- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Csimbók #8320 üzenetére
Én azt hiszem bevállalok egy Alcatel 997D-t. Ha már a hoo...-s nagyon olcsó
Zopo 300+ nem jött össze, inkább nyugodtabb vizekre evezek.
Gondoltam a G3-ra is, de azzal meg mostanában képernyőgondok vannak, az elérhetőség bizonytalan. -
Sanyesz.
őstag
válasz
sasa311 #8049 üzenetére
Igen, valahogy ez lehet a helyzet. Szerintem is van benne tudatosság. Pedig direkt mindent angol ABC szerint adtam meg, mégis sikerült a Rákóczi utcából "Harocli" utcát kreálni, továbbá a házszám sem passzolt.
Szerencsére a posta, ami itt van mellettünk, megpróbálta "fonetikusan" értelmezni az utcanevet. Az számomra is kérdéses, hogy a házszám tévesztés ellenére mégis megtaláltak. -
Sanyesz.
őstag
válasz
osztraksajt #7919 üzenetére
Szerintem mindenki forint alapú bankkártyával fizetett és a PayPal konvertálta USD-re.
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Csimbók #7858 üzenetére
Egyébként nem kizárt, hogy az első rendelő tényleg telefont kap, hiszen ha már legelső csomagban fólia van, a többiek azonnal indíthatják a reklamációt.
Magam sem értem, miért éppen én kaptam meg először a "telefont", mert többen már napokkal előttem rendeltek a hoo...-tól.
Remélem maradt pénz Wang számláján, amiből kárpótol engem és az esetleges többi károsultat. -
Sanyesz.
őstag
válasz
szabi__memo #7825 üzenetére
Nem ismerem a posta eljárásrendjét. Miután 2$ volt ráírva, mint érték, nem valószínű, hogy visszaküldik.
Mindenesetre lefényképeztem, mielőtt a postás visszavitte, ha esetleg a PayPal-nak bizonyítani kell. -
Sanyesz.
őstag
válasz
szabi__memo #7792 üzenetére
Nem vettem át, hiszen egyértelmű, hogy egy lapos borítékban nem lehet telefon. Továbbá szépen rá is volt írva, hogy tartalma "screen protector".
Arról nem is beszélve, hogy postai bravúr volt, hogy egyáltalán hozzám eljutott a levélke, mert valami katasztrófális címzést produkált Wang. Ebben a városban nincs is ilyen utca. -
Sanyesz.
őstag
Na gyerekek! Most jött meg a képernyővédő fóliám. De tényleg
Gyönyörű kis boríték, szépen rá is van írva: "screen protector".
Sajnos tartok tőle, más is ezt fog kapni.Indítom a claim-et...
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
A hoo...-s csomagom státusza:
2012.10.14
16:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryKezdek izgatott lenni...
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
turkburk #7520 üzenetére
A refundot a Paypal-nál indítottam. Arról fogalmam sincs, hogy a hoo...-nál van-e erre egyáltalán lehetőség.
Tegnap este indítottam és ma reggel már azt láttam a Paypal-on, hogy "Refunded". Valószínűleg hamarosan a számlámra is visszakerül a pénz.
A hoo- nál ez a tétel most "pending" állapotú.
Még nem mondtam le a G3-ról, de a hoo... most leállt!? -
Sanyesz.
őstag
válasz
sasa311 #7496 üzenetére
A Zopo 300+ (vagy féltégla, fólia, "nem nyert" tábla stb.) már jó egy hete úton van. Akkor még nem volt DHL szállítás. A G3-at már így rendeltem, de nagy lett a csend és ezért döntöttem a sztornó mellett.
Ha rendben ideér az első rendelés és normalizálódik a helyzet, esetleg visszatérek rá. -
Sanyesz.
őstag
Tegnap este elindítottam egy refundot a hootablet felé, mert az előzőleg megrendelt G3-ról semmi hír nem jött. Úgy néz ki, sikeres lesz a sztornó.
De vajon mi történhetett a hoo-val? -
Sanyesz.
őstag
Hát a hoo.... behúzta kéziféket. A tegnap esti megrendelésemről ezidáig semmi hír, azon kívül, hogy kaptam egy automatikus visszaigazolást.
Azt hiszem hamarosan sztornózom a cuccot. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Csimbók #7268 üzenetére
A csomagod jelenleg Pekingben van, valószínűleg ugyanott, ahol az enyém. Valami nemzetközi depoban. Csak én 5 nappal később rendeltem.
-
Sanyesz.
őstag
Azt mondja a hú...-s csomagomra a track:
"Oct 10, 2012 3:49:00 PM Status: Departure from outward office of exchange, Location: BEIJING"
Szóval egy hét alatt csak Pekingig ért. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #6804 üzenetére
Avass be légy szíves, ezt hogy csinálod.
A bankkártyás tranzakcióknál a kártyatársaság árfolyama a mérvadó. A kártyafoglalás (általában) a vásárlás pillanatában érvényes árfolyamon történik. A tényleges elszámolás, amikor le is emelik a számládról a pénzt, ettől különböző lehet, ha másik nap árfolyamával számolnak.Ha utalsz a bankszámládról devizában, az más kérdés, ott a bankod mindenkori árfolyamán lesz elszámolva a tétel.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
osztraksajt #6778 üzenetére
Igen ez benne van a pakliban, bár mostanság egyre ritkábban. Amikor kifizettem a Zopo-t, ugyanakkora összegről kaptam azonnal SMS-t, mint amennyivel megterhelték a számlámat 3 nappal később.
-
Sanyesz.
őstag
Mellesleg én is a Zopo 300+ kütyüt várom. Valami már úton is van...
Nagyon nagy a mizéria itt a hootablet körül.
Könyörgöm, mielőtt bárminemű összeesküvés elméleteket gyártotok, várjátok meg, mi lesz a végkifejlet. Ez a legfőbb bizonyosság. Ha kamu, örültök, hogy ti nem rendeltetek. Egyszer korábban is írtam, hogy ha senki nem próbálja meg, sosem derül ki a valóság. Az a 10-15 ember, aki rendelt, majd leírja a tapasztalatokat. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Mathiax Rex #6751 üzenetére
Bankkártyás fizetésnél a PayPal elszámolásának árfolyamához semmi köze a bankod árfolyamának. Semmiféle árfolyamot Te nem tudsz beállítani.
A PayPal, illetve a kártyatársaság jegyez keresztárfolyamokat, ezeket alkalmazza, amikor fizetsz. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Daneeka14 #6712 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy pillanatnyilag még senkinek nincs érdemi tapasztalata. Néhányan rendeltünk pár napja, de értelemszerűen még senki nem kapott semmit. Mi is próba-szerencse alapon vásároltunk és egyelőre csak reméljük, hogy az lesz a csomagban, amit várunk, mert "valami" postázva lett.
Az más kérdés, hogy az eladóval való kommunikáció "bíztató". -
Sanyesz.
őstag
válasz
robit1973 #6490 üzenetére
Gyerekek! Szerintem tök fölösleges tesztelni a hootabletet. A legjobb teszt az a néhány rendelés, amit itt páran már leadtunk. Ha ezek a cuccok ideérnek és az lesz a csomagban, amit várunk, akkor az talán elég bizonyíték.
Amúgy pedig pl. az autókereskedő sem tudja az összes általa forgalmazott modell felszereltségét. Mégsem vonunk le belőle messzemenő következtetést.
-
Sanyesz.
őstag
Hagyom a rendelést, nem kavarok bele, mert megzavarom Wang urat, aztán még elcsesz valamit.
Meg különben is, mit kezdünk az árkülönbözettel.
Egyébként itt a tabletek is igen kedvező áron kaphatók (ha kaphatók). Harminc körül már egész tisztességeset lehet kapni. Két hónapja ruháztam be egy Concorde-ba több, mint a duplájáért.
-
Sanyesz.
őstag
Igazad van. De pl. magyarországi cég esetében ki más az illetékes bíróság, mint valamelyik magyar, illetve mi a bírósági eljárás nyelve, ha nem a magyar.
Egy internetes üzlet, ami tucatnyi országba szállít, nem vállalhatja be, hogy a vevőnek megfelelő nyelven folytatnak le egy jogi eljárást. -
Sanyesz.
őstag
válasz
berigazek #6329 üzenetére
Szó szerint az alábbi szösszenet érkezett. Ebben ugye a postázást is említi:
Dear Sir,
Thanks for your order on us!
We will preinstall the root instruction in the phone before sending,also will set the Hungarian Language!
We will send the package tommorrow,and also will send you the tracking code!
Regards!
Hootablet.com -
Sanyesz.
őstag
válasz
szabi__memo #6300 üzenetére
A megrendeléskor nincs lehetőség szállítási mód kiválasztására. A "free shipping" az én olvasatomban azt jelenti, hogy postai úton várható a cucc (értsd: nem futárszolgálat hozza).
Vámmal és ÁFÁ-val számolunk, bár nem szeretnénk fizetni.Visszakanyarodnék egy korábbi hozzászólásomra: ha senki nem próbálja ki ezt a boltot, honnan tudjuk meg, korrekt-e.
A kétkedők, gyanakvók úgysem rendelnek. Mi meg felvállaltuk. Ennyi. -
Sanyesz.
őstag
válasz
osztraksajt #6284 üzenetére
Remélem van (vagy lesz) rá megoldás. Úgy rémlik, van itt fórumtag, akinek ilyen kütyüje van. Majd beavat a részletekbe.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Csimbók #6279 üzenetére
Na igen. Ha senki sem próbálkozik ennél a hootablet-nél, honnan tudnánk, hogy átverés-e vagy sem. Valakinek be kell vállalni a rizikót. De én is úgy látom, vagyunk azért többen is. Sőt, gyanítom olyan is van itt, aki szintén rendelt, de nem hozza nyilvánosságra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest