- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Hali!
Barátnőm telefonja (le 2) szervizben volt kijelző cserén és most látom, h az oldalán egy huncut sárga elszíneződés lett. Ez megreklamálható, hogy ők rontották el? Vacsi új volt a kijelző.
-
atee_13
őstag
Hali!
Hátha itt lesz valami ötlet.
Sygic Truck GPS Navigation v13.6.2 -t akartam feltenni LeEco x620 ra bb72 18s rom felteszi, de utána törli is az apk-t. Mikor indítanám elkezdene bejönni a program része ami betölti a térképet, de egyből kiugrik fő képernyőre. Valakinek valami ötlet, h mit tegyek, h működjön?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132652 üzenetére
köszi a pontos beírássokkal megy
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132650 üzenetére
elvileg annyi különbség van, h nem online hanem net van írva, de gondolom az a fordítás miatt lehet
mást nem veszek észre eltérésnek, ha csak el nem néztem, de mobilnet sajna nem megy.
ha bevisszük egy telenorhoz megtudják csinálni vajon?
-
atee_13
őstag
Elvileg ez van az APN -nél Jó ez vagy valamit kell állítani? A telenor szerint a default,supl jó, de így nincs net csak a hívás működik
Tud segíteni valaki?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132647 üzenetére
már megy, de egy darabig a sima xda-t sem töltötte be
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132645 üzenetére
csak nekem nem tölti be?
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132612 üzenetére
Köszi az infót
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van mostanában olyan webshop ahonnan lehet taxfree/dpd vagy valami tréfamentes rendelést lebonyolítani telefon ügyben? Vagy jelenleg inkább csak az EU raktárosakkal oldható meg a tréfa elkerülése?
-
atee_13
őstag
Asszony nemrégiben leejtette a telefont (Le2), kijelző tört ezt most szervizben megcsinálták, zenét akart hallgatni fülessel (USB C átalakító) és meg se mukkant. Adatot másol az USB C. Mi lehet a baj van valami ötlet?
-
atee_13
őstag
Asszony nemrégiben leejtette a telefont (Le2), kijelző tört ezt most szervizben megcsinálták, zenét akart hallgatni fülessel és meg se mukkant. Adatot másol az USB C. Mi lehet a baj van valami ötlet?
-
atee_13
őstag
Ez a Plusz névadás igen kreatív mondhatom, nem igaz, hogy nincs valami ember aki egy szimplán jó nevet találjon ki, mindenesetre érdekes a masina
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #131956 üzenetére
Csak azért lepett meg mert eddig nem is botlottam bele ebbe a hírbe/párosításba, a coolpados legalább szemelőt volt.
Annyira nem futhat ez a szekér sem mert kb gyári adatokon kívül mást nem nagyon találni róla.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #130687 üzenetére
Ilyen árak mellet adtak el készüléket?
-
atee_13
őstag
kb 2 hónapja van egy Original Xiaomi Piston Dazzle Edition Earphone -om, ami eddig rendesen üzemelt viszont a héten elkezdett vacakolni. Bedugtam volna a jack be de csak serceg nem észleli a telefon. Kipróbáltam egy régebbi Panasonic al elsőre jó volt. Aztán ki be dugdostam a xiaomit és pár próbálkozás után jó lett. Viszont ma reggel hiába próbálkoztam nem lett jó. Valakinek van valami ötlete mi lehet a gigsz?
(#130545) tibcsi0407
Én kíváncsian várom a tesztet.
-
atee_13
őstag
1x már volt ilyen korábban, akkor nyitottam a portot működött átneveztem a kapcsolatot visszatártam és ment minden simán. Aztán volt egy kis gebsz a telóval nemrég és volt egy gyári visszaállítás és akkor előjött megint, pont gépen volt összekötve USB vel a teló mikor előjött ez a megakad a play szitu. Levettem az USB ről és akkor működött. Nem is értettem miért. Aztán kicsit később USB nélkül halt be a play akkor visszatettem USB re csak próbaképp úgy jó volt most hétvégén meg minden verzióban beadta a play letöltés. A ruter t-com os ZTE zxv10 h201l de gyanítom a telóval lesz valami huntcutság, ha minden kötél szakad akkor nyitok megint neki portot csak itthon 3 tv 3 telefon 3 laptop és egy tablet megy róla akkor minden át kell állítani. Aztán arra gondoltam hátha lehetne kevesebb macerával is trükközni.
-
atee_13
őstag
Egy korábbi gondom jött elő a play nem frissít. Elindul a letöltés de megszakad mindig. Korábban egy port nyitás a roteren megoldotta, de annyi minden használja, h nem akarom megint azt nyitni, arra gondoltam, hogy egy ip és mac cím változással hátha engedné ismét a frissítés/letöltést és az kevesebb macera lenne, de ha van ötlet, hogy port nyitás helyett mivel próbálkozzak, hogy engedje a playt szívesen meghallgatom
-
atee_13
őstag
Megpróbálnám átírni a mac címet a telón, de nem megy.
ES-ben próbálom. Root bekapcs, Eszközök itt keresek wifi mappát amiben elvileg kellene lenni egy wifimac.txt nek amit nem találok. Mi lehet a gigsz?
-
atee_13
őstag
Ez mi a szösz? Ismeri valaki?
-
atee_13
őstag
Az X-longer aksik mennyire jók, kb egál az eredetivel? Vagy célszerűbb eredetit rendelni?
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Ez az x829 ennyivel rosszabb lenne mint a 820?
-
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #130385 üzenetére
Nem akarom megvenni, csak ha valaki 120+15+kupon ban gondolkozik jó vétel lehet, gondolatom szerint.
De van ennyiért jó vagy jobb vétel?
(#130386) Upo Nem akarom megvenni, ha meghal a mostanim akkor valószínű megpróbálok egy redmi pro-t. Csak ha 120+ kicsim lenne telefonra elgondolkoztam volna rajta.
-
atee_13
őstag
120$ os kategóriában van jobb vétel?
-
atee_13
őstag
Az olcsóság
-
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #130247 üzenetére
-
atee_13
őstag
Nem vagyok nagy droid mágus ezért előre is bocsi ha nagyon mazsola a kérdés.
Van egy Gionee Elife E7 készülékem. 4.4 mókolt droid a legfrissebb komplett használható hozzá.
Viszont van egy BLU Life Pure XL nevezetű készülék ami teljes mértékben megegyezik vele talán csak a logó a hátán más és erre van 5.1
Feltehető az rá csak úgy simán?
-
atee_13
őstag
válasz
WOT-H-A-C #130230 üzenetére
b20 nem számít, a kis aksi sem, nem használom masszívan a telefonokat, a forma már annak idején is megvett kilóra. A melegedésről jókat írnak mármint a hiányáról. Ami kicsit elrettentő, hogy ROM terén nem áll túl jól. Csak egy nem hivatalos 5.1 et találtam eddig ami nagyon karcsú. Az értesítő led hiányával csak most szembesülök.
Igen a másik gondom, hogy 220 dollárért azért lehet hardveresen frissebbet is találni.
-
atee_13
őstag
nubia z9 pro és kontra?
-
atee_13
őstag
Érdekes ontja a készülékeket a xiaomi
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130077 üzenetére
Elvileg ami gyárilag 381 lóerős
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130071 üzenetére
Húú ha egy 850CSI je lenne ... mondanám, hogy ajánlj be egy körre nagyon kipróbálnám. Gyerekkori kedvenc a Ferrári F40 mellet.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130042 üzenetére
Akkor hasonlóképpen vélekedünk a dizájnról. Viszont ahogy néztem a 1+2 mobila topikja gyakorlatilag halott.Ami sajna nem előny.
-
atee_13
őstag
mi4s 3/64 vs oneplos 2 4/64 egy kevés árelőnnyel a xiaomi. Melyik lehet a jobb választás? Nincs kimondott elvárás.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130012 üzenetére
Én várom nagyon a tesztet
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Végül nyomtam egy gyári visszaállítást. Történtek érdekességek de szinkronizáció után leszedte az appokat. Az aku% os kijelzése eltünt, emlékeim szerint az akumlátor menüpontnál volt egy chekbox amit pipálni kellett, de most nem találom, mindegy lehet élni nélküle. Majd meglátom mit mutat az aksi reggelre. Még a dupla koppos ébresztés sincs ami elvileg gyári.
-
atee_13
őstag
válasz
zizol #129590 üzenetére
A wifi-t mindig kikapcsolom mikor nem kell csak akkor van bekapcsolva, ha használom.
(#129591) CineDOG1:
Már 30 éve itt lakom és a telefon kb 1,5 éve ott van ahol a legelején viszont merülni csak az utóbbi időben kezdett le nagyon, de lehet benne valami mert melóhelyen úgy vettem észre lassabban merül. Változtathatott valamit a voda ?
-
atee_13
őstag
válasz
viktorhu #128853 üzenetére
azt sejtettem, hogy eljön a vég, csak ez a zuhanás elég hirtelen nem folyamatos az elmúlt 1 hétben drasztikus esés volt míg eddig 1 napot kibírt kis telefon kis wifi fényképek és így esett 60-50% ra estére mostanában csak este esik 10% ot, de volt olyan, hogy este 97% volt reggele 66%
-
atee_13
őstag
Nem tudom jól értelmezem e a GSam BM-et, de azt írja a középső sávban Rádió rész:22:43 és az Ébrentartáshoz, 15:23. Ezek eszik eddig gyakorlatilag.
Ha belemegyek az Alkalmazás- Akkuhasználat% ba akkor a Kernel (Android OS) 97,1%
Elvileg smart wake- nincs a telón még hasonlót sem találtam.
Ebből kiderül valami? Vagy pontosan mit is kell néznem és, hol?
-
atee_13
őstag
Elég komolyan merülőre fogta az aksi a telóban az utóbbi napokban. Este nem kapcsolom ki és reggelre kb 10 % ot esik. Napokban többször is használtam a Battery Calibration-t. Futtattam egy nod-ot nincs rajta semmi, nemrég lett újrahúzva a rom.
Van valami amivel ki lehet deríteni, hogy gond van e vagy csak kezdi megadni magát az aksi? (Gionne elife e7)
-
atee_13
őstag
Valami nagy gebasz lett s play-el mindenhez azt írja, youtube/zene stb
A(z) Google Play ... alkalmazás csak akkor
és ennyi ennél tovább nem jutok ha rákattintok nem tölt semmit
-
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #128585 üzenetére
az első kettőt megtettem
"* g acc eltávolitás, és újra hozzáadás." erről tudnál kicsit bővebb infót adni, sajna nem vagyok képben.
-
atee_13
őstag
Beteszem ide is hátha valaki aki tudja csak ebben a topikban fordul meg:
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok semmit telepíteni a playből. Ráadásnak a már fennlévő appokat sem frissíteni. A probléma : Alkalmazáson belüli vásárlások, sikerült megtalálnom, hogy hol tudom állítani, de nem ér semmit a 30 perces és a soha sem.
Verzió 7.2.13J-all
Valakinek ha van ötlete megoldásra örömmel meghallgatnám. -
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #128273 üzenetére
Hát kábelt nem tudom megpróbáljuk majd egy másikkal is akkor.
Elvileg 4.1 van rajta. Hol tudom megnézni, hogy csak töltésre van e állítva?
-
atee_13
őstag
válasz
RVR400 #128268 üzenetére
Üdv!
Asszonynak egy lenovo a850 ese van. Hosszú idő után ismét összeakarta pattintani a laptoppal zene másolás céljából, de nem látja a gép. Emlékeim szerint volt rajta egy rendszer visszaállítás (ha ez számít valamit). Van esetleg valami ötlet, hogy hogyan lehetne felismertetni a telefont?
-
atee_13
őstag
Le 2 3/32 vagy a Cool1 3/32 lehet a jobb?
-
atee_13
őstag
UTC 9:00 az idehaza 1:00?
-
atee_13
őstag
Erről lehet tudni valami pontosat?
Elvieg van MTK-s van Snapis és külön ez.
Ehhez írnak B20 at is és Optikai stabilizátort is.
-
atee_13
őstag
Anyumnak lassan érik egy telefoncsere, Lenovoja volt és azt is szeretne ismét és a K80M et néztem ki neki mert árban nem akar sokat költeni és ez ár/nyers adatok alapján igen erős ajánlatnak tűnik.
TUDOM NEM DUAL SIM, DE KÍNAI ÉS REMÉLHETŐLEG VAN MÁR VALAKINEK AKI LÁTOGATJA EZT A FÓRUMOT.
Olvastam, hogy gyenge a wifi. Van esetleg valakinek Tapasztalata vele?
Neki igazából csak telefonálásra kell. Sokat nyomkodja de kb FB, szókereső és legyen ön is milliomos kategória, tehát a proci nem lesz nagy erőlködésnek kitéve.
Néha lő egy képet, videót, nem kell művészinek lenni, de azért nagy vonalakban fel lehessen ismerni az embereket akiket lekattint.
Kb ennyi elvárás lenne vele.
-
atee_13
őstag
válasz
Daywalkerke #125881 üzenetére
Megnézted a fizikai méreteket is? Mert egy vastag kávás 4,5" - 4,7" akár nagyobb is lehet mint egy jobb felület/kijelző arányos 5" -os.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
A kijelző szélén kb 1 hete megjelent egy kis sárga folt inkább vonal mint kör alakú, csak fehér háttérnél látszik. Lehet vele valamit kezdeni képernyő csere nélkül vagy tanuljak meg vele együtt élni?
-
atee_13
őstag
válasz
LantosBerry8 #125197 üzenetére
Úgy nézem ROM -ok nem nagyon vannak hozzá, de aki nem romolgat csak szép kijelző sok hely és elvileg jó GPS kell annak nem lehet annyira rossz választás ennyiért
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Ebben mi a trükk? A -7 es változatban sincs b20 elvileg és az 150 dollár. 110 ért egész jónak tűnik.
-
atee_13
őstag
Lassan elég baráti lesz az ára
-
atee_13
őstag
Elvileg nem volt rajta, hívásátirányítás, én legalább is nem állítottam semmit és tegnap minden rendben volt vele.
De végül megoldódott, nagy nehezen sikerült találnom egy darab drótot azzal piszkáltam ki a sim-et mert nincs nálam a tű és miután visszatettem megoldódott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest