- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Hát igen, ahogy látom senki sem akar próbababa lenni.
De már csak nem hazudik a honlap, ahol a ZTE és a Lenovo mellé oda is írják a címsorba, hogy: (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free)
[link]
[link]Akkor ezeknél alapból mennie kéne a Google Play-nek. Más mobiloknál ez nincs megadva (ebben a boltban).
beers: Tényleg eddig is sokat segítettél, csak most ne veszítsd el a kedved, mert (velem együtt) sok tudatlan jár erre!
-
gg72
veterán
Nem kell megsértődni.
Én leginkább csak tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy ha veszek kintről egy ZTE V970 (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free) mobilt, akkor (ha az csak angolul beszél is), tudom-e használni egyből itthon mindenféle rom-bizergálás nélkül. Aztán ha valamilyen nagy szoftveres gond lenne vele, csak találnék valakit, aki megcsinálja nekem.
-
gg72
veterán
Most is androidos telefonom van és semmi gondom nem volt vele az elmúlt egy évben. De persze az is igaz, hogy én leginkább telefonálok vele (+ egy kis internet és email), minden másra ott a laptop és a PC.
Azért az így elég sarkalatos kijelentés szerintem, hogy csak az vegyen androidos mobilt, aki szereti állandóan mókerólni a telefonját...
-
gg72
veterán
válasz
slaci007 #4791 üzenetére
Igen, a Tmallbox olcsóbb, de pl. a Lenovo A789 leírásában is csak ezek a nyelvek szerepelnek:
English, Arabic, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch,
Espanol, French,Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietmanese,
Turkish, Russian, Thai, Simplified/ Traditional Chinesebeers: OK, kösz!
A kérdés továbbra is már csak az, hogy ZTE, vagy Lenovo.
-
gg72
veterán
Most kérdeztem rá:
the A789 and v970 has not Hungarian languagesMondjuk én az angollal is elvagyok, de ettől függetlenül lehet ezeket a kínai telókat használni itthon? Mert néhány oldalon a következőket is látom, máshol meg nem (ill. felárért):
Unlocked and Rooted
Android Market(Google Play Store) -
-
gg72
veterán
Kb. 38ezerért mit gondoltok erről?
Lenovo A789 Dual Sim Android 4.0.4 ICS MT6577 Dual-Core (Mulit-Language Version) (Support Google Store+Root for free)
-
gg72
veterán
Nagyon agyalok egy dual slim-es androidos mobilon, de nem igazán tudom, hogy mit érdemes megvenni. Most egy Xperia Ray telóm van, ezzel tökéletesen elégedett vagyok, de lenne lehetőségem egy flottás előfizura, a meglévőt pedig nem tudom még lemondani, de így is megérné mindkettőt megtartani. Viszont két telefont nem szeretnék magammal cipelni... Így gondoltam eladom a Ray-t, picit ráfizetek és veszek egy dual slim-es készüléket 50ezer körül:
- ALCATEL OT-993D
- Acer Liquid Gallant DuoEddig ezeket találtam itthon, van más tippetek?
-
gg72
veterán
válasz
darthsmoke #4592 üzenetére
Tetszene nekem is ez a teló, főleg 24ezerért, de erősen eltántorít a dologtól, hogy csak bankkártyával lehet fizetni, utánvét nincs. Így asszem nem vágok bele...
És akkor mi van a kijelzővel? Mert ahogy nézem ez nem retina a leírással ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest