- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
SamiCsillag #131288 üzenetére
Az közel egy éves.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
SamiCsillag #131285 üzenetére
Az Edge volt az év első telefonja. Januárban jött ki.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #131252 üzenetére
Persze, de szerintem a 4.1-hez képest a 4.2-es BT nagyon komoly előrelépés. A Xiaomi szokás szerint hülye megint..
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #131250 üzenetére
A BT modul 4.1-es a global Note 4-ben, míg a Note 4X-ben 4.2 van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ctibor #131203 üzenetére
Nekem kínai belpiacos Honor V9 van. Az appok nagy része törölhető volt, a kis részük pedig ugyanúgy tud magyarul, mint az EMUI az EU-ban.
Sőt, én már EMUI 5.1-en vagyok, míg EU-ban még a Mate 9 sem kapta meg...
LTE a szokásos történet, Nyíregyházán van, vidéken nincs, csak 3G. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131195 üzenetére
Közben ott válaszoltam is. Kicsit összekeveredtek a topikok most a sok Chrome ablakban
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131127 üzenetére
Ki is bontottam előtte a csomagot. Rendes tag, mindig megvárja. Már ismer engem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131095 üzenetére
Nem, de elég baj az, hogy mindenki illeti mindenféle nevekkel.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131093 üzenetére
Amekkora lóvét begyűjtenek a webshopoktól, igazán tehetnének közzé releváns információkat is. Ne a felhasználóknak legyen a dolga javítani helyettük.
Megérteném, ha nonprofit kezdeményezés lenne. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131087 üzenetére
Pro egyébként sem létezik. Ez egy megkülönböztető jelzés, amit az EUstock adott neki. Szerintem szerencsébb 4A 2/32-nek nevezni, mert a nevezéktannal az alapból sem egyszerű Xiaomi elnevezéseket még tovább bonyolítják.
-
tibcsi0407
félisten
Redmi 4X-ből is lesz B20, ha minden igaz. Az pedig olyan 130$ körül mozog most. Szerintem ideális alternatíva lehet. Igazából bármi ideális, ami nem Vernee... Még egy olyan telefont nem tudtak lerakni az asztalra, ami nem vérzett volna el valamilyen téren.
Nem az elvárásaim nagyon, de a marketingjük miatt mindenki többet várt el. Szerintem Vernee egy UMI kategória, amit felkapott a média (vagy csak eleget fizettek érte...). -
tibcsi0407
félisten
Csak az ujjlenyomat olvasóval. Ott is csak bizonyos dátumokon gyártott készülékeket érint. Persze az elég sok darab, de a legtöbb vevő csendben megelégedéssel használja a telefont és a vásárlás óta kb meg sem látogatta a PH fórumát..
Bár ettől függetlenül én sem venném, ha benne van a kockázat, hogy elromlik.
Egyébként ez nem általános a LeEco-ra, ez az egy széria volt az, ahol előfordult ennyi probléma, a többi betonstabil. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #130913 üzenetére
Az eladó pedig agyon van értékelve többmillió visszajelzéssel.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
SamiCsillag #130885 üzenetére
Elvileg április 16. De már túl sok a pletyka..
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130811 üzenetére
Nem feltétlenül. Amiben nem vagyok én sem teljesen biztos, az az indiai verzió szenzora. Sok helyen onnan veszik a specikációt, de azt azért tudni kell, hogy a az indiai (ami talán a global is lesz) eltérhet a 4X-től.
Többek között a kamera szenzor (?), a BT modul és az elérhető szín- és memóriavariánsok tekintetében is.Szerk.:
Már cáfolom is magam, úgy látszik van Samsung változat: [link].
Hogy ez jó-e, mindenki döntse el maga.(attól még a Tinydeal amatőr banda marad.
)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
RVR400 #130791 üzenetére
Biztos ennyi, de akkor valószínű valamilyen flotta, vagy előfizetés is kötődik hozzá. Ott pedig már megkérdőjelezhető a történet.
A másik érdekesség, hogy Xiaomi telefonok garanciája melyik szervizbe szól?
Bár nekem a Mi5 gyanúsan olcsó. A 3/64-es 1800 Yuan most, ami 260 USD. Ennyi a Xiaomi-nál a hivatalos ára.
Sajnos 3/32-est már nem találtam a kínai mi.cn honlapon. -
tibcsi0407
félisten
Végre B20 nap!
(egyébként sem pörög a topik túlzottan)
Ahol én élek, ott pedig nincs ezzel probléma szerencsére.A blogomon leírtam, hogy szigorúan szubjektív vélemény alapján íródnak a cikkek, tehát a kolléga állítása, amivel a kijelentésemet megkérdőjelezte nem helytálló.
Természetesen akinek kell a B20, az nem vesz ilyet.
De ha már itt tartunk, hamarosan (ha minden igaz március 8-tól) elérhető lesz a B20-as Redmi Note 4X változat. Ugyanúgy mérvadó lesz az írásom a B20-as verzióval kapcsolatban is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
WOT-H-A-C #130747 üzenetére
és #130748) Bodrik
Ez ilyen!Egyébként valóban így van. A középkategóriával sokkal jobb a Xiaomi támogatás, elég megnézni a közösséget a Note 3 Pro körül. Majd nézzétek meg a Mi Note 2 körül. LOL
A másik dolog az, hogy míg a most megjelent Note 4X-re már van Nougat, addig a Mi Note 2 (tavaly október!) még 6.0-n van leragadva.
A harmadik pedig a retardált global MIUI fórum. Azért kaptam warn-t, mert a Taiwan MIUI fórumról meg mertem osztani a global ROM linkjét a Mi Note 2-re.
Szerintük szivárogtató vagyok és ezek titkos adatok. Egy nyilvános, hivatalos fórum linkjét osztottam meg.
Szóval az egyetlen community, ahol a Mi Note 2-vel el lehetne valamit érni, tele van barmokkal. -
tibcsi0407
félisten
Megírtam a Redmi Note 4X tesztem. A Logout-on is meg fog jelenni (reméljük
).
Ha esetleg valakit nagyon érdekel és nem szeretne addig várni, akkor itt kevésbé szépen tördelve és formázava megtalálja. -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130718 üzenetére
40k alatt lesz.
A verebek csiripeltek. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130712 üzenetére
Kb 3 hét és lesz megint az EUstock-nál. 2/32 és ráadásul szürke is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130687 üzenetére
LOL
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130682 üzenetére
Csak 4/64
-
tibcsi0407
félisten
Nem. Csak az indiai verziónak Note 4 a neve, ezért a global ROM azt írja ki 4X helyett. De elvileg a színvariánsok ugyanazok lesznek mindnél.
A Manga téma pedig a Hatsuke verzió, de a simának is 4X a neve Kínában.
Egyébként éppen írom a tesztet a nem global verzióról, de ez az összképen nem változtat. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130668 üzenetére
Igen, ha jól tudom. A madaraim azt csiripelték.
Nálam most egy arany színű van, annyira nem para. Engem inkább a fehér előlap zavar.. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130663 üzenetére
Vicces. Pont ők figyelmeztettek ma erre. Bár gondolom nem a főnök írja az adatlapokat. Szólok is neki, köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130562 üzenetére
Pedig a LeEco és nagyon sokan kifizetik a licenszeket. A Xiaomi nem tette, ezért pereskedik Indiában az Ericsson-nal, ezért sem adnak már ott ki több MTK telefont.
Én is kíváncsi vagyok az okokra, de a cikk is írta, hogy nem nagyon terveznek a nagy kínai gyártók MTK-val telefont kiadni.
Nyilván a Meizu-t leszámítva, de ugye ott az MTK résztulajdonos. (egyébként ők is pereskedtek a Qualcomm-mal a licenszek miatt) -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130560 üzenetére
Olcsóbb-e azt nem tudhatod. Mivel nincs előtted egy SoC árlista.
Tisztességes gyártó megveszi az MTK chip-et, kifizet minden egyes licenszet, amit a Mediatek ugye nem tesz meg és már annyira nem is jó az ára valószínűleg, mert akkor többen használnák.
Megnézzük mit tud az X30. De ha csak Vernee, meg ilyen dzsunka gyártók fogják használni, akkor inkább kihagyom.
Tudom, a Meizu is fog, de egyik telefon sem lesz jó eséllyel 5,5" fölött. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130558 üzenetére
Mit? Ez Snapdragon.
Egyébként meg nem vagyok MTK ellenes, mert sok MTK telefonom volt, de be kell látni, hogy nem rúg labdába a Qualcomm azonos kategóriájú megoldásaival szemben.(#130557) fudi2002
Biztosan lesz global edition, csak idő kérdése. Redmi 4A is csak úgy berobbant a köztudatba a B20-szal, itt is így lesz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fudi2002 #130554 üzenetére
A B20 verzió biztos hardveresen is eltér. Nem szeretnék a tesztkészüléken Qfil-lel piszkálódni.
A gond az, hogy itt nem nagyon van B20 Nyíregyházán. Vidéken meg nem fogok járni, mert kb be vagyok zárva a lakásba a munkáim miatt.(#130555) Viktor0610
Nagyon kellemes meglepetés. Mindig meglepődök, hogy a Mi Note 2 után is milyen smooth egy kb 60%-kal gyengébb SoC-cal a rendszer.
Én is azok közé tartoztam, akik visszalépésnek ítélték meg a SD 650 után, de azt kell mondjam, hogy nem így van. Egyáltalán nem visszalépés. Nem az Antutu pontszám a minden. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #130552 üzenetére
A minősége ok, de az, hogy még mindig erőltetik az nincs rendben.
A LeEco már 2 éve Type-C-t használt ebben az árkategóriában. (mondjuk az igaz, hogy ők voltak az elsők, de akkor is közel két évről beszélünk)
Egyébként ennyi negatívum bőven belefér.
Éppen fut a PCmark Work 2.0 teszt mellettem, meg sem röccen a telefon. Hihetetlen ez a SD 625. -
tibcsi0407
félisten
Fél napja piszkálgatom a Redmi Note 4X-et.
Néhány spoiler a teszt előtt:
- Global ROM már van rá a Taiwan MIUI oldalon (BL nyitás szükséges)
- Az összerakás minősége pazar, nem tudok belekötni (kivéve a MicroUSB, kicsit ciki már 2017-ben)
- A telefon piszok gyors, nem akad, nem röccen
- Rengeteg benchmark-ot fogok posztolni, ami vicces, hogy abszolút nem melegszik fel a telefon közben és alig merül az akku
- Nem fogtok brutál SoT eredményeket látni tőlem, mert rengeteg a munkám, nincs napi 5-6 órám nyomkodni a telefont, cserébe szerintem egy jópár napos üzemidővel meg fog lepni a telefon minket -
tibcsi0407
félisten
Ma érkezik a Note 4X. Nyam-nyam.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #130536 üzenetére
Igen. 28-án délelőtt 10:00.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WOT-H-A-C #130477 üzenetére
Szokásosan elrontja a Xiaomi a stratégiát, illogikus lépéseket hoz. Jó eséllyel a következő telefonom ZTE, vagy ZUK lesz, mert hiába a jó hardver, ha szarul van tálalva.
A Mi6-ra várok, ha ott is elszúrnak valamit, akkor nálam onnantól a Xiaomi felejtős.
Biztos jók a középkategóriás telefonjaik, de a csúcskategóriánál még lenne hová fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest