-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
rolandgyorgy #91788 üzenetére
Rendszer foglalja a többit
-
doongoo
addikt
válasz
ATM_automata #91552 üzenetére
ZTE V5 2GB/8GB
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
válasz
tpeter77 #89729 üzenetére
rossz telók közt nézelődsz. Neked akkubajnokok kellenek, de még azok sem biztos, hogy elegendőek lesznek erre az igényre.
THL T4400
Lenovo P780Ezekben nagy akksi van. Ha meg az általad írtak közül választasz, akkor vegyél egy jó power bankot is hozzá (mondjuk kocsiban lehet tölteni is amúgy)
-
doongoo
addikt
válasz
kodmen #89621 üzenetére
Szerintem a világító gomb nem téma, kb. azonnal ráál az ember ujja a gombok helyére. Közös rendelés itt lehetséges. Nekem 1 hónap alatt itt volt (ÁFA-mentesen). Bontott doboz érkezik, de brutál jól becsomagolva, mert a csoportos rendelést intéző feltelepíti a magyar nyelvű, kínamentesített romot (ami jelenleg még mindig a legjobb rá), azaz érkezéskor már csak használni kell.
-
doongoo
addikt
válasz
kodmen #89546 üzenetére
Javaslom nézd meg a Jiayu G2F-et. Asszony ezt használja megelégedéssel. Alsó-közép kategória egy osztállyal feljebbi felszereltséggel és minőséggel.
4,3"
nem fagy
Asszonynál egyik reggeltől másnap estig megy kb. 4,5-5 óra kijelzőidővel.
Forma szubjektív, nálunk fehérben bejön
kamera ledes, autofókuszos
wifi, mobilnet stabilelőlapi kamera van
alsó billentyűk NEM világítanak (miért fontos ez?)
autó fényerő van
GPS nálunk jó (otthon pontosan megtalálta a jelet netes rásegítés nélkül, de navival nem próbáltuk, erre ott van az én ZTE-m)csoportos rendelésben innen a fórumról van 115 USD + hazai 1500 Ft postaköltségért
-
doongoo
addikt
válasz
DaemonX #89353 üzenetére
Elvileg igaz (és nálam gyakorlatban is), minden eddigi telóm speckója azt írta, hogy 32 GB-os kártyával bővíthető és mindegyik vitte eddig a 64 GB-os microSDXC-t (kivéve egy tabletet). Ezen felbuzdulva megvettem most a 128 GB-os microSDXC-t és valóban simán viszi a teló.
-
doongoo
addikt
válasz
gipsztigris #88895 üzenetére
Mifelénk menetmetszés...
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
válasz
include777 #87506 üzenetére
töltőre téve is próbáltad a gombos verziókat? Valaminél csak úgy megy.
-
doongoo
addikt
válasz
Tommi000001 #87233 üzenetére
Olvass és érts! Aláírást is!
-
doongoo
addikt
válasz
RVR400 #86770 üzenetére
leírnád a tesztkörülményeket? Tesztelném kíváncsiságból a ZTE V5-öt, mert nagyon jó kijelzőidőket tud nálam.
Antutu battery tester?
repülőmód bekapcs és aztán wifi be?
fényerő mekkorára állítva?
mi fut a háttérben?
egyéb körülmények?Csak azért nézném meg, hogy a saját tapasztalattal szemben mit mutat a program.
-
doongoo
addikt
válasz
Nemoka1987 #84960 üzenetére
Ha ez álmaid telefonja, akkor mit kérdezősködsz? Adj egy esélyt magadnak! Vedd meg és beteljesül az álmod. Ennyi
-
doongoo
addikt
Most húztam le ma már negyedszer ma storage módból és nem felejtette el a csengőhangot egyszer sem. Zene lejátszón még lehet csiszolni. A karakter téma szerintem a nyelvvel függ össze, de a csak shuffle mód az tényleg kevés opciónak.
Reklám: Lazánál készleten van és 24 órás postázással küldi, tapasztalatból írom
-
doongoo
addikt
válasz
Freddycom #84276 üzenetére
pont az a gond a Redmi1S-sel, hogy hiába tartom RAM-ban a dolgokat (MIUI ugye ezt kimondottan lehetővé teszi) - próbáltam kimondottan a Swype-ot is - akkor is kilövöldözi ill. akkor is késve/nem jön fel a billentyűzet
(#84275) Mottie
gyakorlati használatban én a ZTE v5-öt sokkal pattogósabbnak érzem, mint a Redmi 1S-t, pedig Antutuban pont fordítva jön ki az erőviszony (kb. 4000 ponttal erősebb a Redmi 1S). Szerintem a RAM itt többet számít, de ez csak a laikus véleményem.
Amúgy a billenytűzetre várakozás itt nem 5-10 másodperc, hanem néha percek voltak és néha csak egy reboot segített, hogy egyáltalán feljöjjön(#84277) gtuby
tökéletesen működik a 2. sim már egy jó ideje, semmi gond vele (akár még az adatkapcsolat is áttehető erre)
Az egyedüli esetleges (nekem nem az) probléma a jelenlegi rommal, hogy csak angol és kínai nyelvű, de hamarosan várható talán újabb frissítés (hátha abban lesz multilang) -
doongoo
addikt
válasz
Mottie #84273 üzenetére
Gondolom kilövi a háttérben. Nem a gyári billentyűzetet használom, hanem a swype-ot és ezzel rendszeres, hogy pl. ha ide a fórumba szeretnék válaszolni, akkor néha bizony várnom kell, mire kapok billentyűt. Máskor meg felugrik ugyan, majd eltűnik. Megint máskor meg jó. Hozzátartozik, hogy nálam mindig futnak ezek a háttérben: AutomateIt, Pebble, Pebble Notifier, Backup to Gmail, Weather BZ, Timely, meg még pár dolog.
Milyen 2 sim hiányára gondolsz?
-
doongoo
addikt
Feiteng: 5" 143x74x9
G4S/G4C: 4,7" 133x65x10
Hongmi/Redmi: 4,7" 137x69x9,9
ZTE Redbull: 5" 139x71x8,9A Feitengnél mindegyik említett 4,7"-os kisebb, de még a ZTE 5"-os kivitel is. Ha a kompakt méret kell, akkor a Jiayu a jbb választás (volt egy G4 Advanced-em), hozzá képest a Hongmi nagyobb (akkor már inkább helyette a ZTE 5"-on)
Hongmi/Redmi stabil valóban, de én ebből inkább az MTK procisat venném most. Mindkettő volt nálam, az 1S jelenleg is megvan, de már nem használom. A sima nálam 1,5 napot (36 óra) kihúzott egy töltéssel, míg az 1S csak kb. 20 órát. Simán nem tapasztaltam háttérben kilőtt alkalmazásokat, 1S-en rendszeresen volt belassulás emiatt (pl. billentyűzet késve töltött be). GPS az MTK procisban is kitűnő (igaz 1S-ben még jobb). Nálam a kb. 3 éves telenoros kártyát kezelte rendesen az 1S második slotja is, de ez nem mindenkinél OK valóban. 1-es slotban semmi gond nincs egyik fajta Telenor kártyával sem. Normál használatban nincs sebességkülönbség sem a kettő között.
Jiayuval anno semi gondom nem volt a gyenge GPS-t leszámítva (nem tudom az új procival ez milyen) ill. a kijelzőhibától (több száz beragadt subpixel) eltekintve, stabil volt, mint atom az is. Akssideje is nagyon rendben volt (nálam megvolt vele mindig 60 óra). G4S 2 GB ramja is előnyös a Redmi 1GB-tal szemben.
Most a ZTE-t használam, mert nálam ez vált be (szinte észrevehetetlenül nagyobb csak, mint a Hongmi, de legalább 5", 2 GB ram, akksival bírja nálam 48 órát és ebben is szuper a GPS. Stabil a rendszer is és semmi akadás.
-
-
doongoo
addikt
válasz
gipsztigris #82731 üzenetére
Nálam az 1S nem bír 24 órát, reggeltől estig simán lemerül ill. engem az zavar még benne, hogy a billentyűzet néha marha későn ugrik fel, ahol kéne, gondolom kevés a memória és rendszeresen kilövi a háttérben
-
doongoo
addikt
válasz
GoldhandRent #82510 üzenetére
mondjuk ezt a típust pont hamisítják, mert jó, de az itthon mindegy. Max. te nem kapod az eredeti kínai minőséget
-
doongoo
addikt
válasz
aytukabozs #81764 üzenetére
64GB-os kártyán van szabad 6 GB-om, képek, bizonylatok, rajzok, szabványok, amik a napi munkában kellenek
Nálam is csak 2 SIM + SD bővíthetőség jöhet szóba (vagy telefon min. 64 GB tárhellyel) -
doongoo
addikt
válasz
GoldhandRent #81306 üzenetére
küldd e-mailben!
A PayPal igazolást küldd!
geb*sz nem lesz. Abból lenne késedelem, ha megpróbálnád a feltüntetett alacsonyabb árral vámkezeltetni. Akkor arról kérnének mindenképp vagy banki utalásról vagy Paypalról igazolást, és ha ilyet nem küldenél, akkor egy tetszőleges webshopban fellelt ár alapján vámkezelnék a cuccot (persze később) -
doongoo
addikt
meghirdettem az aprón a Hongmit jó áron. Érdeklődni lehet.
-
doongoo
addikt
válasz
gipsztigris #78088 üzenetére
A linkelt program nem a xiaomi programja, azt a MIUI oldalakról lehet letölteni (pl. innen)
Ez azonban csak a xiaomi telefonokon megy hibátlanul. A Klick app egy más gyártó ilyen programja és elvileg megy mindenféle telefonon. A többszörös klickekhez viszont nagyon rá kell érezni a nyomkodás sebességére.
Emiatt a kezdeti lelkesedésem múltával én már nem is használom a MIKey-t. -
doongoo
addikt
válasz
testo92 #75065 üzenetére
pont ugyanilyet használtam a Jiayu G4-gyel (MT6589T) és tökéletesen tette a dolgát vele. Hidegen kb. fél perc alatt volt fix, melegen kb. 10 másodperc és a pontossággal sem volt semmi gond. Azért csak múltidő, mert a Hongmihoz nem kell, anélkül is tökéletes, de még megvan a cucc.
-
doongoo
addikt
válasz
chesterboy #75003 üzenetére
adfree-t neki
-
doongoo
addikt
válasz
sajtjani #74468 üzenetére
Pontosítás a linkhez: A xiaomi által gyártott gomb (hivatalosan MiKey a neve és nem MiClick) akár még eredeti is lehet, de a leírásban linkelt letölthető alkalmazás (helloclick) a Klick nevezető gombhoz tartozik hivatalosan. Persze ettől még jó eséllyel működik vele (este meg is nézem asszony telóján az eredeti gombbal és ezzel az alkalmazással)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest