Ha meg közben hívás is bejött...
Úgyhogy én nem ajánlanám vételre. Ja és nem is dualsim.
.
Egyvalami volt jó benne, a GPS. Meg az üzemideje sem volt rossz, alap használattal két napot gond nélkül vitt. Igaz, csak a gyári, vagy stock alapú rendszerrel, a Cyanogen már jobban zabálta az akksit. -
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma #98000 üzenetére
Létezik mentés, az első pár hsz-ben linkeltek pár fájlt CWM-hez, de utána, amikor szó volt a GPS-problémáimról, senki nem ajánlotta a mentést használni, hanem a fentemlített "esőtánc"-ról volt csak szó, mint lehetséges problémamegoldásról.
.
Kelzsoca és Cappa72 foglalkoznak a készülékkel, de elég friss a topik (dec. végén indult), és ahogy látom, még javában megy a puhatolózás.
Lényegében a mentésről sem tudom, vajon update-elt az enyémhez képest, vagy sem ("gyári kernel", csak ennyi a leírása).
.
Ami még ezenkívül biztos, hogy többen viszont arról írtak, hogy nekik sem jó a GPS. Tehát abszolút nem biztos, hogy egy update segítene.
.
Úgyhogy inkább egy gyári, frissített romra várnék, nem egy bizonytalan erdetű és tartalmú helyi mentésre.
.
@kelzsoca: köszi, megnézem. -
nyisziati
veterán
válasz
cs.zs. #97988 üzenetére
A telóm topikjában (sőt a kistesó T6s-ében is) többen is írták a panaszaimra, hogy nekik kiválóan megy a GPS. Az egyikről később kiderült, hogy novemberi buildes, az enyém meg októberi. Úgyhogy a kiadástól számított időpont is számíthat.
.
Érdekesség még, hogy szintén többen jelezték, hogy érkeztek OTA frissítések, de az én telóm valahogy nem hajlandó erről tudomást venni, még direkt frissítés-keresésre sem.
.
Úgyhogy egyelőre csak várom, hogy felbukkanjon egy recoveryből telepíthető gyári rom, ami (talán) orvosolja a korai szériák GPS problémáit. -
nyisziati
veterán
válasz
blackfox #97691 üzenetére
Van bőven piacuk, hidd el. Ne belőlünk indulj ki, a legtöbb embernek fogalma sincs, mennyivel olcsóbban megúszhatná a telóvásárlást egy kis várakozással és némi körültekintéssel. Meg egy VISA/Mastercard is kell persze.
.
Pont ma ajánlottam a lehetőségeket egy kolléganőmnek, aki ámulva mondta: "hát mi eddig használtan vettük 40 ezerért a telefonokat!".
.
Úgyhogy van piaca a dolognak.
.
/ilyen kérdések mellett meg pláne: "és nagyképernyős? meg androidos? meg ezt/azt a programot föltehetem rá? és zenél is?" / -
nyisziati
veterán
55.000 forintért - ez szenzációs ár. Az antutu score 34.000, Galaxy Note is alatta van. Ráadásul, ahogy keresés közben láttam, Cyanogenmod romok is vannak rá. Qualcomm procival pedig garantált a jó GPS. Szerintem bestbuy.
.
Most nézem, hogy hazai viszonteladók 69.000-ért árulják. Használtan pedig valaki egy miniért 64.000-et akar.
.
Mindenképp jó vétel. -
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #96638 üzenetére
Jó kis Siemens-ek, nagyon szerettem én is. C25-tel kezdtem vándorutamat a mobiltelefónia világába, amit kis kitérő után egy C45 követett. Öcsémnek meg M35-je volt.
.
Két házzal odébb tőlünk egy hölgy megkeresett mostanában, hogy tudnék-e neki akksit szerezni a telójához, mert már sehol sem kap. Megmutatta, mihez kéne: Siemens M35. -
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
kaszas19 #96353 üzenetére
Szia! Kicsit korábban már írtam másnak itt: [link]
.
Nekem bevált, bár a GPS-szel még küzdök. A topikban kiderült, hogy korai verzióm van, a későbbiekben már kiküszöbölték a hiányosságokat, így hibátlanul működik már a GPS is.
.
Iszonyú gyors és nemcsak az előző Huaweiemhez képest. Jól visz mindent, hétköznapi multitaskingra kiválóan alkalmas. A kamerája nekem megfelel, egyedül az akku karcsú kicsit (1.900 mAh), de az egy napot bírja.
.
Magyar garival is lehet kapni talán az edigitalnal 45 ezerért. Így valamivel olcsóbb a Xiaomi Redmi 1s-nél, és gyorsabb is nála. Szerintem nagyon jó vétel. -
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #96048 üzenetére
Én is néztem, hogy innen, Európából egy T6 Pro 30-ért nagyon olcsó, csak 106 dollár.
.
Mindenesetre nekem pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, tavaly augusztusban rendeltem tőlük két órát és egy gyűrűórát (Kínából), és gyors volt a feladás, jó volt a tracking, 25 nap alatt ideért, nem voltak rejtett költségek, simlizések, teljesen korrektek voltak. -
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma #95644 üzenetére
"Utobbiba latom mar segitenek.
"
.
Azért jöttem ide (mint írtam az első hsz-emben ebben a topikban), mivel ott csak ajánlottak egy készüléket és arról érdeklődtem (volna) itt, mi a tapasztalat.
.
Erre jött a fikázás, a leoltás és végül a "javítsd meg".
.
Szólj, hova álljak, ha még hozzám is akarsz vágni valamit, amiért rangon aluli kérdésekkel bombázlak.
.
@citkar: milyen telót használsz? A THL-em is MTK 6592-es. -
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma #95642 üzenetére
"szoftveresnek tűnik a probléma"
.
Kiemeltem, hogy egyértelmű legyen: nem TUDOM biztosan, csak sejtem.
Az meg téged minősít, hogy egy segítségkérést ennyivel elintézel, hogy "javítsd meg", mintha mindenki szoftvermérnök lenne. Pláne, hogy akkor nem kérnék segítséget.
.
De ahogy látom, itt a többség minőségfetisiszta, úgyhogy valódi segítséget innen nemigazán kaphatok. Na pá. -
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma #95632 üzenetére
Bocs, de a két ezelőtti telóm is MTK-s volt (Huawei-ek) és kiválóan teljesítettek. Atombiztosan tartották a jelet. Inkább szoftveresnek tűnik a probléma.
.
De ha tudtok jó GPS-képes telefont 40-ig, akár Kínából, akkor arra is megköszönöm a javaslatokat. Ja és az Antutu score lehetőleg 20e fölött legyen. -
nyisziati
veterán
Sziasztok. Mostanában cserél(t)em le a telómat. Az új THL T6 Pro kiválóan teljesít, egyedül a GPS jelet dobja el elég sűrűn.
.
A THL fórumján valaki ajánlotta a Landvo L200G-t, mert annak lényegesen jobb a jel/zaj aránya.
Ez egy kicsit visszalépésnek számítana (8 mag -> 4 mag), ezért érdeklődnék tőletek, hogy az L500-as - ami nyolcmagos Landvo - is van-e olyan jó, mint a kistetstvére?
Vagy lehet, hogy a "G" a végén jelöli a fokozott GPS képességet?
.
Van-e valaki, akinek van/volt ilyen telója, vagy van-e egyáltalán topikja (én nem találtam).
.
Kösz. -
nyisziati
veterán
Up
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest