- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Dominó85 #80787 üzenetére
Fuss neki mégegyszer, esetleg szemüveggel.
Nem írt olyan stílusban, hogy ezt a hangnemet megengedhesd magadnak. A legtöbb dolog amin felhördültél, offba volt rakva, ergo nem fontos. A másik fele, hogy nem kimondottan tőled kért segítséget. Ha nem tudsz segíteni, akkor nem válaszolsz. Ennyi. Nem kell egyből sz@rrá oltani.
Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?"HAHA Annyira szeretem, hogy ilyenkor mindenki idejön egyet rám írni, hogy hé te de g3ci vagy hogy itt bacogatod szerencsétlent!
"
Ebből látszik hogy csak egy troll vagy. -
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #80630 üzenetére
Jiayu G4-ből volt ilyen változat: MT6589T, 2GB/32GB, 4,7" HD, 3000mAh. Hogy kapni-e még valahol, azt nem tudom.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #80244 üzenetére
Nekem nem is hiányzik.
-
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain #75723 üzenetére
Utolsó sorokat visszavonom, mint ahogy privátban beszéltünk RVR400-zal, ő az alap "chigon" árakhoz viszonyított.
-
KurtCobain
őstag
válasz
hevizms #75715 üzenetére
Mert olyan, mintha egy személy rendelné, ezért van rá mennyiségi kedvezmény. Az már más dolog, hogy az a személy szétdobálja a rendelők között.
Meg ugye az se mindegy, hogy így az eladónak nem kell külön 10-15 telefont megcímeznie, dobozolnia, hanem mehet egybe.
HA a szervezőnek van rajta pár ezer ft haszna, hát legyen... azért azt se felejtsük el, hogy a szabadidejéből áldoz az akcióra.
Egyébként van olyan személy a fórumon, a neve nem jut eszembe, aki úgy intézi a csoportos rendelést, hogy mindenki külön kap -x$-os kupont, és akkor egyből az adott személy nevére megy a csomag, de ott meg az áfával számolni kell.RVR400:
CoolBoy323-nál pl a Jiayu G4S 210$ (posta kb 2000Ft, az ~9$), az összesen 219$.
Mininél: ez 190$+16$ (DHL), ami ugye 206$, arra jön az áfa, összesen 261$.
42$ különbség már nem elhanyagolható (9300 "jó" magyar forint). -
KurtCobain
őstag
Inkább privátban folytassátok a szájkaratét, ha lehet.
Nem is olyan régen, hasonló személyeskedő vita miatt zárolták a topic-ot, ne csináljuk már ugyanezt.... -
KurtCobain
őstag
Jiayu G2F 3G, friss, ropogós
Képeknél HD felbontás!
-
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #72885 üzenetére
IP alapján a gmail-es is magyar.
Ja, már vót'. -
KurtCobain
őstag
válasz
LantosBerry8 #72622 üzenetére
Mini vásárlás előtt korrekt, garanciás ügyintézésről páran tudnának mesélni.
De amúgy kb mint az összes többi.
Raktárkészletről nem nagyon kamuznak, de ha biztosra akarsz menni, akkor írj nekik vásárlás előtt.
-
KurtCobain
őstag
válasz
LantosBerry8 #72605 üzenetére
G5S-re vadászol, nem?
Mini nem jó?Egyébként úgy tudom, hogy a jiayu-store az antelife "leányvállalata". Tehát nem a gyári Jiayu bó't.
Legalábbis ezt olvastam, itt a fórumon. -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz
janakbacsi #67720 üzenetére
8x1,7GHz, 2GB RAM, 16GB ROM, 2750mAh, HD kijelző. És ezekhez képest kedvező ár. Ja és 5".
Ha eladom a Jiayu G3T-t, akkor lehet ez lesz a következő. (Ami mondjuk nem mostanában lesz.)
-
KurtCobain
őstag
válasz
szunyooo #67409 üzenetére
Milyen verziójú flash toolt használsz?
Leírás hozzá
Elvileg ezzel mennie kéne.A másik felét nem értem. Azon a linken SPFT-os ROM van, azt nem tudod CWM-ből felrakni.
Mielőtt ráraksz egy másik ROM-ot, ments! SPFT-szal vagy MTK tools-szal, vagy akár mindkettővel.
És a preloadert ne flasheld! -
KurtCobain
őstag
válasz
szunyooo #67407 üzenetére
Szerintem:
- ami nem kerül semmibe, az a factory reset. Ha még nem volt meg, akkor mentés után hajrá.
- ha van mentésed a gyári állapotról (MTK tools, sp flash tool, cwm, stb), akkor tedd fel azt, ha nincs, akkor netes keresgélésHa ezek nem oldják meg:
- ha nincs gari, akkor szétszedés, hátha csak kontakt hiba
- ha van gari, akkor visszaküldés -
KurtCobain
őstag
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #65206 üzenetére
G2F előtt, vagy után?
Rászokhatna több gyártó is erre az akku méretre...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #64129 üzenetére
(#64130) diegho:
A Lenovo nekem is szimpi lenne, ha tudnának megfelelő telót gyártani (jujj mit fogok kapni a Lenovo fanoktól). HD alá már nem szeretném adni (legfőképp a gyengített a GPU miatt, bár lehet vitatkozni a kevesebb pixelszámon).
A P780 lenne jó, de annyit nem adok ki érte. Na meg persze az 5" már nagy. -
KurtCobain
őstag
Mi az, ami mostanság pariban lehet a Jiayu G3T-vel?
Lehet lenne rá vevőm, és akkor új teló kéne, de nem találok olyat, ami méltó utódja lehetne.
-4,5-4,7", HD! se több se kevesebb
-min valós 2500mAh akku
-50-52k max fával
G4-en kívül. -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #63843 üzenetére
De az még TD, nem?
-
KurtCobain
őstag
válasz
tvamos #63431 üzenetére
Pandawill-en van occóé'.
Fehér, 162$
Fekete-ezüst, 180$
+ fa + DHL
Nekem sincs tapasztalatom vele, de hát Lenovo, csak jóféle, és még szép is.Mondjuk azt az antutu pontszámot keveslem...
Ha a feketét nézem, áfával együtt közel 52k, és akkor még a szállítás sehol.
Hungobungo ismerőse viszont Angliából küldi 49,5k-ért, szállítás free. Rendelhetnéd tőle, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatra.(#63416) aytukabozs
Nekem G3T van, én csak ajánlani tudom. Meg a topic-jában is egy jó fej társaság gyűlt össze. -
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #63433 üzenetére
Na ne politizáljunk..
-
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #63409 üzenetére
Nóóóóóóóórmális?!
Majdnem ennyiért van a G3T..Mostanság sokan szidják a Jiayu-t, pedig nem éppen a dzsunka gyártók közé tartozik... Ugye a "magyaríthatatlansággal" kezdődött az egész...
Én elfogadtam, hogy nem akar Jiayu-t, pedig az első ajánlatom a G3T lett volna, vagy ha nem sürgős a dolog, akkor a G2F.tvamos:
BTW, ott van még a Haier W910 is, ha találsz még emberi áron. Mondjuk az 1 SIM-es, de úgy rémlik az nem volt feltétel. -
KurtCobain
őstag
válasz
tvamos #63404 üzenetére
2 magos 1GB RAM-mal elég ritka. Jiayu G3 jut eszembe csak ilyen speckóval, 4,5", MT6577, 1GB RAM, 4GB ROM, IPS, GG, de ugye Jiayu-t nem akarsz, és újonnan se kapni már.
Inkább MT6582 vonalon nézelődj, bár a 4GB ROM gyakoribb, mint a 8.
Pandawill-nek van jó keresője, kiválasztod az MT6582-t, meg az 1GB RAM-ot. Még gyártóra is tudsz szűkíteni.
Ami jónak tűnhet: Xiaocai X9(S), ThL W100S, Zopo ZP700, ThL T5S, Lenovo A850, (A880 ez már 6"), Iocean X7 HD (Iocean-t sokan kritizálták a GPS miatt, ebben nem tudom jó-e).
Amik már picit túlesnek a kereten: Lenovo S650, Huawei Honor 3C
Ár szerinti emelkedőben a panda árai szerint.Persze ott van még az MT6589(T) is, pl Cubot telefonok.
Akku méretet nem írtál. -
KurtCobain
őstag
válasz
pach-adams #63403 üzenetére
Kamu, és törölni fogják.
A teló MT6589-et ír Mali-400-zal, de az MT6589-ben PowerVR SGX544 van. A leírás szerint 220 dpi, a full HD-nak 440-nek kéne lennie. Antutu 240-et ír. Tehát qHD (960x540) körüli a felbontása. MT6589 az vagy 1,2GHz-es, vagy 1,5. RAM sem stimmel. Az ilyen telefonokat messze kerüld el, és figyelj a részletekre.(#63407) pach-adams:
Nincs mit! -
KurtCobain
őstag
válasz
pach-adams #63399 üzenetére
Csak egy S4 klónt látok az aprón, arról azt írja, hogy MTK-s, nem tudom arról van-e szó (40k-s). Na már most én 1,9GHz-es 4 magos MTK SoC-ról nem hallottam. Az a Mali-400-es GPU árulkodó, úgyhogy valószínűleg egy MT6582-es telóról lehet szó, ami legjobb esetben HD képernyős, de inkább qHD-s. És nem 1,9GHz-es, hanem 1,3.
A kép linkjében ráadásul 1 SIM van, vagyis itt még off is.Egyébként csodálkozok, hogy apróról nem törölték még, mert klón telót nem lehet hirdetni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
gipsztigris #62511 üzenetére
Én annyit még hozzátennék a videóhoz, hogy a végén nem árt a rongyot a kártya alá rakni, nehogy megkarcolja az új fóliát.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #62117 üzenetére
Te figyelj már.. akkor múltkor mér' mondtad, hogy számla nélkül olcsóbban szereled be hozzánk?
-
KurtCobain
őstag
válasz
Skinkiller #61978 üzenetére
Üdv a való világban.
(#61980) tihibaby:
Beállítások -> Adathasználat, ott valamelyik SIM és Megjelenítés a zárolt képen be van kapcsolva. Kapcsold ki és nem fogja mutatni. -
KurtCobain
őstag
válasz
Killerlaca #61891 üzenetére
Próbáld ki a Viral-t. Az elvileg tud ilyet.
-
KurtCobain
őstag
válasz
bunkomen #61253 üzenetére
A 3D weather progit én is töröltem anno a telómról,
nálam is csúnya bootloop lett a dologból. Aztán visszapattintottam szépen a CWM mentésem és haladt tovább az élet mintha mi sem történt volna.
Nem hiába mondom/mondjuk hogy mentés, mentés, mentés.
Bármilyen rendszer szintű módosítás előtt menteni kell! Legyen az egy system app törlése, vagy akár xposed framework telepítése.
Tanulópénz megvolt.
Lehetőségek:
- ha volt bárminemű mentésed, azt visszarakni
- rávaló ROM keresése
- a 3D weather.apk megszerzése, adb-n, update.zip-ként felrakása recovery-ből -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #60930 üzenetére
Csak azért mondom, mert az esetek többségében ez szokott lenni a baj, pláne ha szilikon tokban van a teló.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #60928 üzenetére
Egyforma hosszúságú a fém rész a 2 kábelen? Lehet, hogy a minőségi rövidebb, és nem ért bele teljesen.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Viktor0610 #60846 üzenetére
Elég sokszor olvasom, hogy elkergetik az embereket xy szervizből, merthogy kínai telókkal nem foglalkoznak.
Tehát marad a kínai utazás (gondolom 2x-es posta, mert ez nem garis problem + kijelző + szerelés).Jiayu G3 topic-ban valakinek elromlott a mikrofonja, vett egyet pár százért, berakta és működik.
Ha visszaküldi Kínába szerinted mennyiért csinálták volna? Ha eladja alkatrésznek, vajon mennyit kapott volna érte?
+1 kérdés: noname telefonba honnan szerzel mikrofont?Nekem igenis számít, hogy van-e hozzá alkatrész.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Papesz01 #60643 üzenetére
Ez az SGS4 topic?
Nem kell új topic-ot nyitni, elég ha bekocogsz a telód saját topic-jába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest