- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #119983 üzenetére
Úgyis tokba teszem és van bőrdíszműves barátom, aki csinál nekem egyedi tokot kolibritarkóbőrből.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #119980 üzenetére
Szörnyű lehet neked. Szerencsésnek érzem magam, amiért baromira nem érdekel egy teló kinézete.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #119829 üzenetére
Eleinte füleseztem. Már régóta szemeztem a Huawei Talkband B2 -vel, csak elég butuska volt szegény. De, a januári szoftverfrissítés meghozta az értesítéskezelést, úgyhogy rögtön vettem egyet. Azóta ezt használom, és akkor is ezt használnám, ha lenne mikrofonom. Ezért nem hiányzik.
-
törölt tag
válasz
Kornel #119785 üzenetére
Van a használható teljesítmény és a "kitudtöbbet". A gamer cuccok PC -kben is külön kkategóriát képviselnek. Ezen kívül, nem tudom, hogy mire nem elég egy P10. Állítom, hogy a 6595 -ösöm "erejének" a töredékét sem használom, 257 telepített alkalmazással. Szerintem a RAM a fontosabb, nem a CPU. Most én 3GB -tól látom azt a határt, aminél nem kell foglalkozni a RAM használattal. Ha az Android N -be tényleg belekerül a multitask-multiwindow támogatás, akkor lehet, hogy feljebb kerül ez a RAM -küszöb.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #119777 üzenetére
A Gizmochina szerint van 3/32 -es verzió is. Mediatek, előlapi ujjlenyomat szkenner, fizikai home. Számomra szimpi konfig.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #119774 üzenetére
Épp most néztem a Liliputingon a Meizu M3 Note -ról szóló hírt. Szimpi kütyü.
-
törölt tag
válasz
ken.lfa #119757 üzenetére
A Zoponak azt se hidd el, amit kérdez! Olvasd el az aláírásomat és láthatod, hogy tapasztalatból beszélek. Dual Standby esetén amúgy is képtelenség amit írnak. Régebben még egyes esetekben lehetett ilyet, de a 4G -vel és a HD hanghívással ezek az idők elmúltak. Neked dual active teló kell.
-
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #119592 üzenetére
Évek óta nem használok GSM -et, csak netet (VOIP) Egy német Aldi Talk netes kártya van az egyik slotban, a másikban pedig egy hazai Telenor feltöltős. Többnyire Németországot járom, de ha máshol is kell hirtelen net, akkor aktiváltatok egy EU7M csomagot (3500Ft/1GB/hét), amivel az EU -ban bármelyik hálózatra felcsatlakozhatok.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #119580 üzenetére
Mert különbözőek a felhasználói igények. Egy hónapig csak mobilnetem lesz. Csütörtköön Svájcban voltam, péntekn Belgiumban, szombaton Kölnben, ma meg már Würzburg környékén és estig van még 400Km -em. Kizárt, hogy B20 nélküli telót vegyek. Akkor inkább Doogee.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #119571 üzenetére
Ne generálj B20 napot!
-
törölt tag
válasz
tahepa #119552 üzenetére
Mit is jelent az, hogy "Vorverkauf"? Nem azt, hogy talán majd küldjük, ha lesz? Szerinted ebből mi lenne a szöszimnél? Megmondom. Vorebéd, meg Vordugás.
punky10
Tisztában vagyok a helyzet súlyával. Azért is írtam, hogy pánik van. Linkeltem neki a hsz. -t, úgyhogy az ajándék teló híre kicsit elodázta a vészt, de innen már nincs visszaút, valamelyik rendelés gombra mindenképpen rá kell böknöm. -
törölt tag
Pánikhelyzet van! Heeelp! A következő üzenetváltásom volt ma a szöszimmel:
-Most nem küldök képeket, mert ez a teló egy fos. Majd, ha meglesz a másik.
-Mááásik? Mit veszel?
-Egy barátnőm pasijától egy Galaxy Grand Prime -ot. 4 hónapos, 100 Euro.
-Kicsim! Ahogy te használod, az 1GB RAM -odat a Facebook megeszi reggelire.
-Nem 1GB, mert 8GB van benne és ha felrakom a Clean Master -t, akkor jó lesz.Ebből sejthetitek, hogy mekkora a baj. Inkább veszek neki valamit. A dual SIM nem fontos, de normális (5-5,5") kijelző (telón néz filmeket), SD kártyahely, elfogadható fényképező, bugmentesség, 2GB RAM és teljes 4G kellene. 200 Euro körül gondoltam az árat és külön ügyintézés nélkül, Spanyol címre kéne küldetnem a telót. Javaslat?
-
törölt tag
válasz
Outlander #119472 üzenetére
Jól értetted. 5.1 előtt az Android SDK (Software Development Kit) egyáltalán nem tudta értelmezni a dual SIM fogalmát. Nem volt rá API, amit az alkalmazásfejlesztők használhattak volna. Csak olyan megoldás lehetett, amit a SOC API -k lehetővé tettek. Az MTK API -k nyilvánosak és néhány kódjuk a Samsungokon is működik. A többinél csak azt a trükköt tudták alkalmazni a fejlesztők, hogy lekérték az OS -től a SIM azonosítóját és ez alapján próbálták megkülönböztetni a két kártyát (pl. 3G Watchdog).
-
törölt tag
Ez nagyon aljas volt! Bevállaltam egy hathetezést és most négy napot dekkolok a svájci határon a kamionparkolóban. Itt nincs pálesz, meg locsolás, ilyen kávéról nem is szólva. Itt legfeljebb 3x1 kávé van. 3 hetero kamionos kávézik 1 fülkében. Szemét dolog ilyen kávéskannákat mutogatni!
-
törölt tag
válasz
svgyula #119240 üzenetére
"Ez egy olyan fólia ami kivezeti a gombokat a kijelzőn kívülre! legalább is a honor-hoz kapni ilyet!"
Linket plíííz!
Amennyire tartottam a ZP999 -től, most annyira tartok attól, hogy nem lesz méltó utód. Eddig az S7 edge tetszik a legjobban. Remélem, hogy lesz belőle duos! -
törölt tag
Mikor lesz megint jó, kis GPS, vagy kamera nap? Mert ez a tudomatutitmerténvoltamittelőbb nap sztem nagyon gyenge.
-
törölt tag
válasz
Graphics #118721 üzenetére
Sajnos, az új modellek nem passzolnak az elvárásaimhoz (pl. nem szeretem a képernyős vezérlőgombokat), de egyébként, a ZP999 után símán vennék megint Zopo -t. Találtam benne innovatív ötleteket, amik annak ellenére is tetszettek, hogy magam is meg tudtam volna csinálni magamnak. De, az eccerű user számára biztosan nagyon hasznosak. Sajnos, bugok is vannak, amik számomra nem zavaróak, mert megtanultam, hogy Androidon gyakran egyszerűbb megkerülni a problémákat, mint megoldani.
-
törölt tag
válasz
Graphics #118718 üzenetére
A Zopo nem annyira friss és a MotoGP -s ügy sem új. Támogatják ezt a Jorge Lorenzo nevű mittudoménkit és a nevével fémjelzett telók felárából akarják fedezni a szponzorköltségeket. A ZP999 -ből is volt Jorge Lorenzo kivitel. Én nem találtam érdemi különbséget a ZP999 Lion Heart és a Jorge Lorenzo modell között, leszámítva a felárat.
-
törölt tag
Egyszer rákerestem valami új Xiaomi telóra. Többen kérdezték ezt a B20 -at. A válasz az volt, hogy a Xiaominak nincs licenszjoga a B20 -ra. Sanszos, hogy a Meizu -val és a többivel is ez a szitu. Tudomásom szerint minden LTE -s Zopo tudja a B20 -at. Számomra az a fura, hogy egy Xiaomi miért nem tudja kifizetni, ha egy Zopo ki tudja. Valószínűleg az lehet a magyarázat, hogy az össz. legyártott készülékmennyiség után kéne fizetni és amíg a Zopo próbál nyomulni az EU piacon, addig a Xiaomi a nagyobb gyártókapacitásának jobban megfelelő piacokra koncentrál. Tömegcikket gyárt, a Zopo pedig megpróbál EU -s szempontok alapján minőségi hatást kelteni, EU -s pénztárcához igazított árazással. Az más kérdés, hogy a Zopo esetében ez csak egy nagy, kínai lufi (lásd az EU -s szervízháttér példáját).
-
törölt tag
válasz
RVR400 #118607 üzenetére
Minek próbálgassak mindenféle telót? Kiválasztom, használom, ennyi. Ha értesz hozzá, akkor tudod, hogy mire van szükséged és akkor nem kell próbálgatni. Érdekes, hogy az enyém nem laggol, teljesen jól használható. Pedig soha nincs kikapcsolva, újraindítgatva és kapja az ívet gazdagon.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #118587 üzenetére
Miből veszed észre? Pontosan melyik, miket futtat a háttérben? Mi használja ki a 64 bitet? Két, egymástól eltérő tesztkörnyezetben hogyan állapítod meg, hogy a SOC, a futtató oprendszer, vagy a futtatott alkalmazás miatt vannak laggok? Sorolhatnék még tengernyi kérdést, amitől borul a "gyengébb a SOC" megállapítás.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #118534 üzenetére
Nemdebár.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #118488 üzenetére
A Samu megoldása továbbra is egyedi, mert az S7 -en már külön funkciói lehetnek az ívelt résznek (mint a Note edge -nél), ráadásul a fejlesztők számára nyílt API -kkal. Ha jól számolok, akkor az ár kb. egyezik egy VR szemü nélküli S7 árával és ebben a felső kategóriában sztem már alap kéne legyen a teljes LTE támogatás. Azért nem teszem ezt a hsz. -t OFF -ba, mert az S7 edge tálcáján ott a másik SIM helye, tehát lesz belőle duos verzió.
-
törölt tag
válasz
svgyula #118384 üzenetére
Néha én is mellébökök. Van ilyen, de szerintem "hibatűrésen" belül vagyok. Legalábbis, eddig még nem szóltak rám. Eddig kb. húszezer hsz. -t írtam, csak Androidot használok (nincs is PC -m) és Anysoftot, amiben a szójavaslat és a javítósdi is ki van kapcsolva. Az jelenik meg, amit nettó bepötyögök. Nem kell ide technikai hókuszpókusz, csak egy kis odafigyelés.
-
törölt tag
válasz
MrChef #118363 üzenetére
Ma vettem egy ilyen Samsung pendrive -ot. Netto 119GB. Az egyik vége USB3, a másik meg mikro USB. A telóm kapásból lekezelte. Tök pici az egész. Szvsz ha van OTG, akkor nem olyan nagy katasztrófa a "mikroSD, vagy dual SIM" konstrukció.
-
törölt tag
válasz
berek21 #118298 üzenetére
Én is kamionozok. Érdekelne priviben, vagy a kamionos topikban, hogy milyen cuccot használsz (antenna, beltéri, stb).
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Kornel #118199 üzenetére
Ez a következő tévedésed. Az 500MB -os keretedből annyit VOIP -ozhatnál, hogy csak műtéti úton lehetne eltávolítani a füledről a telót. A Telenor asszem ezeröté ad most 1GB -ot. Annyiért 30 percet beszélhetnék GSM -en. Sztem nagyon nem mindegy. Ilyen értelemben igen, az 1GB -ra van pénz, az 50Ft -os percdíjat viszont fizesse az, akinek ......
-
törölt tag
válasz
defygaben77 #118167 üzenetére
Write only? Még akkor, éjjel kérdeztem tőled valamit odaát, de válasz helyett, beírtad ide is a kérdésedet! Adj infót, hogy lássam, tudok -e segíteni!
-
törölt tag
válasz
molnardenes #118161 üzenetére
Talán azért, mert a Voda lehetőségei nem mindenkinek felelnek meg.
-
-
törölt tag
válasz
Taktoj #117862 üzenetére
65xx=32bit, 67xx=64bit. A 6592 után, tudomásom szerint csak egy új 32 bites SOC jött ki, a 6595 és annak a "butított" változata, a 6595M. Állítólag a gyártási költségei miatt (valós Big/Little) kevés telóban van ilyen. Az enyémben ilyen van és sztem, bár nem egy gamer cucc (relative gyenge GPU), de nagyon jó SOC. A 67xx -ekről nem sokat tudok.
-
törölt tag
válasz
Surda- #117788 üzenetére
Tévedsz. Ez nem egy telós topik, hanem egy dual SIM telós topik. Az Iphone pedig nem az. Nem is értem az összehasonlítást. Vegyek egy Iphone -t, ha jó kamerát szeretnék? Ez nagy hiba lenne, mert ahhoz fényképezőgépet kell venni. Hogy az egy célhardver? Szerintem az Iphone is az. Konkrétan egy beviteli eszköz egy I-Tunes nevű keretrendszerhez. Ugyanis, semmilyen általános szabványt sem ismer. Elkészítem a "csodaképet", aztán mi lesz? Rádugok egy pendrive -ot? Indítok egy FTP szervert? Hagyjuk már! Általános használatra az Iphone alkalmatlan, mert buta, mint a főd.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117768 üzenetére
Sztem a bevállalható, minőségi fénykép valahol a MILC -nél kezdődik.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #117763 üzenetére
Szólíthatlak ezentúl Don Quijote -nak?
Mert ebben a topikban totál szélmalomharc az álláspontod. Inkább mosolyogva fogadd el, hogy vannak B20 -napok, GPS -napok, meg kamera -napok!
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117309 üzenetére
Kérdés, hogy a B20 valós, vagy etetés. Nézd meg a választ ruuzza at 12/28/2015 11:19 PM kérdésére! Nem egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117304 üzenetére
Szerintem Ő erre gondol:
"it support Hybrid slot,"
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem értelek. Veszel valamilyen telót és vagy dual SIM -es lesz, vagy nem? Nem hinném. Ha dual SIM -est akarsz, akkor vásárlás előtt utánanézel, hogy a kiszemelt példány dual SIM -es, vagy sem. Nekem fontos a root, tehát egyértelmű, hogy csak olyan telót veszek, amiről tudom, hogy rootolható. Különben minek vegyem meg?
-
törölt tag
válasz
csubuka #117131 üzenetére
Már régen vágytam vmi ilyesmire, csak a Talkband nem kezelte az értesítéseket, ami sztem nevetséges egy ilyen kütyünél. Aztán januárban jött rá egy frissítés, ami meghozta ezt a funkciót. Plusz, a Telekom akciója miatt, most félár alatt lehet újat venni. Egy kütyübolond pedig tudjon olvasni az égi jelekből! Sztem tök egyértelmű, hogy a sors azt akarta, hogy nekem legyen egy ilyen kütyüm. Bár, a szöszim ezt másképp gondolja.
-
törölt tag
válasz
Secretknight #117123 üzenetére
Vagy mit nem. Pl. B20. Nálam anno ezen vérzett el a Z7 Max.
-
törölt tag
válasz
hoszibarat #117102 üzenetére
Hidd el, hogy nem nagy kunszt. Kb. 1 éve nincs mikrofonom. Meg kéne igazítani egy érintkezőt, de óóóólyan bonyolult eljutni a szervízbe (kb.5Km), meg otthagyni, meg izé.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #117086 üzenetére
Tavaly decemberben még nem volt Lollira Xposed, úgyhogy kizárólag KK teló jöhetett szóba. Dunsztom sincs, hogy miért van az embereknek ez az Androidfrissítési mániájuk. Én tök jól elvagyok KK -en (bár, 4.3 -nak örülnék a legjobban). Root legyen, meg Xposed. A többit megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged