- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k #3432 üzenetére
Miféle eladást? Nem a piacon vagyunk. Számlakonverziós devizaárfolyam a neve. A paypalnál beálítod hogy a paypal vagy a bank váltson és ennyi. Másnak mondd, mit figyeljen, nekem nyilvánvaló, hogy melyik rubrikát nézem.
Pont ezt írtam le, ha elolvasod végig, neked is egyértelmű:
tehát a mai értéknappal indított vásárlások 225.29-es $ árfolyammal könyvelődnek le. Ehhez képest a vételi árfolyamuk 216.45, a közép pedig 220.87.
Szerintem önmagából következik, hogy akkor a lekönyvelt árfolyam az eladási lesz, de lehet csak nekem egyértelmű?
-
Rick4
félisten
De csak annak írja, aki a paypalon az árfolyamok és az emelkedés- süllyedés függvényében nem állítja be tranzakciónként, hogy a paypal, vagy a bankja váltsa-e a forintot dollárra. Ha megy fel az árfolyam, megérheti a paypallal váltatni, sok esetben nem, ilyenkor paypallal fizetsz, de a banki árfolyammal váltatod.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Ismerősnek kellett dual simes teló, mutattam neki az xdigital.hu weboldalt, regelt, fizetett, jött a készülék. Számla sehol, külön pénzért vett magyar nyelv sehol, ha töltére dugom, meghülyül az érintőképernyő... Ügyfélszolgálat 15 hívásból 15x fel nem veszi, mailre 2 napja nem válaszolnak. A következő egy postai levél lesz, utána egy ügyvédi, aztán egy rendőrségi ügy lesz belőle. Ezek mindenhez így állnak hozzá, vagy csak neki nem jön össze?
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #1795 üzenetére
OTP-nál is be lehet fizetni összeget a PayPal-ra és mégis felszámítanak költséget...
Van ennél rosszabb is,amikor valaki visszautal neked pénzt a PayPal-on és rosszabb az árfolyam,mint amikor vásároltál+jönnek rá a járulékos,jóváírásos költségek
Pedig elég kezdőnek tűnsz..
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #1790 üzenetére
Tehát még mindig nem érted. Van egy paypal reged, van egy egyedi magyar unicredites számlaszám, amire befizetve megjelenik a pénz a paypalodon. Ennek semmi köze az unicredithez, és nem kell hogy számlád legyen az unicreditnél. erről beszéltem, vannak emberek akiket ott húz le a bank (és mindenki más) ahol tud.
valaki visszautal neked pénzt a PayPal-on és rosszabb az árfolyam,mint amikor vásároltál
És ha még azt is tudnád, hogy be lehet állítani, ne tolja vissza a bankszámládra a pénzt, hanem maradjon ott, akár jól is kijöhet...
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #1787 üzenetére
Gondolom nem olvastad el az előzőt sem, csak azokkal szúr ki a bank, akik hagyják magukat, vagy azt se tudják, mit csinálnak...
Ha a Te spéci paypal számlaszámod az unicreditnél van, akkor mi a logika abban, hogy az OPT-nél fizetsz be?Szerintem csak a buta emberek húzzák a rövidebbet, de ez legyen az ő bajuk..
-
Rick4
félisten
válasz
NivoSzaki #1782 üzenetére
Sokan meg nem tudják, hogy a paypalnál be lehet állítani, hogy a paypal árfolyam szerint vagy a bank árfolyam szerint számoljon-e, sőt, ezt minden tranzakció előtt, a napi árfolyamkülönbségek függvényében megváltoztathatod...
Ha utóbbit állítod be, tehát hogy a bank számoljon, akkor levonja az aznapi számlakonverziós devizarárfolyammal az összeget (mivel ugye az értéknap fix lesz a lekönyvelés valós dátumától függetlenül, ezért olyan nincsen hogy majd hónap végén rászámolnak) és ennyi, ha az előbbit választod, akkor a payapalon kiírt konverziós értékekkel vonja le, és viszlát, mivel vásárlásként zajlott a tranzakció, ezzel több költség nincsen.
Sőt, sokan még azt se tudják, hogy az unicreditnél be tudsz forintot fizetni közvetlenül a paypal számládra, (ezt is meg tudod nézni a saját profilodnál) és 2 nap alatt meg is jelenik rajta az összeg, ekkor nem kell a másik bankkal sem vacakolni, simán csak a paypallal fizetsz.
Köszönjük. -
Rick4
félisten
válasz
Malacka #1385 üzenetére
Olvass vissza, vagy a keresőbe írd be, pont volt itt valaki nemrég aki ilyen tudású készüléket vásárolt. Asszem ZTE U960 volt.
dual sim dual standby az egyszerűbb technika, ahol csak az egyik sim megy egyszerre,
dual sim dual active a komolyabb technika, ahol működik az általad írt megoldás. -
Rick4
félisten
válasz
starwar2013 #1359 üzenetére
Azt ugye nem érted, hogy beszélj magyarul.
-
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k #1157 üzenetére
Ha nem említetted a dual sim-et, gondolom nem is annyira fontos, én is pont itt jártam 1.5 hónapja, a 250 dodó most 57 ezres, 73-ért már van sony ericsson xperia arc S is, új, garis, hardverileg meg nem kérdés, hogy jobb-e, mint ezek a telók. nkem pont az volt a bajom,hogy nem anyival olcsóbbak, mint amennyire eladhatatlan lesz 1 év múlva, plusz gari problémás, support problémás, stb stb...
Nem mellesleg ilyenem van eladó is. -
Rick4
félisten
Az amit én vettem egy valóban új, és valóban magyar garis készülék, a gyári gari annyit jelent, hogy a hivatalos márkaszervizben szervizelhető, csak új lakatrészekkel javított, a gyártó által képzett szakemberek által javítható készülék, ez meg valószínű egy valahonnan szürkén behozott, a bolt által vállalt garancia, ahol mindenféle bontott készülékből szerelnek ki alkatrészt, és ha esetleg nem hajtanak el a hibával, akkor még szerencséd is van? Nincsen ezekről jó véleményem, van akinek valami arab készülék jutott, amire marketet se lehetett tenni.... Köszi, ebből nem kérek, igazából a kétkártyás teló se lett volna rossz, de a kínai weboldalas adatokkal való kamuzás, a garis ügyintézés problémája mind annyira messze van attól ami nekem megfelelő, hogy inkább ezt választottam.
Offba tettem annak ellenére, hogy ez szerintem így szervesen kapcsolódik a topic témájához.
-
Rick4
félisten
Na én inkább vettem egy Xperia mini-t a mediamarktban 39 ezresért.
-
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest