- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
motocoder #118872 üzenetére
Mondjak valamit... ? Újat nem fogsz tudni mondani, plusz a fórumban tilos ezeknek a firtatása is.
Ha hiszed , ha nem , ott a külföldi rendeléses topic, szóval nem kell a megváltót játszani...
Nemmondoooommmeeeg, Köszi, nem is kell... Ez a hányévezős témakör körbe is ért.... csakazértsegecileszekmegnemmondanám....
Az LTE-vel meg nagyon mellélőttél.... És még csak be se ismered.. Na ez a baj..
De tessék, olvasd el mégegyszer.. Aztán ha ezt se érted meg sajnálom...
Te ezt írtad:
A Mediatek már jó idelye System-on-chipeket gyárt.
Nem értem hogy kevered ide a többi processzor gyártot?
A Mediatek MT6735-ba is van integrált b20-as LTE lapka és amelyik telefon ezzel van szerelve van benne b20!
Helio X10-ben nem volt b20 és nem is lessz.Én meg ezt:
Foglaljuk össze.
Attól mert a System on Chip , azaz SOC tudja a B20-at még édeskevés... Ehhez kell a megfelelő antennákkal rendelkezni, ami a gyártók számára egy plusz költség és hely, ezt nem sokan teszik meg.
Ergo,hiába tudja a Mediatek integráltan a B20-at, ha nincs megfelelő antenna, akkor mindegy, és szoftveresen se lesz aktiválható!
Ennyi.
Kapásból tudok mondani neked olyan modellt, amiben van és nincs B20..
Lenovo P70, MT6752, van B20 ...
Lenovo K3 Note MT6752, nincs B20 , testvérmodell Lenovo A7000 MT6752, van B20
Tehát nem a SoC-tól fog eldőlni / jelenleg / hogy van-e B20-as, hanem hogy a gyártó ezt akarja vagy sem.
Ez a piaci verseny miatt van, illetve a piacokról, hogy nem piszkáljon bele a helyi statisztikába esetlegesen.Hosszú, de a lényegét leírtam, tehát ne ringasd bele magad abba, hogy az X20-szal minden freki meglesz...
Azonkívül, hogy a helyesírásra is kellő energiát lehet fordítani, marhára nincs igazad!
És megköszönjük. Én eltakarodok aludni, remélem mára a Mókatár is bezárul.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
motocoder #118868 üzenetére
Az LTE-vel is mellélőttél... Pedig szakmai alapon megérveltem.. És látod ,ezt se akarod elismerni ,csak durrogtatod a saját igazad.... Merazúgyvan....
Akkor mi fog téged igazolni? Majd belenő az antenna?
Nekem ne magyarázz kínai telefonokról.... Ismerem én is és mindenki itt őket... Elég sokat teszteltem is... Nem sok nagyobb kínai telefonkedvelő van itt nálam, legalábbis az elsők között voltam.... Talán... De mégse verem a mellem, hogy márpedig én linkeltem itt először a zantelifot..... Minek kell nagyképűsködni?
Kit érdekel?
De attól még ez engem, de Téged se jogosít fel, szakmaiságot nélkülöző dolgok írására... Nem? De?
Főképp ezek a "majd az élet engem igazol" típusú paradigmákat rühellik a fórumozók...
Tiszta? És bocsi, hogy estére ilyen f.sz stílusban írok.. De mára szerintem kimaxoltuk a témát...
Szóval csiszolsz a mondandódon ,ha akarsz, ha nem... De mi továbbra is f.szok leszünk, ha olyat írsz ami ilyen megmondóemberes, vagy netán nem szakmai...
@kornelka: Köszi
de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
motocoder #118864 üzenetére
Szakmai szájkarate
Erre készülj, ha majd badarságot írsz, mint tegnap az LTE-vel, akkor mindig lesz egy valaki ,aki lesből ,hajnal 3kor ledurrantja a magas labdát.
Azért, mert feldobtad. Mi meg lecsapjuk
Szögezzük le, az InFocus nem top brand jelenleg. Ennyi.
És be is fejezhető.
Ja és nem kínai telefon rendelős topic: Android dual SIM okostelefonok
-
Graphics
Jómunkásember
Nem az "A" brand, de Te is írtad, hogy nincs megemlítve a Foxconn, aztán mégis telibe oda volt írva
Voltak rossz megnyilvánulásai, de abban maximálisan igaza volt, hogy az InFocus a Foxconn-nal erős kapcsolatban van.
Ez tény. Plusz az, hogy 2013-ban kezdtek és mára meddig jutottak. Ár-értékben haladnak, persze jobb mindig lesz ,de én még mindig hamarabb vennék InFocus terméket, mint mondjuk Elephone-t..
@motocoder: Nem kell ilyen jellegű vitába fordítani a dolgot, mert tegnap a X10-20 esetében is pofára esés volt!
-
Graphics
Jómunkásember
InFocus cuccok javarészét tényleg a Foxconn gyártja, ezt onnan tudom, hogy egyezkedtem a hazai forgalmazóval terméktesztelés céljából.
De azt nem tudom ,hogy a teljes palettát ők készítik-e, de van rá esély, hogy javarészt igen.
Egyelőre ők is inkább másodvonalbeliek, de ha ügyesek, onnan ki tudnak jönni.
@beg: Hon Hai Precision Industry Co. , ez a Foxconn
A FIH Mobile LTD pedig egy Foxconn leányvállalat..
FIH Mobile Limited, formerly Foxconn International Holdings Limited, is an investment holding company.
Aláírom tegnap írt hülyeséget, de ebben most nincs igazatok. Amennyire leszóltátok, a Google ugyanannyi találatot dob ki Mindenkinek
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
KisSarkany #118834 üzenetére
Ezek nem egy kategóriában vannak.. Mi akkor a szempont..?
Most azt mondom vedd a legdrágábbat? vagy vedd a legolcsóbbat? Támpont kéne, mi alapján akarsz venni...
Redmi 3: Mi a zárt rendszer ezen?
Semmi... Tehát nem tudom mi a zárt ezen a telefonon, de nem a rendszer az...
Agyald mi az ársáv amiben gondolkozol, mert itt 25 ezertől 125ig felsoroltál készülékeket...
Amúgy P70 akciós, veheted ezt is ..de tényleg nem látom át miért ennyire végletes a lista.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
MrChef #118727 üzenetére
Mazdát sokan vesznek, persze Toyotát többen.., nem igazán passzol össze a kettő.
A Huawei meg odaért szerintem, csak még mindig sokan azzal a berögződéssel küzdenek, hogy ez akkor is csak egy kínai...
A Samsung meg csak egy koreai volt... Szóval tökmindegy... A piac majd eldönti.
Én pl nem vennék se Samsungot, se iPhone-t, de mondjuk van pénzem.. Mit vegyek? Na, ez egy piaci rés is lehetne... Nem tudom hányan vannak pl ezzel így
Nézzük a piacot, legyen prémium , nézzen ki jól, használható UI-t kínáljon, de azért mégse ismeretlen gyártó cucca legyen...
KB ennyi, én ezen logika mentén a Huawei, vagy az LG palettájára jutok... Vannak még így páran hidd el..
/ és direkt nem említem a Xiaomi-t most, mert mondjuk szempont minden lefedése...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
MrChef #118725 üzenetére
A Huawei fentebb pozicionálja magát már egy ideje.
Felsőkategóriára fognak gyúrni, esetleg lesz egykét jó ajánlata.
A Honor veszi át a márkán belüli jó ár-értékű cuccok szerepét, és a jövőben tőlük lesznek majd ilyen termékek.
Ez a jelenlegi cél a cégnél. / hiteles forrásból.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
motocoder #118713 üzenetére
Foglaljuk össze.
Attól mert a System on Chip , azaz SOC tudja a B20-at még édeskevés... Ehhez kell a megfelelő antennákkal rendelkezni, ami a gyártók számára egy plusz költség és hely, ezt nem sokan teszik meg.
Ergo,hiába tudja a Mediatek integráltan a B20-at, ha nincs megfelelő antenna, akkor mindegy, és szoftveresen se lesz aktiválható!
Ennyi.
Kapásból tudok mondani neked olyan modellt, amiben van és nincs B20..
Lenovo P70, MT6752, van B20 ...
Lenovo K3 Note MT6752, nincs B20 , testvérmodell Lenovo A7000 MT6752, van B20
Tehát nem a SoC-tól fog eldőlni / jelenleg / hogy van-e B20-as, hanem hogy a gyártó ezt akarja vagy sem.
Ez a piaci verseny miatt van, illetve a piacokról, hogy nem piszkáljon bele a helyi statisztikába esetlegesen.Hosszú, de a lényegét leírtam, tehát ne ringasd bele magad abba, hogy az X20-szal minden freki meglesz...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #118534 üzenetére
Aksi kivétel túl van lihegve, ha lefagy power gomb vagy minden gomb egyszerre hosszan és kész
2450-es lehet kevés, ámbár ez a hardver keveset eszik. 115$-ért egész jól is mutat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GIJoe #118526 üzenetére
Kevered, a Doogee és az Elephone-nak volt kamuaksija. a THL-nek nem.
THL 4000-esnek is akkora az aksija, teszten is volt
...
"Ennek megfelelően még erős nyomkodás esetén is túlélünk két napot töltés nélkül, gyengébb használat esetén pedig elég lesz a harmadik nap végén megetetni kedvencünket. "
Ha nem vagy benne biztos, ne hangoztasd
-> GOOGLE
0 Support: Ami nálam volt jött rá frissítés, THL T6S-re pedig 4.4 után OTA update-tel jött 5.0-s Android is...
Valahol téves infókhoz jutottál
----
Az eltűnésnek más oka van. Elég nehezen tudják a lépést tartani , mert alulról is elég sok a konkurens, és a kínai A brandek is nyomott áron vannak piacon... így vagy nagyon bullshit reklámot kell nyomni és folyamatosan nem valós adatokkal pre-sale cuccokkal kijönni / lásd Elephone... ... / vagy stock droiddal ütősebb hardvert adni.
----
Ezt a T7-est bevállalnám, fullHD-vel
InFocus M560-ast nézte már vki, az is elég jónak tűnik.[link] külön tálcás minden, csinos forma, megfelel méret.
Ennyiért bevállalom egy tesztre
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #118488 üzenetére
Mivel tőlük veszik a kijelzőt állítólag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
vlevi #118427 üzenetére
Mert?
Az összes hazai freki ott van, mit szeretnél még?
Band 1,3,7,20 , ezek vannak itthon, mi kell még?
B20 ott van.... 20(800)
Elvileg.
AMúgy, ott a topicja, kiválasztasz egy tulajt, írsz neki privátot, és megkérdezed.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
vlevi #118416 üzenetére
Mielőtt a nem mindig karbantartott specifikációs táblázatot olvasod, érdemes gyorsan egy globális keresést végrehajtani a Google segítségével, és megnézni mi is a szitu..
Technology
GSM / HSPA / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
HSDPA 850 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 - USA
4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800)
LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 17(700) - USA
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 MbpsGSMarena pl..
-
Graphics
Jómunkásember
Halló
Került hozzám két csoda... MPIE S168 és S308
Mindkettőt flashtools-szal frissítettem needromon található rommal... S308 le is térdelt, az S138 szépen világít a logóval...
Van vkinek tippje, annyira noname.. hogy semmit se találok, plusz nem mellesleg saját maga klónja is lehet...
Flashtools-ban az EMMC-re Unknown-ot ír, arra is gyanakszok ezeknek ennyi volt.. annyira hitványak
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Aksomatic #117401 üzenetére
Kinai szoftver volt rajta, ez kinti szerverre csatlakozik, és alapból ezek a Lenovok csak angol-kínai nyelvet szoktak javarészt tartalmazni.
Szoftvert kell cserélni, de ha nem matattál még ilyesmit, akkor nem 5 perc lesz.
Ezt kellene rá feltenni: [link] - leírás van hozzá angolul, a fejlesztő magyar. / utána se engedd rá a frissítést, mert akkor megint elmegy a nyelv és a play.
De ha még nem csináltál ilyesmit , akkor privát.
-
Graphics
Jómunkásember
Reg jartam erre van mist vmi best buy gyanus telefon?
-
Graphics
Jómunkásember
Lehet nem Jo helyen keresem , de tudna vki stabil kinai szervizet?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #115901 üzenetére
Áh ,akkor inkább egy Meizu M2 Note-to lőjj
Átmeneti időszakra is jobb, vagy vársz a Lenovora.
Nekem B kategóriás, biztos javul a minőség meg minden ,de akkor se vennék tartósra... Én ugye Lenovo buzeráns vagyok, nálam a P70-es 1 éves, és lehet lecserélem, de mondjuk épp most kezdtek el tartósan ROM-ok megjelenni, inkább a kijelző méret lett karcsú.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #115895 üzenetére
Amúgy egyetértek, ha a kamerát is eltalálták, akkor erre fogok én is váltani.
Szerk.: Már látom, kár érte, mármint a 2GB-ért, mert ezen az áron P1-et veszek inkább
, kicsit elszúrták az árazást.
Amúgy elég megnézni a szlovák teliárat: [link]
Egyértelmű , hogy megint ott veszem meg, 75 ezerért... Ha van cég, akkor meg 208Euro... Ennyiért verhetetlen.
Gyere privátba
-
-
Graphics
Jómunkásember
Lenovo P1 Pro-val nem talalkozott senki?
Mert erosen kineztem magamnak , de nem talalom...
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
PanUser #115712 üzenetére
Marketingnek jó a 100$, de szerintem nem lesz ez annyi
Ha megnézed a speckókat, ez kb 150$-tól induló telefonok, de inkább afelett...
Az ilyen marketinget azért csinálják a kisebb gyártók, hogy felmérjék mekkora készlettel számoljanak az első gyártásban / mert sokat ők sem mernek gyártatni
Ezt valamelyik gyártópartnernél fogják csináltatni,...A fotók kiválóan lettek Photoshoppolva egy Redmi Note 3-asról...
-
Graphics
Jómunkásember
Valaki talált mar ZTE Blade A1-et valahol ?
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #115353 üzenetére
Ha az ára a beharangozott 99$ lenne..
így se rossz, de akkora support nem lesz , mint a V5-nek volt / a legjobb teló még mindig... ha nem jött volna ki a P70-es Lenovo, akkor még mindig a V5 lenne szerintem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Secretknight #115330 üzenetére
Coolicoolnál engedi pl, de nem minden oldalnál ahogy nézem
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Secretknight #115327 üzenetére
Ez oké, csak végigviszed a vásárlást, és a PayPalnál dollárban írja ki, hogy mennyi az annyi..
Akkor nálad hogy van?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Secretknight #115323 üzenetére
Ez oké, végigviszem a rendelést, hiába tettem bármilyen pénzbe , akkor is dollár lesz a PayPalnál
Nem értem, akkor Te hogy fizetsz mondjuk kínai pénzben?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Secretknight #115320 üzenetére
Na, akkor szétnézek
Hol választod ki , hogy miben fizetnél?
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv Mindenkinek
Nem bírom ki, hogy ne vegyek valami újdonságot.
Habár holnap jelenik meg a Lenovo K4 Note, erdeklodok, hogy mi a felhozatal dual sim, 5,5" FullHD telefonok kozott.
Fontos a jó/nak/ mondható kamera.
Nagy aksi /3000+
SoC mindegy szinte, gyartó nevesebb.
Lenovo, Xiaomi, Honor.
ZTE-nek nincs most vmi aktualis best buy cucca?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest