- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tolvaj!
őstag
Hülyeséget írtam! Nem fastboot... quick boot. A fast boot az egy rendszertöltő rutin ha jól emlékszem, de már ebben sem vagyok biztos. Kezd az agyamra menni a meleg....
-
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #75678 üzenetére
+1
és nem is egyszer, már kétszer bezárták a topikot személyeskedés miatt egy hónap alatt... sajnos én is részt vettem egyben -
tolvaj!
őstag
hongmi note csoportos rendelést nem tervez valaki?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Killerlaca #75496 üzenetére
vowney v5 MT6589 gyári szoft. ezek vannak fent nekem is és tökéletesen szinkronizál ajkár wifin, akár 3G-n. A droid beállításokban a fiókoknál be van állítva a szinkronizálás? a facebook kliensben be van kapcsolva az üzenet szinkronizálás?
-
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75493 üzenetére
1 nem tilos, csak offba kell tenni.
2 a minideal az tuti megbízhatóbb mint sok más bolt ( igen itt a hangyásra gondoltamde az sem rossz bolt )
3 első körben nem HW- ra gondoltam ha jól elolvasod az elavultságot, hanem a gyorsuló tempóban történő program kiadásokat. Van nagyon sok hasznos program ami nem indul el már csak 4.x androidon... sőt hallottam olyan programról is ami frissítés után már nem indult el 2.3-as droidon, de 4.0-án igen. És igen, valóban drága a hobbim, de nem a telefonok és nem a számtek az, hanem a hangszeres zene... -
tolvaj!
őstag
válasz
tihibaby #75490 üzenetére
az lehet, de ha nagyon kell akor is "csak" 400 a minidealen. szerintem megéri az árát még így is, csak ugyen az áfa is rájön sajnos.... bár ha azt nézem akkor is cca 110E ből va egy olyan készülékem, ami stabilan évekig el van látva szoftver frissítéssel, és nincs kitéve a google 18 hónapos terméktámogatásának, hiszen eleve közösségi szoftver van a készüléken kezdetektől. Arról nem beszélve, hogy ez az architektura elérte a határát. innen már csak utasításkészlet váltással lehet tovább lépni, tehát a készülék egy jódarabig korszerű marad.
Amúgy meg a remény hal meg utoljára, én is küldtem egy jelentkezési emlit
-
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75481 üzenetére
a oneplus oldaláról hivatalosan 300 ért rendelheted meg a 16 gb-os oneplus one-t. snapi 801, 3gb ram, gyári cyanogenmod rom. szvsz inkább az 300 ért mint egy "kifutott" xiaomi ha már elég az egy kártya
-
tolvaj!
őstag
megjött az első fecske.
ha volt már akkor bocsi! -
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75370 üzenetére
vacsi új. a kínai változat már kint van március óta, de a nemzetközi változat, ami nekünk is kell még nincs egy hónapos. sőt annyira új, hogy a xiaomi hivatalos oldalán, még csak egy romcsomag van fent, pedig hetente kapnak frissítést elvileg a xiaomik
én is gyűjtögetem a kis pénzemet rá
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #75218 üzenetére
ahogy szusi is, de valahogy a balatoni halakból nem ugyanaz
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #75113 üzenetére
Kár, hogy nem alapfelszerelés
. A hongmi notehoz simán el tudnám képzelni
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #74783 üzenetére
mondtam, hogy talán túlreagáltam. ezer bocs tőlem is neked is és SLASH-nek egyaránt
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #74769 üzenetére
A kdh nyílt téren van. Gyakorlatilag két oldalról van árnyékolva és a nyílt oldala buda felé néz. Elvileg az egész terület be van szórva. A faraday elv a folyosón nem tűnt fel nekem sem, hiszen mindenki telefonál, vagy nyomkodja a kütyüjét és nekem is szépen van térerő.
én mint ex dohányos kicsit zokon vettem, hogy minden cigis bunkó. bocs én is túl reagáltam, de be kell vallanod, hogy ez épp olyan általánosítás, mint, hogy minden MTK-s telefon gps-e sz@r
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #74724 üzenetére
Kőbánya-kispest vasútállomás, dohányzásra kijelölt hely (igen van olyan) voda 3g nuku, pannon 3g nuku... szóval nem csak vidéken van gond, hanem pest közepén egy árnyékoltabb helyen is akár. Samu corby tökig 3g szóval pesten is használnak 900 as tornyokat vörösék.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #74503 üzenetére
Tudom, hogy nem vontad kétségbe, csak leírtam az esetet. Bár az is igaz,hogy a történet már régi és valóban változhatott a boltok hozzáállása e téren.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #74490 üzenetére
Cimborám két éve megvette a samu note 2 null kilométeres gyári független állapotban media marktban és nem köthetett rá biztosítást, mert nem volt csak 187 ..... nem a levegőből vettem sajnos. A szép az egészben, hogy két hónaposan pókhálósra tört a gg rajta és annyiért kapott hozzá alkatrészt amennyiért mi itt erősebb telefonokat veszünk.
-
tolvaj!
őstag
Visszatérve a neo1 dualboot témához ( bocs, telórol vagyok) :
http://m.mobilarena.hu/hir/nem_lesz_mediatek-alapu_windows_phone.html -
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #74233 üzenetére
nem pont az a téma egyfolytában, hogy anténál mindig minden "van" készleten ?
-
tolvaj!
őstag
Nem találkoztam még ezzel a problémával, megmondom őszintén. Linuxot nem nagyon használok, csak ha muszáj akkor egy liveról szoktam rendet tenni a gépemen és nem figyeltem, hogy a mac címet buzerálná. Köszi, hogy mondtad, legközelebb figyelembe veszem
(#73731) Laza...
Én azt olvastam, hogy várat magára erősen a dual rendszeres telefon, többek között a HW kötöttségek miatt. Ami van dualbootos az is android/firefox os jelenleg. DE ki tudja mit fog hozni az új frissítés. Végülis azt nyilatkozták, hogy a keleti piacra X dollár alatti készülékekre ingyen licencelik majd a wp os-t.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Laza... #73717 üzenetére
Mivel a wp kizárólagos qualcomm proci használó, nemhiszem,hogy az mtk platform dualboot modszerét használná. Pont nemrég volt egy cikk ma-n, amiben azt fejtegették,hogy a microf#s nem hajlandó másra optimalizálni, csak snapi procikra.
Junkpod.
A mac az a hw ba van "égetve". Valahányszor új windost raksz a gépre, megváltozik mindened benne?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Viktor0610 #73604 üzenetére
De nokia 1020 vagy 808
-
tolvaj!
őstag
Class 10 akkor kell, ha sok fényképet csinálsz pl. Nekem class 6 os 32es van benne, mert sok nagyméretű fájlt hordozok. Ha kis dolgokat használsz akkor kell a c10, de amúgy felesleges.
Csubuka
Cl10 -nél volt egy szabvány váltás. Pont nem jó fhd filmekhez. Az apróbb dolgokat piszok gyorsan másolja, de a nagy folyamatos fájlok belassítják.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kocsisdavid5 #73314 üzenetére
Szerinted miért így írtam?
igen, azzal. Sőt hubon keresztül a fél terrás vinyómat is látta, és kezelte is a telefonos total commander.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kocsisdavid5 #73309 üzenetére
Ha a vowney v5 még mt6589 -el kezeli, akkor egy jóval újabb telefon simán viszi.
-
tolvaj!
őstag
válasz
HUNpusi #73055 üzenetére
+1 diegho írásához.
tavaly 170 dezsőért vettem egy kínai telefont kínai webshopból, a mai napig használom, egy hátulütője van: nincs hozzá szilikon tok na bumm
párom THL w100-a egy éves és köszöni jól van, 145 dodó volt akcióban.
sajnálom, hogy keserű szájízzel végezte a vásárlásod, de nem kell mindentől tartani. legközelebb ismertebb márkával próbálkozz.Indy1 (#73047)
- real racing 3
- worms 2
- nfs most wantedvowney V5+ 32 GB class6 micro sd. gyári particionálással.
nem, nem a készüléken tárol, ott csak az indító van.
-
tolvaj!
őstag
ez igaz, és ár/érték arányban nem rossz főleg a gari miatt, de a 18 hónapos garantált szoftveres támogatás már nem biztos. ha még mindíg a google égisze alatt működne garantált lenne, de a lenovo már más tészta. bízni kell abban, hogy qualcom proci van benne és ha más nem akkor a közösségi támogatás lesz megoldva.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kocsisdavid5 #72819 üzenetére
Pont a múlt héten tesztelt a mobilaréna egy kínai octacore-t. Azt nyilatkozták, hogy melegedés és erőlködés nélkül vitte a csúcs játékokat és a 4K videókat. Keress rá, THL T200.
-
tolvaj!
őstag
qHD ( 960x540 ) alatt nem is nagyon van értelmes készülék, bár pont az itthoni kereskedők dobálják olcsón a WVGA ( 800x480 ) /5" telefonokat. extremedigitalban is körülnézhetsz, de ha nagyon jól akarsz járni ( ár/érték), gondold át a külföldi rendelést. A gari és sattöbbi dologról eligazítanak a külföldi rendelés topikban, de pl Coolboy323 éppen most csinál egy csoposrtos rendelést egy nagyon jó telefonnak ( ár/érték az itthoni feltételekhez képest brutális szvsz
).
-
tolvaj!
őstag
válasz
pècsimunkás #72650 üzenetére
Köszi, bevallom én nem néztem utána.
-
tolvaj!
őstag
ha nem számít a garancia akkor rootold ( rendszergazdai jogot szerzel rajta) és van valahol egy lista, hogy samsung romból miket lehet törölni, anélkül, hogy gond lenne. Azért egy odin sem árt stb. stb. stb. Keress rá az egysimes topikra, hátha van egy monosimes tesója. Ott talán többet tudnak mondani.
-
tolvaj!
őstag
válasz
interstate76 #72634 üzenetére
Marketing...tudjuk milyen
és amúgy igen, engem is az ragadott meg benne a méretén kívül, de valszeg maradok a T11-nél, az zseb barát.
-
tolvaj!
őstag
Megalomán embereknek. Csak a márka nem ismert, de lehet megérne egy próbát. Jelige: kis kezűek kíméljenek!
-
tolvaj!
őstag
Kissé lemaradtam mostanában, nem követtem annyira élesen a topikot az anyázások és hasonló nyalánkságok miatt! Kéne ismerősömnek egy rugged teló 40K nettó körül. Az igények ezenfelül a szokásosak ( 4mag, gigaram, stb tsb). Jelenleg csak a lenovo S750-et találtam, de azóta két SOC váltás történt, szerintem van fejlettebb. Köszi előre is!
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #71906 üzenetére
Már lezárták....
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #71158 üzenetére
Nézd meg a rocket dialert.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #70687 üzenetére
Megkésve...de én speciel használom, majdnem napi jelleggel és a paragonnal természetesen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Victoryus94 #70505 üzenetére
ha a simek száma nem számít, akkor mérlegelj másképp.
-4 vs. 2 mag ( de az a két mag krait!)
-HD vs qHD
- Android rendszer firssesége... a haierre max 4.1 van ha jól tudom, míg a zopoban MT6582-es proci van, amire készül a 4.4-es droid és a zopot ismerve valszeg meg is kapja a készülék. -
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #68071 üzenetére
De meglehet tenni....ez a baj, viszont az, hogy csak újrahúzza az ember, kevés ha megvannak az adatai a készüléknek.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Armagedown #68069 üzenetére
Az még mindig nem elég, ha megvan az imeid...
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
Viktor0610 #67196 üzenetére
Nem beszélve a támogatásról. Ha jól tudom ICS a legnagyobb rendszer rá.
-
tolvaj!
őstag
Ismerős keres rudged telefont, 60-ig ( bruttó) a Haier w910 mennyire életképes még? Vagy esetleg "rambó" x5 már megállna ennyiből?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Laza... #66102 üzenetére
Megmondom őszintén általában csak a MA cikkeiből tájékozódom ha sietek és amit ők vetettek "papírra" a témával kapcsolatban az alapján ez a hongmi 2. Nem vitázni szeretnék, csak ha nem így van akkor a forrás is hibás amiből tájékozódtam
(#66098) z0d1AK
az lemaradt, hogy a hálózatkezelésben nem vagyok gyerekcipős, de köszi
tudom nincs a homlokomra írva, csak gondoltam mondom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest