- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Secretknight #64881 üzenetére
Nekem nem volt még a kezemben A6, csak M1 (abból kettő is), de ha azt mondod, hogy jobb a kijelzője, akkor hiszek neked.
Tartozékok és akku terén hogy áll az A6? Adnak hozzá flip tokot? Nekem igazából csak az nem tetszik benne messziről, hogy a bal oldalon van a vissza gomb.
-
b0bcat
addikt
válasz
Desxtra #64675 üzenetére
Erről beszéltem...
Nekem is volt ilyen SoC-os telefonom egyszer (próba képpen vásároltam - többet nem követem el ezt a hibát
), de azt tudtam, hogy pontosan mi van ill. nincs benne, és az ismerősödéhez képest korrekt kis vas lett volna, ha rendesen működött volna hanghíváskor a mikrofonja... Az mondjuk vicces volt, hogy nem bírta egyszerre a zenelejátszót és a böngészőt futtatni.
-
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #64625 üzenetére
MT6572T-t ír az adatlap. Hivatalosan nem is létezik ilyen SoC.
-
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #64621 üzenetére
Simán lehet, hogy nem is MTK SoC van benne, hanem Spreadtrum...
Gyanús az a 4.3.2-es Android.
-
b0bcat
addikt
válasz
Desxtra #64608 üzenetére
Ennél gyanúsabb, "nonéjmebb", "kamu adatosabb", de még így is harmatos készüléket nem is találhattál volna...
(320x480 IPS, MT6572T, majomüveg, QVGA kamera, stb...)
Mondom ezt úgy, hogy imádom a filléres kínai telefonokat, de ehhez képest pl. a HTM M1 űrtechnika...
Szerintem küldd vissza, és kérj refundot! Igen, lesz rajta anyagi veszteséged, de legyen ez a tanuló pénz!
-
b0bcat
addikt
Köszönet Cappa mesternek, amiért segített életet lehelni a feleségem telefonjába!
-
b0bcat
addikt
válasz
ekrisztian #64533 üzenetére
Azt sem tudom, hogyan kell belépni a rikávöribe...
-
b0bcat
addikt
Segítséget szeretnék kérni, kollégák!
A kisebbik lányom sikeresen lock-olta a feleségem telefonját (H7100, Android 4.1). A telefon e-mail címet és jelszót kér a feloldáshoz, de hiába írjuk be, nem fogadja el.
A kérdéseim:
1. Hogyan lehetne elfogadtatni a rendszerrel a jó jelszót? (Kipróbáltuk máshol, a jó jelszót írjuk be a telefonba...)
2. Ha nincs más megoldás, hogyan lehet hard reset-elni a telefont? Sosem csináltam még ilyet...
-
b0bcat
addikt
válasz
drewcsalad #63956 üzenetére
Miből gondolod, hogy a Samu akku kompatibilis a telefonoddal?
-
b0bcat
addikt
Szerintem ne a kijelzőhöz válassz procit, hanem az igényeidhez kijelzőt.
Ha nem vagy "PPI-huszár", akkor a full HD nem létszükséglet. Szóval ha nem akarsz gyakorlatilag felesleges dologra sok pénzt kiadni, akkor nyugodtan marad egy quad core + HD kijelző kombónál.
Szerintem.
A jelenlegi telefonom 4,5 colon tud HD felbontást. Gyönyörű képe van. (Ez már "retina" felbontás.
) De a feleségem 5,3 colos telefonjának a qHD felbontása sem bántja a szememet, pedig az (egy jobbik fajta) csak "sima TFT" (szóval nem IPS).
De van, akinek a 400 PPI is kevés...
-
b0bcat
addikt
válasz
Storms #63020 üzenetére
A legjobb telefonom idáig a W910, pedig fordult meg már a kezemben tucatnyi androidos készülék.
Nagyon bejött. Nem hibátlan persze ez sem (a 2 és fél napos üzemidő számomra kicsit kevés, de csak mert korábban ennek a duplájához voltam szokva), de az eddigi készülékek közül ez követeli a legkevesebb kompromisszumot. A kijelzője "retina", úgyhogy arra biztosan nem lenne panaszod.
Gyárilag tud magyarul a rendszer, és nekem a stock ICS-sel sincs semmi bajom.
-
b0bcat
addikt
válasz
mpeti66 #62962 üzenetére
Akkor ugyanazt hozza (teljesen elfogadható minőséget az áráért), mint az M1, amiről már többször írtam korábban.
A készülék házáról mi a benyomásod? Amikor először a kezembe fogtam az M1-et, megdöbbentem, hogy mennyire "egyben van". (A 100 dolláros Cubot C11-nél egy egész "fokozattal" masszívabb benyomást keltett bennem 70 dollárért...
)
-
b0bcat
addikt
Cégként nem is kell külföldről rendelni az "áfamentességhez": a cég ugyanis - ha nem értékesíti tovább, hanem saját használatra vásárolta - költségként leírja, plusz visszaigényli az áfát, amit kifizetett a(z itthoni) boltnak, ergo bárki tud cégként "áfamentesen" vásárolni itthon (is).
(Így pl. a jelenlegi nagy sláger, a Wayteq tepsije 50 helyett kevesebb mint 40 ezerbe kerül...)
-
b0bcat
addikt
válasz
Skinkiller #61969 üzenetére
Azoknak az időknek már vége.
-
b0bcat
addikt
válasz
Skinkiller #61965 üzenetére
99%. Az utalási adatok alapján fognak számolni, a csomagon feltüntetett értéket senki nem veszi komolyan.
Ráadásul ha nem DHL-lel rendelsz, akkor még hosszú hetekig is várhatsz a csomagodra a vámkezelés miatt, aminek a végén plusz 1500 Ft-ot is ki kell csengetned (aminél nem sokkal kerül többe a DHL felára).
Röviden: lényegében biztos, hogy vámot kell fizetned, és ha nem gyorspostával rendelsz, akkor 1-2 hét helyett 3-4 hét szállítási idővel számolhatsz.
Update: A fentiek EU-n kívüli rendelésre vonatkoznak.
-
b0bcat
addikt
"Sajnos személyes tapasztalatom nincs a két magos MTK procik + 512 MB RAM kombóval való netezés kapcsán..."
Nekem van.
Féltucatnyi ilyen készüléket próbáltam már (volt közülük, amit huzamosabb ideig is használtam), 4.0, 4.1 és 4.2 Androiddal is, és semmi bajom nem volt a böngészéssel.
Annyit tudok még elmondani, hogy az MT6572 érezhetően gyorsabb az MT6577-nél, ill. a 4.2-es Droid érezhetően gyorsabb a korábbi 4-eseknél.
-
b0bcat
addikt
Ennyiért (áfával számolva) a 6572-es mezőnyben tudsz nézelődni, 512 mega RAM-mal, ami amúgy a még tökéletesen használható kategória, ha nincsenek túlzott igényeid (pl. nem a leghúzósabb 3D-s játékokkal akarsz játszani), és ebbe még az IPS kijelző is beleférhet, de 40 (sőt, inkább 45 ezer) alatt még komoly kompromisszumokra kénytelen az ember.
Áfa nélkül meg ne is számolj, mert csak ámítod magad...
-
b0bcat
addikt
válasz
dehogyisnem #61798 üzenetére
Köszönjük a beszámolót!
Érdekes, hogy ennyire vegyesek a tapasztalataid. Több külföldi tesztet olvastam erről a készülékről, és ilyesmi hibák nem rémlenek, hogy szerepeltek volna bennük. (Talán te fogtál ki egy ilyen darabot?
)
Mindenesetre most már sokkal kevésbé valószínű, hogy ilyet veszek a nejemnek a (szerinte) "gyengélkedő" H7100 helyett, hála neked.
Még szerencse, hogy csak "gyanús" (számla nélküli) darabokat árulnak az apróhirdetések között, mert így el tudtam odáig húzni a dolgot, amíg valaki vesz egyet, és megosztja a tapasztalatait.
-
b0bcat
addikt
válasz
pbazsa #61495 üzenetére
"Lenovo A850 úgy tudom, hogy tudja aktívként mind a két SIM-et..."
Nem dual active készülék az A850. Úgy tudja "aktívként" a két SIM-et, mint bármelyik dual standby készülék: amíg nem fut be hívás, addig mindkettő fent van a hálózaton.
"Kisebb méretben és négymagosba, 1 giga rammal kb. 40 ezer alatt mit ajánlanál?"
Nehéz dolgod lesz. Kevés igazán jó (= sok szolgáltatás + jó márka) ajánlat van ebben a kategóriában. 45 ezer alatt aránylag sok kompromisszumot kell kötni.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #61447 üzenetére
"a 40k -val kicsit túl alacsonyan van a léc"
Bizony. A "normálisabb", kiegyensúlyozott minőséget nyújtó modellek 150 USD környékén kezdődnek, ami gyakorlatilag 45 ezer forintos bekerülési költséggel számolható. Ez alatt elég sok kompromisszumot kell kötni. A HD kijelző gyakorlatilag felejtős 40 ezerért.
U.i.: Megnéztem a Pandán, a márkásabbnak tekinthető modellek között a legolcsóbb HD kijelzős az Umi S1 130 dollárért. Az talán beleférhet a 40 ezerbe. Szűkösen.
-
b0bcat
addikt
válasz
GuruZone #61281 üzenetére
Én köztudottan nem vagyok nagy-proci/RAM/PPI párti, de a 256 mega RAM-mal nekem már fenntartásaim vannak.
Ezt arra alapozom, hogy volt egy ennyi memóriával szerelt Spreadtrum SC6820 SoC-os készülékem egy nagyon rövid ideig, és az annyira csak az alap dolgokra volt képes, hogy nem lehetett netet böngészni vele zenehallgatás mellett.
Az igaz persze, hogy egy MTK SoC-os készülék valamennyire másként viselkedhet (az 1 gigás Spreadtrum SoC egy vicc az MTK6572-höz képest), meg nyilván az Android verzió is számít (azon a készüléken egy átmaszkírozott 2.3 futott).
-
b0bcat
addikt
válasz
attilav2 #61013 üzenetére
Én 50 ezernél többet semmilyen itthon kapható, de valójában kínai készülékért nem adnék. Garancia ide vagy oda. Pláne, hogy ennél sokkal jobb ajánlatok is vannak itthon, pl. a Wayteq telefonja 50-ért (5,5 col, HD, IPS, nagy akku, és a tesztek szerint minőségi készülék).
-
b0bcat
addikt
A lényeg az, hogy kár 30 ezerért ZTE 967S-ben reménykedni.
Pedig egy nagyon jó telefon, és 30 ezret mindenkinek megérne minden bizonnyal. Csak sajnos azok a "nettó áron berendelős" idők gyakorlatilag elmúltak...
Szerintem lassan beleírhatnánk a téma összefoglalóba, hogy VÉGE a "jó világnak". (Bár akkor is ugyanúgy felvetnék az újak...
)
-
-
b0bcat
addikt
válasz
run4fun #60688 üzenetére
Maximum 45.000 ft (jöhet Kínából is, de ez esetben vámmal együtt maximum ennyi)
Tehát legfeljebb 150 dolláros telefont keresel ingyenes szállítással. Márkásat a megadott specifikációk mellett normál körülmények között (azaz nem akcióban) szerintem nem nagyon fogsz találni.
-
b0bcat
addikt
válasz
Lampard19 #60451 üzenetére
Valóban nem egy világbajnok a kijelzője, de ennyi pénzért teljesen jó.
Az akku dolgot viszont cáfolnám: a két akku NEM ugyanakkora. Eltérés van közöttük súlyban és méretben (vastagságban) is, lemértem őket.
Persze a 2000/2800 mAh nyilván túlzás.
Két ilyet használnak az ismeretségi körömben, és mindkét tulaj teljesen elégedett tudtommal.
-
b0bcat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #59970 üzenetére
Komolyan nem értem, miért kell ilyen feketén-fehéren leírni (értsd: lesajnálni) dolgokat.
- 1 giga RAM alatt is lehet élvezetesen használni az Android-ot (különösen az utóbbi verziókat), ha nem vagy hárdkór júzer
- a "sima TFT" kijelző is lehet elfogadható minőségű, nem feltétlenül kell IPS
- 400/300/200 PPI alatti felbontású képernyő is tökéletesen el tudja látni a feladatát
- nem mindegyik MTK-s telefonban ócska (vagy egyenesen használhatatlan) a GPSÉs ezt most nem azért írom, mert savanyú a szőlő.
Haier W910-em van, de Huawei Y200-ról váltottam, ami még 256 mega RAM mellett is tökéletesen használható volt számomra, egyedül az apró (3,5 colos) kijelzővel nem tudtam megbarátkozni.
Meg az sem mindegy, hogy mi mennyibe kerül. Adott árszinten az 512 mega RAM teljesen elfogadható véleményem szerint. (Igaz ami igaz, 6582-vel szerelt készüléket már nem vennék fél giga RAM-mal, de a 6572-höz szerintem ragyogóan illik.)
-
b0bcat
addikt
válasz
Nwis86 #59878 üzenetére
A kistesóból (M1) kiindulva vélhetőleg az M3 is egy jó készülék.
A 6572 SoC fél giga RAM-mal untig elég az alap funkciókra. A kijelző viszont megér szerintem kb. 20 dollár felárat. 100 dollár környékén már IPS kijelzős készüléket is találsz. (Én amúgy sem az IPS-hez, sem a nagy PPI-hez nem ragaszkodom, de sajnos TFT és TFT között is nagy különbségek vannak.)
-
b0bcat
addikt
"Szerintem kiszórják az MTK6577 és MTK6589-es telefonokat."
Mindig mindenki reménykedik a "kiszórásban", de ez valamiért sosem történik meg.
A 6577 megjelenésekor nem szórták ki olcsón a 6575-ös modelleket, ahogyan a 6589 megjelenésekor sem esett a 6577-esek ára. (A vesszőparipám, a Feiteng H7100 utolsó még kapható darabjai annyiba kerülnek, mint a H7189, ami viszont 6577 helyett 6589-cel van szerelve.
)
-
-
b0bcat
addikt
válasz
SárkánySzív #59241 üzenetére
Szerintem sem olyan tragikus. Én most egy Haier W910-et használok, ami kb. ennyit bír akkuidőben, ám az én használati módom mellett ez 2-2,5 nap üzemidő.
Nem mondom, én is ennél jobbhoz voltam korábban szokva, de minden egyéb tekintetben elégedett vagyok a vassal, úgyhogy megbarátkoztam a kétnaponta este történő töltikézéssel.
(Ami még érdekes: akármilyen töltővel illetve kábellel nem lehet tölteni ezt a készüléket, mert egyszerűen nem veszi fel a töltést, de ez nem ide tartozik.
)
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #59129 üzenetére
A normál postaköltségre is rátették eddig nekem mindig az áfát.
-
b0bcat
addikt
válasz
berigazek #59036 üzenetére
Nálam ők a legkorrektebbek eddig.
Tényleg mindenkinek tudom ajánlani a Geekbuying-ot.
U.i.: Nem ők a legolcsóbbak, de korrekt árakkal dolgoznak, és nem kellett egyszer sem heteket várnom arra, hogy egyáltalán postázzanak (nem úgy, mint a Pandawill-nél és a Focalprice-nál).
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
válasz
Mobildeck #58287 üzenetére
Folyamatos nyomkodás - pláne játék - mellett szinte minden készülék aránylag gyorsan lemerül. Ha telefonnak használod, akkor meg több napot is kibír ugyanaz a készülék.
Nekem most Haier W910-em van, ami nem egy akku bajnok, de nekem így is 2-2,5 napot bír. A Huawei 2-7 napot bírt attól függően, hogy mennyit neteztem rajta. De ha folyamatosan neteztem, akkor pár óra után (4-5?) nullára tudtam meríteni.
Szóval erősen használatfüggő a kérdés. Ugyanaz az akkuidő az egyik júzernek elég, a másiknak meg elfogadhatatlan. Nyilván jobb a nagyobb akku, de érzésem szerint ez is kissé túl van lihegve, mint a RAM-kérdés is.
U.i.: Nem létezik szabványosított "normál használat". Ami az egyiknek normál, az a másiknak már extrém.
-
b0bcat
addikt
Ez minden bizonnyal a HTM M1 "nagy tesója". (Az csak 4,7 colos.) Két M1-hez is volt nemrégiben szerencsém, és - szem előtt tartva az árukat - nekem bejöttek.
A leggyengébb pontjuk a kijelző volt (TFT), máskülönben rendben voltak. Magyar nyelv, Play áruház, szinkronizálás oké volt. A fél giga RAM teljesen elég az alap funkciókhoz. (Nem volt gond a gyorsasággal.
)
Ebben az árkategóriában ezeken kívül szinte csak szemetet találni. A HTM valójában a Feiteng márkát takarja, ami egész jónak számít kínai viszonylatban.
-
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #57460 üzenetére
Nyilván a nulla után nem kell fizetni, csak most azon megy a "vita", hogy valakinek azt mondták valahol, hogy a "sima postaköltség" után nem kell áfát ill. vámot fizetni, ami szerintem egyszerűen nem igaz.
-
b0bcat
addikt
Nekem vámtiszt magyarázta el az Orczy téren a Postakicserélő Üzemben, hogy a postai szolgáltatás után is meg kell fizetni az áfát (és adott esetben a vámot is). Szó nem volt arról, hogy a postázás módja számítana. (És szépen ki is fizettették velem a postázás utáni részt is, tucatnyi alkalommal.)
Persze nem kizárt, hogy az utóbbi időben változtattak a szabályon, de eddig nem hallottam erről.
-
b0bcat
addikt
válasz
szobipeti199 #57376 üzenetére
"Ha DHL-lel rendelsz, akkor a szállítási költség is áfa köteles, ha "postai" úton, akkor az nem."
Ez így nem igaz. A postaköltség mindig és mindenhol beleszámít (elvileg) a vám-áfa alapjába, mégis sokszor pont a DHL-nél nem "vetik ki" e rész után is (amire nincs racionális magyarázat).
-
b0bcat
addikt
válasz
szpali #56461 üzenetére
Én úgy értettem a hozzászólásomat, hogy a 8 óra kijelzőidő - az én fogalmaim szerint - kimondottan jónak számít egy telefonnál. És tablet-eknél is szerintem (a megfizethető kategóriáról beszélek most). Crytek kolléga nem tudom, mennyi wifizést tartana elfogadhatónak, de arra tippelek, hogy az erősebb akkuval szereltnek számító készülékek is inkább legfeljebb 5-7 órát bírnak, mint 8-at. Persze biztosan létezik olyan készülék, ami túl is szárnyalja a 8 órát, de nem ez a jellemző.
U.i.: Az ájfónok mennyit bírnak?
-
b0bcat
addikt
válasz
tfalcon96 #55434 üzenetére
Rengeteg MT6577 ill. MT6572 SoC-vel szerelt modell közül tudsz a 100 dollár alatti kategóriában válogatni. Amit kerülj: SC6820/8810 SoC, MT6515/6517 SoC (ezek gyakran az előzőek, csak hazudnak a készülékek róluk) és 256 MB RAM. Legalább fél giga RAM kell. És célszerű 4.1-es vagy 4.2-es Androiddal telepített készüléket választani. Mármint valódival. Merthogy a Spreadtrum chipes csodák (amiket az imént felsoroltam, pl. SC6820) sokszor 4.1-es/4.2-es rendszert hazudnak, miközben 2.3-mal érkeznek.
-
b0bcat
addikt
válasz
berigazek #55359 üzenetére
Én csak a tapasztalataimat írtam le: az adatbekérő SMS-től (amit a magyar központ küldött ki ugyebár) számítva 3-4 nap volt, mire a kezembe került a csomag. Hogy a vámmentes cuccok meddig utaznak DHL-lel, azt nem tudom.
@drr:
Én nem értem ezt a támogatás hiánya/megléte "őrületet".
A sokadik androidos telefonomat "nyúzom", és soha nem kellett semmihez hozzányúlnom. Nem cseréltem ROM-ot, mert nem volt rá szükség. Bekapcsolom, használom, ennyi. (Ami azt illeti, normál esetben hetekig nem is szoktam kikapcsolni őket...)
Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém idáig, de nem volt soha szükségem arra a bizonyos támogatásra. Persze nem zárható ki, hogy egyszer majd lesz, de én eleve úgy tekintek ezekre a kínai csodákra - gyorsan hozzátéve, hogy én szándékosan az olcsóbb modelleket keresem és vásárolom - , mint egyfajta eldobható készülékekre.
Bár kétlem, hogy különösebb piszkálgatás nélkül nagy esély lenne szoftveres megbolondulásra. (A segítségkérő hozzászólások többsége itt arról szól, hogy belenyúlkáltak a készülékbe.)
Szóval szerintem ez a dolog inkább csak a hárdkór júzereket érinti. Ha te nem vagy az, akkor szerintem ne tartson vissza az ilyesmi a vásárlástól.
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
válasz
petya0426 #55193 üzenetére
Én több helyen is azt olvastam róla, hogy a hátsó kamera 8 MP-es, míg az első 5. Bár szerintem teljesen mindegy, hiszen - mint tudjuk - nem ezen múlik, hogy milyen minőségű képeket készít.
A Pandás fórumon amúgy ezt írják róla: "we have already confirmed this IPS screen issue with the manufacturer, they said this feiteng h9001 is IPS screen." - vagyis, hogy állítólag IPS a képernyője. De persze a kínaiaknak semmit nem kell elhinni.
Még valami: ez valójában egy Feiteng gyártmány, ami - legalábbis számomra - jó hír, mert van már egy ilyen márkájú telefon a családban, és nekünk tökéletesen bevált.
-
b0bcat
addikt
Láttatok már olyat, hogy nincsenek widget-ek a rendszerben? Ma jött meg az újabb szerzeményem, egy HTM (Feiteng) M1, és nincsenek benne widget-ek. Sőt, a rátelepített, amúgy widget-tel rendelkező appok widget-jei sem érhetők el.
Eleve nem tudom sajnos, hogy milyen launcher van rajta gyárilag (ezt hogyan lehet kideríteni?), de talán az lehet a baj, hogy nem támogatja a widget-eket?
A készülék amúgy az árához képest döbbenetesen jónak tűnik első ránézésre. Nagyon jól össze van rakva, gyors (hihető a specifikációja), és még a képernyője is elviselhető az árcédula (70-75 USD) láttán.
(Olyan TFT kijelzője van, ami balra-jobbra forgatva nagy betekintési szöget enged, míg felfelé-lefelé hamar invertálódik.) Persze ennyi pénzért nyilván kompromisszumokat is kell kötni: nincs fényérzékelő és nem világítanak a kapacitív gombok. Viszont 2 akkuval jött, egy 2800-as és egy 2000-es feliratúval. (Lemértem őket, a 2800-as 30g, míg a másik 26.)
-
b0bcat
addikt
Attól függ, mihez.
Nekem volt és van is ennyi RAM-mal szerelt készülékem, és soha semmi gondom nem származott ebből.
Mondjuk nem is vagyok hárdkór gémer.
Konkrét példával élve: a jelenleg használatomban lévő Cubot C11 (MT6572/512MB) érzésre van olyan gyors, mint a Krait magos, 1 giga RAM-os Haier W910.
-
b0bcat
addikt
válasz
KurtCobain #54937 üzenetére
Nem vitázni szeretnék, hanem komolyan kérdezem: ha ez a helyzet (mármint, hogy te választod ki szoftveresen, hogy melyik kártyáról menjen a 3G), akkor miért van rengeteg telefonon úgy megkülönböztetve a két SIM slot, hogy "GSM" és "WCDMA"? Hiszen akkor mindegy lenne, melyik kártyát melyikbe teszed, nem?
-
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170 #54800 üzenetére
Ha nem kell a 3G, akkor a C11 is jó választás.
A Cubot csak akkor nem jó, ha kell a 3G, mert nem tud itteni 3G-t. Tehát ha neked nem fontos a 3G, akkor mindkét készülék jó választás lehet.
Elméletileg a DG300 jobb választás (feltételezve, hogy valóban IPS kijelző van benne, amire van némi esély, hogy kamu, mert kínai barátaink szeretik rámondani a "sima TFT"-re is - ezzel szemben a Cubot-ban biztosan IPS van), hiszen tud európai 3G-t. Én azért nem a Doogee-t választottam, hanem a C11-et, mert számomra fontos, hogy mindkét SIM foglalat normál méretű legyen.
-
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170 #54793 üzenetére
A Geekbuying-nál kapni. Én is onnan rendeltem.
De ilyet csak akkor rendelj, ha nincs szükséged 3G mobilnetre! (A lassabb mobilnet megy rajta, de a 3G-je nem kompatibilis az ajrópai rendszerrel.
)
Magyar nyelv természetesen alapból van rajta.
És a Play áruházat sem kell külön feltenni rá, mert rajta van. És működik. Ahogyan a naptár szinkronizáció is alapból (ami több kínai csodán nálam nem működött korábban).
-
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170 #54784 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy ilyet vegyek vagy Cubot C11-et, és végül leginkább azért döntöttem az utóbbi mellett - tudva, hogy nem 3G képes, mint a másik -, mert a Doogee-ban a két SIM közül az egyik micro.
Meg aztán a Cubot egy ismertebb márka. Eddig úgy fest, jó választás volt a C11.
-
b0bcat
addikt
Megjött a Cubot C11-em. (Geekbuying / DHL - 11 nap alatt ideért.)
Első nyomkodásra teljesen jónak tűnik:
- gyors, nem tapasztaltam sehol akadozást
- 200 mega RAM szabad alapból
- tényleg IPS a kijelzője
- vékony, kecses ház (a kisebb érték igaz azok közül, amiket a neten olvasni lehet róla)
- jó minőségű, bár csúszós anyagú ház
- 2500 mAh van az akkura írva, ami nem feltétlenül igaz, ám 40 perc folyamatos nyomkodás alatt mindössze 9%-ot merült
- korrekt hangja van a külső hangszórónakHolnap kipróbálom majd SIM kártyával is.
Szerk.: @Cappa & CoolBoy: 3 napon belül a törvény szerint az azonnali csere játszik (nem hivatkozhat az eladó bevizsgálásra illetve szervizelésre), ha hibás a termék, akár személyesen vásároltad, akár online.
-
b0bcat
addikt
Most eljátszotta velem a FocalPrice azt, amit a PandaWill kétszer is (nem küldi a cuccot, majd két hét után rákérdezve a dologra tájékoztatnak, hogy "out of stock" a cucc, és talán bő egy hét múlva újra lesz), úgyhogy nálam tiltólistára kerültek.
Csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest