- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, kinek mi a véleménye a Meizu Pro 6-ról, Z2 Pro-t szerettem volna venni, de a mai eustoc-os bejelentés után, nem merem bevállalni, gondolom ti hallottátok már? Így jön képbe a Meizu.
-
monti0222w
addikt
válasz
Space marine #124032 üzenetére
Mivel árat se írtál, így a Lenovó ZUK Z2 ajánlom, 5 col kijelző, Qualcomm S820 procci, 4 GB ram, stb.
Igaz a gari végett várnod kell míg itthon is megjelenik. -
monti0222w
addikt
válasz
#45553408 #123966 üzenetére
Értem, csak itt 4GBram van és egy elég jó processzor, ami igaz nem veszi fel a versenyt a vetélytársak megoldásaival, de bőven a használható kategória, amiben gáznak érzem az a grafikus chip megoldás Mali-T880 MP4 lehet, itt valószínűleg én több magot adtam volna neki mint 4-et, de még ez se rossz, csak az említettekhez képest gyengébb. Arról nem is beszélve, hogy ez a soc, bőven elég két évig, és azt is tudjuk hogy nagyon sokan már ennél előbb is cserélnek telefont, így nem látom ennek a kijelentésnek az értelmét.
-
monti0222w
addikt
válasz
Bigemperor #123898 üzenetére
Lesz olyan verzió amiben benne van a B20, ha jól tudom mindkét modellben.
Szerintem annyira újak, hogy még nincs is az országban, így tapasztalat sincs róluk. -
monti0222w
addikt
válasz
Milestone2 #122662 üzenetére
Van ebből egy visszafogottabb ajánlatuk 4GB rammal és 64 GB rommal, szerintem ez sem rossz spec., és olcsóbban is árulják.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #121913 üzenetére
Várni fogom,
csak tudod a méret meg a magyar nyelv fájó ennél a telonál.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #121906 üzenetére
Milyen a LeEco?
-
-
monti0222w
addikt
válasz
bostone #121824 üzenetére
Szerintem simán vállalható készülékek, mind a külalak, kinézet, mind az anyag minősége, pláne a fém házzal szerelt telefonjuk, jó minőségű és jól ősszeszerelttelefonjaik vannak. A saját készítésű Kirin processzor nem a legerősebb a többi megoldásokhoz képest, de megbízhatóan teszi a dolgát, melegedéssel sem sincs problémája, A szoftver rész az egyén függő van akinek bejön és van akinek még nem az EMUI, szerintem szerethető, megszokható ember barátibb mint mondjuk a Samu TW-e!
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #121740 üzenetére
Ez a X20 verzió, nem pedig a X25-s, vagy rosszul tudom?
-
monti0222w
addikt
válasz
#95561216 #105089 üzenetére
[Ping digitál], esetleg.
-
monti0222w
addikt
Lenne egy kérdésem, valaki rendelt már be nyolc magos telot, mindegy melyik gyártotól? Vagy, mikortól lehet őket megvenni?
-
monti0222w
addikt
válasz
balazs1022 #55180 üzenetére
Bajnak nem baj procciban erősebb, gyorsítóban meg gyengébb Mali 400 mint a PowerVS SGX 544 kb. ennyi a difi, de szerintem ez nem lesz feltünő v. érezhető!
-
monti0222w
addikt
válasz
balazs1022 #55131 üzenetére
Szerintem a hármasból a Thl W100 éri meg jóbban s miért: teljesitményben ő dob a legtöbbet, bár az is igaz hogy inkább a régi W100 venném! A többi kijelző a T5 -nél 4.7 a másik kettő 4.5 ips qhd, akkor aksi ami még beleszólhat a döntésedben, meg a külső kinek mi jön be, de ezt ügy is te döntöd el!
-
monti0222w
addikt
Sziaztok van egy olyan problémám a teloval, hogy naponta egyszer kiírja, hogy a sim nem észlelhető! Persze, lekapom a hátlapot megnézem, de semmi, a kérdés ez mi lehet, mi váltja ezt ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?