- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #52933 üzenetére
Anno nekem is csak az árával volt bajom.
De szépen megy lefelé. G4 is eshetne egy 40$-t.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #52770 üzenetére
1 x 20000mAh Battery 20Ah
(#52775) Bagira01:
Nem tudom.. 4,5" vs 4,7", 2750mAh vs 2000mAh. Leírás szerint a Hongmi tud 900MHz-es 3G-t, meg ugye ott a MIUI (bár engem a hideg kiráz a MIUI-tól). Szerntem nem éri meg a 60$ difit. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #52591 üzenetére
tksgiv kuponnal 99.
November 8-ig él a kupon. -
KurtCobain
őstag
válasz
hargimalac #52444 üzenetére
Volt Vowney-m, én ajánlom. Sajna a zsebem nem annyira szerette a méretét.
A mágneses szenzor nem működik bennük.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz
citkar #52376 üzenetére
Koala69-nek sima, Kuter-nek meg "M".es. Elvileg.
(#52311) Kuter:
Most kipróbáltam házban a Jiayu G3T-t: kb 2-3 napja nem volt bekapcsolva a GPS, GPS bekapcs, GPS Test progi elindít, 2 holdat azonnal látott, 10mp-en belül összesen 8-at talált, pontosság 3m-ig ment le. Wifi-vel.(#52378) tfalcon96:
A sárga ikonos gyári E-mail progiról van szó, nem?
Nekem eddig az összes telefonomon működött, most is azt használom, gmail címmel. -
KurtCobain
őstag
válasz
citkar #52366 üzenetére
Olcsósított SoC-nak mondják, mint a kétmagos MT6572-t. Mind a kettő abban különbözik, hogy a proci emelt órajelű, és PowerVR helyett Mali GPU van benne.
Mediatek will be launch a standard MT6582 clocked at 1.3Ghz which will be designed to power 720p display, support 8-13 mega-pixel cameos, Bluetooth 4.0 and have all the standard smartphone antennas (WIFI, 3G GPS). An entry level model named the MT6582M will also be available but will only support QHD displays.
Elvileg "csak" HD felbontást tud max.
Mondjuk érdekes, hogy olcsóbb 4 magos telókról irkálnak mindenhol, de az új W100-as ára nem csökkent...
Úgy tudom, hogy 8 magos még nem jelent meg. Kiszivárgott 1-2 infó, meg antutu kép, de még nem kapható a 8 magos. -
KurtCobain
őstag
válasz
citkar #52364 üzenetére
MT6589-ben van a PowerVR SGX544 és az MT6582-ben meg a Mali 400MP2.
MT6582-ből is van M-es verzió, ami tényleg csak qHD-t támogat. Engem az érdekelne, hogy a 2 GPU közül melyik erősebb és mennyivel.Proci biztos erősebb, de szvsz az 100MHz ide vagy oda nem számít semmit...
Tegnap este láttam antelife-on ThL W100S-t, amiben MT6582-es SoC van. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #51404 üzenetére
Rendeltél G4-et is?
-
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50849 üzenetére
A Samsung telójai közül nekem csak az Ace tűnt megfizethetőnek, abból is csak az elsőszériásom volt.
Ennél feljebb meg még csak nézegetni se nézegetem őket. Mondjuk nem is akarom. Csájnáfon rulz!
(#50851) Víz Elek: te tudod, én nem vennék G5-öt, eléggé ajfon koppintás a külseje. Nálam ez kizáró ok..
-
KurtCobain
őstag
válasz
Flexy90 #50830 üzenetére
Tudtam, hogy valamit kihagyok a felsorolásból.
Víz Elek:
Mindkét telefonnak van topicja, szerintem van mindkettőről teszt is, tuti vannak tesztképek is. Hasonlítsd össze a képeket.
Kijelzője szép a G3-nak, kicsit sárgásabb az árnyalata, elsőre furcsa volt, de szokható.
Tapasztalatom, hogy a kínai telókon általában elég jó és 1-2 kínai progitól eltekintve sallangmentesek. Mondjuk most nem gyári rendszer van a telómon, mert amivel jött, abban nem volt magyar nyelv. Most az 1.5-ös Stanner mod van fent, eddig nem találkoztam hibával.Olvasgass a G4 topic-jában, hogy mi az általános vélekedés róla, mert nekem nincs és nem is volt G4-em, így nem tudom összehasonlítani a 2 telefont, de a G3T-t bátran ajánlom.
-
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50826 üzenetére
Szerintem az a fizikai gomb azt jelentené, hogy nem a képernyőből veszi el a helyet, hanem alatta van 3 "érintőgomb".
3 fizikai (nyomógombot) legutóbb galaxy minin láttam.Víz Elek:
A G4, mert gigamegahertz-es.
·CPU:MTK6589T Quad Core 1.5GMHz ,GPUower SGX544
Viccet félretéve:
G3T: nagyobb akku, kisebb kijelző, nagyobb fizikai méret, nehezebb, fémberakások
G4: kisebb akku (van 3000mAh-s változat is drágábban), nagyobb kijelző, kisebb fizikai méret, könnyebb, nem világítanak az érintőgombok. (GPS és kamera különbségről nem tudok nyilatkozni)
Hogy neked melyik negatívum és melyik pozitívum, azt döntsd el te. -
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #50777 üzenetére
A fent linkelt hirdetésében van egy GyIK, annak az alját olvasd el. Egy részét állja.
Ami az árait tekintve szerintem elég korrekt.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Bati0501 #50773 üzenetére
Megerősítem.
GPS fixálást megcsinálva (ami nem több 2 percnél..) Szabad ég alatt egész hamar talál holdakat, kocsiban a pontossága már nem annyira jó, van hogy néha a kertekben mutatja a helyzetet. De szerintem simán a használható kategóriába esik. (1.5-ös Stanner mod-ot használom.)
A rendeléses témát meg tényleg fejezzétek itt be, mert én ezért anno figyelmeztetést kaptam. Külföldi rendelések topic
(#50774) CoolBoy323:
A leválásról volt szó a topikjában, de talán max 2. Enyém masszív, sehol semmi leválás, lógás. -
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50734 üzenetére
Freestalio, megy mindjárt pü.
Tolvaj!: az a baj, hogy azt nem tudom mivel leshotolni, csak egy Nokia 5230-cal, annak meg nem túl acélos a kamerája.
Amúgy meg a Vowney se túl vékony, csak annál le van kerekítve mindenhol az éle, így vékonyabbnak tűnik. A Jiayu viszont nincs, ettől tűnik sokkal vastagabbnak.
-
KurtCobain
őstag
Kisebb tudású, mint a SetCPU, ámde ingyenes Antutu CPU Master, vagy No-Frills CPU Control.
-
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #48952 üzenetére
1 SIM-es, és iPhone koppintás. Talán a második tény fájóbb, mint az első. De itt mindenképpen off.
-
KurtCobain
őstag
válasz
7Sony7 #48070 üzenetére
Epic Citadel kereső
Páran csináltak már.Ez az enyém pl, Vowney V5.
-
KurtCobain
őstag
válasz
ra^ven #47370 üzenetére
Én tuti kintről venném.
A 2 magos elviekben jobban eszi az akkut mint a 4 magos, úgyhogy ez téves infó.
Meg lehet az órajellel játszani, enyém 754MHz-en ketyeg.
Mindenképpen 4 magosat vennék, már csak az eladhatóság kedvéért is.
Az úgymond bestbuy kategória a ThL W100 és a Lenovo A820 a 4,5" fronton. Ezek kintről olyan 34-35k-ból megvannak + áfa ugye. (elég felkapott téma mostanság...)
De ott van a Lenovo P770 és P780 is, ezekben elég nagy akksi van, igaz kicsit más árban. (3500mAh és 4000mAh)De ha fontos a magyar gari, akkor majd az okosabbak segítenek, én nem vagyok benne abban a témában.
Ez van, ha az ember nem frissít rá.
-
KurtCobain
őstag
ZTE V889S? Igaz ez alatta van.
CD megelőzött.
Akkor már:
Epic Citadel, Vow V5 (1280x720, hotplug governor, Sense custom ROM)
High Performance:
- @754MHz: 49.3 FPS
- @1.2GHz: 52.9 FPSHigh Quality:
- @1.2GHz: 50.5 FPSUltra High Quality:
- @1.2GHz: 21.6 FPS -
KurtCobain
őstag
válasz
lszecsodi77 #45965 üzenetére
-
KurtCobain
őstag
Nem hittétek el, hogy jó dolog a 754MHz.
-
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #45383 üzenetére
Akkor elég sz.r az a W200.
Mert nekem nem (mondjuk én anysoftkeyboard-ot használok, lehet számít az is).
Anno a W100-at is így használtam. -
KurtCobain
őstag
754MHz-es témához:
Lassúságot nem nagyon vettem észre, lehet azért mert nem foglalkozok azzal, hogy lapozásnál 2 tized mp-cel hamarabb jön be a következő oldal.(Animációkat meg rühellem, ezért az off.)
Böngészéshez firefox-ot használok, ott sem érzek lassúságot. Az pedig, hogy egyszerre 20 oldal legyen megnyitva, eléggé életszerűtlen. (Max a 4-5..)
Amíg nincs olyan program a telómon, ami igényelné hogy fullon menjen a proci, addig nekem így jó. Kevesebbet fogyaszt, nem melegszik annyira... hosszútávon még jót is tesz a telónak.
Azt az 5mp-es reagálási időt túlzásnak érzem hívásnál, jó az 2-3-nak is. Legtöbbször meg úgyis zsebből, tokból veszed elő,akkor nem tök mindegy? Olyan fontos hívásom még nem volt, hogy 2mp-et e tudna várni az illető.
Nem beszélek rá senkit, én így használom, nekem bevált. -
KurtCobain
őstag
válasz
Keeperv85 #44830 üzenetére
Hoppáré, úgy rémlett. Kár, hogy már nem lehet javítani. Kevertem az MTK mod-os írásoddal.
Remélem hungobungo elnézi ezt. -
KurtCobain
őstag
válasz
csampei #44818 üzenetére
Akkor ha sikerült visszaállítani, akkor
Mobileuncle MTK Tools-szal ments IMEI-t, azzal a legegyszerűbb visszaállítani.
Nincs mit. -
KurtCobain
őstag
Minideal akció.
A T-s G3S nagyon jó áron van. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #44182 üzenetére
-
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #43700 üzenetére
Talán pont azért.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Batistuta7 #43266 üzenetére
Töltőfeszültség legyen 5V!
Töltőáram: minél nagyobb, annál gyorsabban tölt fel (egy bizonyos szintig igaz csak, mert a teló töltőáramköre úgyis lekorlátozza). Ha a gyári töltőnél kisebb töltőáramút veszel, akkor lassabb lesz a töltés, de elvileg kicsivel lassabban fog merülni. -
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #41614 üzenetére
KB 2 hónapja él az a kód...
-
KurtCobain
őstag
válasz
Imperius #41377 üzenetére
1., Mobilnettel nem próbáltam, de wifin a Vowney V5 (4mag) és Lenovo A660 (2mag) nem sok különbség van..
Én mindenképp 4magosat vennék: energiatakarékosság, és eladhatóság miatt.
2., Ha sima postával kéred, akkor nem valószínű, de bármi megtörténhet. Ajánlott: SG és HK post.
Ebay-ről nem vennék telefont. Szvsz szállítási időben a Minideal a legkorrektebb, de ott van az antelife, tmallbox pl. Ők giftként küldik, kis értékmegjelöléssel.
3., Haier-re keress rá, nincs hozzá magyar nyelv, bonyolult ROMolni és 1 simes.
4., W100 nekem 4,5ó képernyőt időt tudott. Igaz a proci órajelén visszavettem. Ha az ajánlott oldalakról veszed, lesz magyar nyelv a W200-ban.
5., Vowney V5-öm van, 4.2.1 van rajta, van rajta magyar.
6., Na ezt majd más.
7., Vegyél egy nagyobb kártyát. De ahogy írták, ne a telóval együtt. W100 pl progiknak 1GB-t ad, adatoknak majdnem 2GB-t. Vowney-nál nimcs belső SD, progiknak van 2,7GB. -
KurtCobain
őstag
válasz
sbe561 #41352 üzenetére
~150-160$: ThL W100, Vowney V5
~180$: Jiayu G3S, ThL W200De ez attól függ, hogy mekkora képernyőt, milyen felbontással, hány magot, mekkora akkut akarsz.
Mind 4 magos.
W100: kicsi akku (1800mAh), 4,5", qHD
W200: kicsi akku(1800mAh), T-s proci, 5", HD
V5: nagyobb akku (2400mAh), 5", HD
G3S: nagy akku (2750mAh), 4,5", HDNekem V5-öm van, W100-am volt, ha érdekel priviben írok róluk.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Buccer #40503 üzenetére
Igen, lehet. Pl: AnySoftKeyboard + magyar nyelv
-
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #40196 üzenetére
758MHz és nem 1758
'Downclock', természetesen. SetCPU, vagy egyéb proci menedzselő progival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Apple MacBook
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest