- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wolfskin #95414 üzenetére
Örülök, hogy megtalálod a napos oldalt.
Kicsit más véleményen vagyok. Sztem, ha klasszikus értelemben telefonról beszélünk, akkor a fizikai számgomb alap kritérium, úgyhogy az 5800 -át nem sorolnám ide. De a Nokiákat én is szerettem. A 6210i -t és az N82 -őt is megtartottam.
-
törölt tag
válasz
gyula38 #95373 üzenetére
Ezer oka lehet. Azt tudnod kell, hogy a dual SIM azonosításnak ez a módja (sőt, egyáltalán bármilyen módja) nem a Google által nyújtott lehetőség, hanem mondhatni trükközés. Ezért semmilyen garancia nincs a működésére. Én is csak tippelek. Nem lehet, hogy az egyik teló dual standby, a másik meg dual active? Mert ebben az esetben el tudom képzelni azt, hogy egy rádió modul forgalmát tudja figyelni, csak külön adatbázisban tárolja az arra bejelentkező SIM -ek forgalmát. Dual Active esetén viszont két rádió modul van, ami a program számára nem értelmezhető (mivel a Google -féle Android számára sem).
-
törölt tag
válasz
Wolfskin #95333 üzenetére
Figyelem a problémádat és hidd el, maximálisan megértem. Sztem ezt a telót szoftveresen elk..ták. Nem kicsit, hanem nagyon. Persze, ki lehetne javítani, de nem Android SDK -val fejlesztett szoftverekkel. Ennél mélyebben kell belemászni a lelkébe. Ezt vagy megteszed magad (néhány szakma megtanulásával), vagy kifizeted annak, aki ezt meg tudja csinálni. De biztos vagyok benne, hogy többe kerülne, mint a teló. Esetleg lehet olyan mákod, hogy olyan teló, ami jó közösségi háttérrel rendelkezik. Ekkor van arra esélyed, hogy olyan is beleszaladt ezekbe a hibákba, aki rendelkezik a kellő tudással a kijavításhoz. Különben inkább könyveld el bebukottnak az ügyet! Minél hamarabb leszel túl rajta lelkileg, annál jobb. Persze álmodozni szabad. A kínai miniPC -k komplett bughalmazok. N+1 -szer játszódott le a fejemben, ahogy megjelenek a fejlesztőnél egy kütyüvel, meg a listával. Leül egy asztalhoz, én mögé állok és mutatja a monitorhoz kapcsolt eszközön, hogy mit, hogyan kellett volna csinálnom. Majd, amikor neki sem sikerül, akkor én hátulról olyan tockost adok neki, hogy menten kifejeli a monitort. Ekkor belép három ember. Egy monitort cserél, egy ápolónő helyreteszi a fejlesztő arcberendezését, egy különösen csinos ápolónő pedig engem. Aztán áttérünk a hibalista következő pontjára és.....
De sajnos, ez csak egy álom. -
törölt tag
Ez talán hitelesebb, de itt is ugyanez a felállás szerepel. Ha ugyanolyan a modem, mint az enyémben, akkor rendben lesz. Stabil, erős modem, de ez látszik a korábbi screenshotokon is. Sokfelé járok az országban és tényleg jól használható. Főleg 4g -n.
-
törölt tag
Félreérted. Az MTK Control -t nem kínomban használom, mert csak ez megy root nélkül. Már telókeresgélés közben is tudtam, hogy ha MTK lesz, akkor ezt fogom hozzá használni. Egy plusz súly volt a mérleg MTK -s serpenyőjében, mivel Snapira nem találtam hasonlót. A fő feladata a slotok kezelése lesz, ha majd beindul a kétkártyás üzemmód. Ezzel szeretném megakadályozni, hogy az Android szerint magasabb prioritású GSM hívás megszakítsa a folyamatban levő VOIP hívásomat. Az adatkapcsolat mód váltogatás csak plusz lehetőség.
1. A Gravitybox egy általános alkalmazás, ami az OS felől kezeli a beállított funkciókat. De az MTK Control biztos, hogy nem ilyen, mert a kapcsolóinak a működését nem lehetne Android SDK -val megcsinálni. Tehát mindenképpen vmi spec. MTK -s alkalmazás. Eddig azt gondoltam, hogy közvetlenül a kernellel kommunikál, de akkor nem működne root nélkül. Úgyhogy valószínűleg az engineer mód kódjaival operál. De akár így, akár úgy, mindenképpen közvetlenebb a mód, mint OS -en keresztül.2. Ha jól sejtem, akkor a Gravityboxos megoldás csak manuális kapcsolású lehet (talán parancsikonokon keresztül lehetne automatizálni). Én viszont nem szeretném manuálisan kapcsolgatni, hanem a teló kapcsolja magától. Pl. kikapcsolt kijelzőnél valószínűleg nincs szükség a 4/3G -re. Tehát, kijelző kikapcsolás után pár perccel, a teló álljon át 2G üzemmódra és csak kijelző bekapcsoláskor, vagy csak bizonyos alkalmazások indulásakor váltson az erőforrásigényesebb adatmódra. Ezért lényeges, hogy az MTK Control kapcsolói automatizálóból is vezérelhetők.
Egyébként úgy néz ki, hogy a mél nem jutott el hozzá, mert az már két napos, de a Playen, az értékelés után pár órával már válaszolt:
"Hi, will try to add support for 4G, but will need the user community to help test it, since I don't have any Mediatek with 4G to test it. Thanks"
Úgyhogy a hétvégén vszínűleg rootolás lesz, hogy hozzáférjek a logcat naplóhoz, mert sztem azzal tudok neki a leghatékonyabban segíteni.
kigyo70:
Amikor ezt a hibaüzenetet kapod, akkor a teló csörög tovább? -
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #95135 üzenetére
Köszi, de nincs ebben ennyi! Beírtam egy értékelésbe a Playen (láttam, hogy válaszolt egy másikra, úgyhogy talán észreveszi), meg írtam neki egy mélt. Elég gyatra az angolom (bár kütyü témakörben szinte folyékonyan olvasok
), de ez annyira egyértelmű igény, hogy ha csak annyit írtam volna, hogy "Stone 4g!", akkor is értené. Itt csak azért dobtam föl, mert ha többen kérik, az talán jobban motiválná. Bár elég fura a userek gondolkodása. Látod, a ZP999 topikban is az akkuidő az egyik fő műsorszám, ugyanakkor csak kevesen használják az adatmód váltást, mint lehetséges energiamegtakarítási módot.
-
törölt tag
Ide is beírom, hátha!
Próbálgatom 6595 -ön az MTK Control -t. Szerencsére Tasker plugin, így az E-Robot is kezeli. Nagyon jónak tűnik. Legnagyobb meglepetésemre, símán tudom vele kapcsolni a 2/3/4g -t, root nélkül. Sajnos, csak lefelé, mert vissza csak 3g -ig tudom kapcsolni. Hiányoznak a 4g opciók. Ha vkinek megy az Angol (vagy a Portugál), akkor esetleg írhatna egy fejlesztés -igényt. Több kérés, talán nagyobb "kedvcsináló". -
törölt tag
válasz
svgyula #94819 üzenetére
Nem lehet, hogy ez szolgáltatófüggő? Mert a Telenornál ilyet én nem tapasztaltam. Rendszeresen vagyok 300 Ft alatt, mert csak netet veszek havonta, a GSM -et nem használom. Egyedül a főnökömet szoktam GSM -en hívni, mert Ő nem veszi fel, hanem visszahív (ahelyett, hogy adna egy céges kártyát). És mindíg visszahív, tehát tudja, hogy én kerestem.
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #94746 üzenetére
De van. De sztem a Meizunál elírás a "2,4 and 5GHz". Az sztem nem "and", hanem "or". Kétlem, hogy párhuzamosan tudna csatlakozni mindkettőn.
A Zopo procija "M" -es. Így "csak" 1080 -ban rögzít, nem 4K -ban. A Meizu kamerában és akkuban is erősebb. Viszont 1GB ram -mal kevesebb. A Meizu -nál nem látok sem dual SIM -et, sem mikroSD -t és bárhogy hangoztatják a széles frekvenciasáv támogatást, a 800Mhz -es (B20) LTE nincs köztük. Pedig Magyarországon nem ártana. -
törölt tag
válasz
#45553408 #94590 üzenetére
Ezért gondoltam az MTK Control + automatizáló kombóra. Igény szerint szeretném majd kikapcsoltatni a GSM kártya slotját.
A másik dolog, hogy sztem vagy a 6595, vagy a mi telónk egy elég spec. eset lehet, mert 4.4 -en, root nélkül, a gyári rom -mal, bármilyen alkalmazással tudok írni a microSD bármelyik könyvtárába. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sbwolf #94233 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy majd, ha lesz root. De igazad van. FB, Twitter kukázva, néhány egyéb hülyeség letiltva. Nem mintha lenne jelentősége 3GB ramnál. Inkább csak a lelki békém miatt
Samu és Rockchip után, most szeretnék megtanulni MTK -ul is (alapok, mentés, rom csere, stb.). Biztos ehhez is van biblia. Tudnátok nekem linkelni olyan leírásokat, amik nagyjából aktuálisak és szerintetek érdemes belőlük tanulnom?
-
törölt tag
válasz
wwenigma #94228 üzenetére
Nekem bejön a kütyü, de egy kínai teló miatt nem fogok ferdíteni. Ha kíváncsi vagy vmire, akkor írd meg, hogy milyen tesztet szeretnél és ha módomban áll, akkor megcsinálom. Eddig a töltője tűnik alkalmatlannak a feladatra. A GPS -szel eddig annyit néztem, hogy abszolút első bekapcsolásra, egy percen belül kiírta a pozíciómat 14/11 hóddal, segítség nélkül (vagyis SIM nélkül, kikapcsolt wifivel). 2x microSIM, mindkét slot LTE -képes, de nem egyszerre. Ha az egyiket kijelölöm adatnak, akkor a másikon nincs LTE, hiába van benne LTE -s SIM. Azért vettem fehéret, mert autóban talán kevésbé melegszik föl a szélvédős tartón. Viszont szokásos kínai teló jelenség, hogy a fehér előlapon átvilágítanak a ledek. EU -s shopból rendelve nem találkoztam semmilyen kínai maradvánnyal. Sem a menüben, sem alkalmazásként. Viszont tele van pakolva mindennel, mint egy Samsung. Skype, Whatsapp, Facebook, stb. Sztem ezek azért vannak alapból telepítve, hogy a notiled tudjon rájuk reagálni.Így viszont, első bekapcsolás után, 1GB ramot foglalt le a rendszer a 3GB -ból. CWM még nincs, de rootolt rom már van, úgyhogy nagy selejtezés lesz. A fényképezés nálam a MILC -nél kezdődik, úgyhogy az ilyen telós bohóckodás nálam felejtős. Videót max. 1080 -ban tud rögzíteni, 60fps -sel. Bitrátát még nem néztem. A hangszóró....hát nem egy Marantz. Most ennyi jutott eszembe.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #94200 üzenetére
Írj, hogy mikor jársz Bp. -en és ha tiszta a kezed, akkor egy fehéret megtapizhatsz.
Ha tudsz rá vmi programot
, akkor nyomhatunk egy navi tesztet is.
Más!
Szeretnék eloszlatni egy félreértést. A 6595 nyolc magja big/little. Ez négy teljesítményre és négy takarékosságra hangolt magot jelent. Tehát nem a teljesítménylicit miatt van jelentősége, hanem az optimális teljesítmény, vagyis a takarékosság miatt. -
-
törölt tag
válasz
#45553408 #94097 üzenetére
Attól függ, hogy milyen mentés. A Tömeges Műveleteknél van olyan, hogy helyreállító mód. Itt tud CWM zipet készíteni. De ha a Zopo -ra készülsz, akkor ez nem megoldás, mivel nincs még rá CWM. Egyébként meg az ilyen visszaálításhoz root kell. Ha meg van root, akkor Titaniummal is vissza lehet állítani. Szóval nem fogjuk megúszni azt a Marsapa romot. Próbáltam megszerezni, de az Olasz oldalon egy Megás link van, ami ellenörző fájlt kér. Az meg nincs mellékelve. Needrom meg reget kér. Nem tudsz vmi tisztességes forrást? Meg az a megfelelő tool is kéne a driverekkel. Totál nulláról indulok MTK -ban.
-
törölt tag
válasz
Digger #93872 üzenetére
Rendelhetsz, de nem sok értelmét látom. Azért nem szokott kompatibilis lenni, mert gyárilag EXFAT -ra van formázva, hogy 4GB -nál nagyobb fájlt is lehessen rá írni. Ezt viszont sok teló kernele nem támogatja. Ha leformázod FAT32 -re, akkor fogja kezelni. A sebesség viszont nem csak a kártyán múlik. Azon a sebességen íródik az adat, ami az átvitelhez szükséges összetevők közül a legszűkebb keresztmetszetet jelenti. Nagyon sanszos, hogy a THL esetében ez nem a kártya írási képessége lesz.
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #93719 üzenetére
Pontosan. Még csak Eclair óta droidozok, nem rendelkezem elég tapasztalattal. Ezért még soha nem nyomtam rá arra a bizonyos szinkronizálásra. Talán egyszer majd fogom használni TiBi, vagy CWM helyett. Csak előbb szeretném megtudni, hogy pontosan mit és hogyan szinkronizál. Akkor talán pl. azt is megtudom majd, hogy a Google szerverein tárolt mentésből hogy tudom adatostól visszaállítani egy alkalmazás előző verzióját, ha a fejlesztő vmit elcseszett. Szerencsére Titaniumban ez egy bökés. Vagy hogyan lehetne a böngészőből egy alap és egy addonokkal megpakolt verziót is menteni és tetszölegesen használni (TiBi pro -> több adatprofil alkalmazása). Sorolhatnám még azokat a TiBi funkciókat, amik számomra ismeretlenek a G. -féle backup -ban.
-
törölt tag
válasz
Laza... #93622 üzenetére
Nem biztos, hogy túlparázza. Nem tudom, hogy a többi szolgáltatónál hogy van, de Telenoros kártyával a múlt hónapban szaladtam bele egy ilyenbe, a forgalom alapján fizetős, net start miatt, ami alapértelmezetten aktivált!!!. Némi verbális asztalborogatás után jóváírták az összeget, de a probléma ettől még valós.
-
törölt tag
válasz
Dominó85 #93581 üzenetére
Szép elmélet, csak az a baj, hogy egyből tökéletesen működő rendszereket állít szembe. A gyakorlat viszont ennél kicsit árnyaltabb. Mindjárt más a kép, ha a hagyományos megoldás ismert és megbízható, megfelelő közösségi hátterű, az új viszont bugos, instabil és ismeretlen. Szóval nem a 64bites rendszerek megjelenését kéne kivárni, hanem az elterjedt, gyakorlati használatukat.
-
törölt tag
válasz
feripalijani #93541 üzenetére
Én bátran fizetek MasterCard -dal, mivel az egyetlen visszaélés, amit el tudnak követni az az, hogy raknak rá pénzt.
Viszont nemrég alászaladtam egy probléának. Egy eu warehouse -ban em tudtam vele fizetni, mert nincs hozzá 3D biztonsági azonosítóm. Ez csak egy infó, hogy ne legyen meglepetés.
-
-
törölt tag
Igen. Nagyon más a két mód. Reakcióidők, terhelés, stb. Médiaátvitelnél nincs akkora jelentősége, de rendszerképnél igen. Arról nem is szólva, hogy az MHL megjelenítő oldalon nem igényel plusz, vagy extrás (értsd: smart) eszközt. Bármilyen HDMI/DVI bemenetes eszközzel működik. De mint írtam, meglássuk.
-
törölt tag
válasz
tihibaby #93484 üzenetére
Én csak azt sajnálom, hogy ezeknél a kínai csodáknál nem divat az MHL. Az S2 -t rádugom a monitorra, csatolom a Logitech m555b egeret meg az Apple billt és kész a droidPC.
Csak az S2 800x480 -ja a fullHD monitoron...hááát...legfeljebb szódával. De egy fullHD teló, 8 maggal, 3GB ram -mal, az cool lehetne. A wireless screen mirroring sztem nem fogja tudni kiváltani. De meglássuk.
-
törölt tag
válasz
#45553408 #93470 üzenetére
Nálam most jön (remélem) a 4,2 -> 5,5 váltás. A leírásotok alapján ez elég "látványos" ugrás lesz. De sztem nem fog problémát okozni, mert én a 4,2 -t is fektetett nézetben, két kézzel használom. Kivétel a telefonálás, de az a legkevesebbet használt funkció. Elvégre nem azért vesz az ember telefont, hogy telefonáljon...ööö...vagyis...
-
törölt tag
válasz
Ezekiel Ston #93194 üzenetére
Ha még nem késő... Előre írom, hogy nincs tapasztalatom kínai telókkal, csak Androidból ragadt rám egy kevés.
Ezért ez csak egy ötlet, egy lehetőség. Ha más partíciót szeretnél, akkor a kártya elején hozz létre egy kis FAT32 -t! Ez ahhoz kell, hogy a teló nyavajgás nélkül csatolja a kártyát. Aztán kell a nagy partíció, az adatoknak. Erre EXT2 -t javaslok, mert ezt biztosan ismeri a droid kernele. Az nem biztos, hogy automatikusan csatolja is, de sztem root -tal rábírható. Vagy közvetlen parancsfuttatással, vagy a Playen lehet találni rá mountoló alkalmazást. Az EXT2 Linuxos partíció, a Win nem kezeli natívan. De TC -hez van EXT plugin, amivel olvasható/írható Win alatt.
-
törölt tag
válasz
Ezekiel Ston #93157 üzenetére
Mekkora az a méret? FAT32 -őn 4GB egy fájl maximális mérete.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #93073 üzenetére
Írja az, akinek egy fejére húzott zacskó az avatarja.
Egyébként miért a másik ár szted a realitás? Lejjebb görgetve olvasható, hogy többen is feltették a kérdést és a válasz az volt, hogy ez a real presell ár. OK, ez világos. De akkor hogyan rendelhető meg presell? Esetleg, ha vki nálam jobban vágja a nyelvet, azt (is) megkérdezhetné, hogy van -e notiled. Én nem látom nyomát.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #93030 üzenetére
Nem csak hiba jellegű problémák léteznek. Írok példát. Korábban írtam már a CIFS csatolásról. Ez kernel támogatást igényel. Semmilyen specifikációban sem találni róla infót. Vagy, mondjuk egy értesítő led nélküli telóban a BLN. Az SGS2 -ből mindkettőt kihagyta a Samsung. Ennek ellenére legalább háromféle kernelből választhatok, amik biztosan tudják mindkét ficsőrt. Ez egyetlen dolognak köszönhető. A közösségi támogatásnak. A miniPC -s topikokban kb. ugyanaz a műsor megy, mint itt. Nem győzzük leírni, hogy a kütyük belül nem egyformák, senki ne vegyen ismeretlen típust, bármilyen jó árban van, mert szinte biztos, hogy a gyári rom -mal gondjai lesznek és nem fogunk tudni segíteni.
-
törölt tag
válasz
silver10 #92995 üzenetére
Nézd meg EZT a hsz. -t! Hátha segít.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92984 üzenetére
Ez ám csak az igazi optimalizálás! Hogyan lehet dinamikusabb mozgásra bírni egy 2,5 tonnás "sportkupét"? Nagyobb motort bele!
-
törölt tag
válasz
mtibi55 #92981 üzenetére
Először kell az Xposed. Ha megvan, reboot. Aztán telepíteni a modult, az Xposed -ben engedélyezni, majd reboot. Aztán a modulban kiválasztani az alkalmazást, amivel el akarod hitetni az unrootot, majd reboot. Ha még így sem megy, akkor az alkalmazást alaposan törölni kell (vagyis gyorsítótár, majd adatok, majd alkalmazás törlés és esetleg dalvik cache is) és újra kell telepíteni.
-
törölt tag
válasz
mtibi55 #92977 üzenetére
Xposed + RootCloak modul. Megy a telómon és a miniPC -n is, vagyis a TV -n (nagynéném kódjával használom, nem is kell már saját TV előfizu
). Mindkét eszköz rootolt. Viszont nézz utána típus szerint, mert vannak olyan kínai telók, tabok, amik allergiásak az xposed -re!
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #92975 üzenetére
Sok múlik az optimalizáción és én úgy láttam, hogy az MTK SOC -ok nem akkugyilkosok. Ha jól értettem a hsz -t, akkor 20 óra alatt merült 11% -ra, nettel, aktív használattal. Az nekem bőven elég. 2-3 óránál többet nem szoktam töltési lehetőség nélkül lenni, úgyhogy ez a néha itt is dúló akkuidő háború engem hidegen hagy.
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #92973 üzenetére
Amíg aludtál, én átolvastam egy német topikot a ZP999 -ről. Nekem pozitívnak tűnnek az első benyomások. Ráadásul az X3 verzió van eu -s warehouse -ból és sztem jó ára van. Nekem nem ér meg 80-100 euró felárat a Lion Heart plusz 16GB -ja. Ott az SD. A Vibe Z2 Pro nekem drága, nincs benne számomra annyi plusz, hogy megérje. Az a felbontás sztem is fölösleges, nem kéne ráterhelni a 801 -re.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92971 üzenetére
Ok. Én csak összeraktam az infókat és sztem nem kerek a dolog. Rendeltél már kínai oldalról, ismerheted a trükkjeiket. Szép, színes képek, gyönyörű cuccokról, amik azonban csak illusztrációk. A mérvadó az, ami le van írva. Méghozzá minden betüje, mert bárhova beszúrhatnak vmi csalafintaságot, amire később lehet hivatkozni, hogy oda volt írva, Te azt rendelted.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92968 üzenetére
Azt írtad, hogy sok helyen kopizzák a specifikációt. Erre kérdeztem, hogy ezt milyen készülék specifikációjából kopizták? Mert amivel esetleg összetéveszthető lenne, annak tök mások az adatai. Itt tartottunk, amikor elvitted arrafelé a dolgot, hogy rosszul tudom azokat a specifikációs adatokat. Nem, nem tudom rosszul. A megbízhagóságnak pedig része a pontos információ közlés. Ebbe belecsúszhat némi tévedés, de amik oda le vannak írva, azok elég erős bakik. Mindehhez társul egy sztem irreálisan alacsony ár, egy olyan márkánál, amit előszeretettel szoktak hamisítani. Hááát...
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92965 üzenetére
"Status: Available. Released 2014, October"
Az általad linkelt oldalon levő specifikáció alapján az bármi lehet. Vagyis inkább semmi, mert olyan teló nincs.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92961 üzenetére
Biztos? Vibe Z2
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92956 üzenetére
Ok. De az MTK és az 1980x1020 honnan copy? A Vibe Z2 is Snapis és csak 1280x720. Az ár viszont sztem túl olcsó ahhoz, hogy igaz legyen.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92953 üzenetére
Nem fura egy kicsit az a specifikáció?
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #92731 üzenetére
Alternatív megoldás lehet egy bt. GPS vevő. Persze nem minden szituban kiváltó módszer, de ha csak járműben kell a navi, akkor jó lehet. Ezt csak azért említem, mert ha van egy teló, ami minden másban jó lenne, és elfogadható a kompromisszum, akkor nem feltétlenül kell a gyenge GPS miatt lemondani róla.
-
törölt tag
Én havonta veszek a Telenor feltöltőshöz 2GB Deezert. Úgy tudom, hogy az LTE -s, ha a teló tudja. A csalafintaság ott van, hogy a sebessége attól még ugyanaz a max. 7,2 mb/s elméleti. De végülis én nem a sebesség miatt szeretnék LTE -t, hanem a kisebb késés miatt, ami VOIP -nál sokat javít a hívás minőségén. Valamiért az 5Ft -os percdíj szimpatikusabb, mint a 40Ft -os.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #92507 üzenetére
Nem hiszem. A fényposta betörné az ablakot. Legalábbis én így láttam a működését.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92491 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy csak azt kell nézni, hogy nekem megéri -e. Ha igen, akkor rá kell nyomni a "megrendelem" gombra. De abban is biztos vagyok, hogy ezzel ők is ugyanígy vannak. Vagyis szállítás is bele van kalkulálva az árba.
-
törölt tag
Ez azt jelenti, hogy az emag.hu egy nonprofit vállalkozás, sőt, talán még csupa szívszeretetből bukik is a dolgon? Vagy esetleg még ez is benne van a haszonrésben, amit vkinek ki kell fizetnie? De ki lehet az? Tán csak nem a vásár-ló?
-
-
törölt tag
Zopo X3 (ZP999 3/16 verzió)
vagy
Nubia Z7 maxA Maxban van IR, ac -s wifi, nagyobb az akku, a Zopoban viszont plusz 1GB ram és automatizálható a SIM működés. Azt nem tudom, hogy mindkettő működik -e az összes itthoni adatsávon. Nem vagyok gamer, úgyhogy a cpu/gpu sztem mindkettőben bőven teljesíti az igényeimet. A bugokat viszont nem szeretem.
Ha az árkülönbséget kihagyjuk és csak a tudás, használhatóság számít, akkor szerintetek melyik lenne jobb? -
törölt tag
válasz
kiskacz #92363 üzenetére
Nem fog sikerülni. Nem figyeltél arra, amit írtam. Androidul hiába tud, mert maga az Android sem ismeri ezt a lehetőséget. Snapiul kéne tudjon. Vagyis a Snapdragon SDK kéne (Software Development Kit, már ha földi halandó egyáltalán hozzáférhet). Vagy legalább a konkrét shellparancsok kellenének.
-
törölt tag
válasz
kiskacz #92360 üzenetére
Dehogynem. Nekem biztos, pedig még nincs is ilyen telóm. De már kérdeztem itt, a topikban, csak nem volt rá válasz. MTK -ra van tökéletes megoldás. Ahért tartom tökéletesnek, mert nem csak manuálisan kapcsolható, de a Tasker is tudja kezelni. Na, egy ilyen kéne Snapira. Ha esetleg találsz, akkor szólj légyszi, mert bár kicsit más okból, de ez nekem is fájó pont!
-
-
törölt tag
válasz
Laza... #92275 üzenetére
Kérdés, nogy mire megy az okos wc papírral.
-
törölt tag
válasz
TedThomas #92164 üzenetére
És Sennalacy:
Technikailag lehetséges, a többi már csak a gyártókon múlik. Az igaz, hogy a Google és a MS erősen ellenzi a dolgot. Ezért hátrált ki az Asus. De itt, a topiklakók tudják a legjobban, hogy a kínaiakat kicsit sem érdekli, hogy odaát mit gondolnak a dologról. Dual Sim sincs a Google -féle Androidban, de ez sem zavarja meg a kínaiakat. Az meg pláne nem igaz, hogy erre sokat kéne várni. Itt a MiniPC -s verzió, ez pedig egy videó a dual bootos Ramos i10 Pro -ról (elég hosszú, de kb. 15:30 -nál kezdődik az átbootolás). Engem azért érdekel a dolog, mert ezen nem egy ARM verzió fut, hanem egy teljes értékű, x86 (vagy x64?) Windows. -
törölt tag
válasz
Sennalacy #92158 üzenetére
Köszi, én épp azon agyalok, hogy dual sim telót vegyek, vagy a mostani teló mellé egy Tabot. Egy Intelesre gondoltam, csak azt nem sikerült még kiderítenem, hogy lehetséges -e a trial boot (csak Android alatt kéne touch, az nem gond, ha Win és Linux alatt nincs). Ez a 32 vs. 64 bites UEFI kérdés is még zavaros nekem. Ha valaki tud ilyen infókról, az legyen kedves, ossza meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest