- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puskas2
csendes tag
válasz amisis #34891 üzenetére
Néhány friss tapasztalat a Vowney v5- höz.
A kamera sötétben is ok. csak a szemből jövő fényt nem szereti, a gps mozgás közben elég nehezen talál jelet, de álló helyzetben max 20 másodperc és utánna tartja a jelet. Viszont külföldi forumokon nagyon sokat panaszkodnak a gps-re a v5-tel kapcsolatban. -
nagyúr
válasz Killerlaca #34901 üzenetére
Legtöbb mtk-s telefonnál a hangerő fel+power gomb egyidejű hosszan tartó megnyomása eredményezi.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
sanros
csendes tag
Sziasztok.Van esetleg még valakinek umi x2-je rajtam kívül?Tapasztalatcsere miatt kérdezem.
rs
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #34734 üzenetére
Erre valaki valamit?
-
laslie92
senior tag
[link]Tegnap este csináltam tűzről képet!
És ami nagyon furcsa volt hogy parázs nem narancssárga volt hanem Rózsaszínű!
Itt egy kép,hogy milyen!
Valaki nem tudja miért van ez de csak lángnál csinál másszínű képeket!
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
deminos
aktív tag
Üdv urak és hölgyek!Szerintetek ez mennyire lehet kamu? Máshol 170$ körül mozog, itt viszont csak 110$.
http://www.android-inside.com/sunnycube-s4-mini-4-7-inch-screen-quad-core-13mp-android-phone-white.htmlSzerk.: Én voltam a hülye sorry. Valamiért angol fontra volt a fizető eszköz állítva és nem tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
easy...rider
őstag
Eléggé érdekes dolgot láttam ma. Zopo számára lenne egy szlogent ötletem
Zopo. - Ha a flexibilitás számít! Ezért. ZP980 és C2 esetén.
Tudom hogy kinek lenne ez a kedvenc telefonja
[ Szerkesztve ]
-
gr8tjoey
aktív tag
-
hungobungo
senior tag
válasz laslie92 #34907 üzenetére
Az automatikus jelenetválasztás szokott néha szarakodni, vagy a fényviszonyokat detektálja szarul, a lényeg hogy érdemes este áttenni direktben naplemente módba.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Aksomatic
senior tag
Antelifeosok mikor érhetőek el egy kis csevejre?
-
szuand1
tag
válasz Aksomatic #34914 üzenetére
Nekem csak úgy sikerült hogy paypal dispute-t indítottam /de akkor pár perc alatt tudtak válaszolni/
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
covek
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a thl w7s-em! Hatalmas, nagyon tetszik! Majd részleteket is írok később!
Kezeli rendesen alapból a dual sim -eket. A Nokia bluetooth fülesemet még nem sikerült
párosítani, de küzdök még vele kicsit!c
Üdv! covek
-
laslie92
senior tag
válasz hungobungo #34913 üzenetére
Hogy tudom át tenni? Nem találok naplementemódot!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
hungobungo
senior tag
válasz laslie92 #34918 üzenetére
Kamera beállítások -> Kép jellege -> Napnyugta vagy éjszakai, illetve vhol itt van a fehéregyensúly is, ilyeneket keress hogy beltéri, izzó, felhős, stb.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
instantwater
addikt
THL W100 on is van kínaszoft?
-
nagyúr
válasz instantwater #34924 üzenetére
Erről csak magad tudsz meggyőződni, de sejtésem szerint igen. (Főleg, ha nem mod rommal érkezik)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
pusi1981
aktív tag
A G3S magyar nyelvel jön?
Döntöttem. Jövőhéten rendelem is,minidealról. -
pusi1981
aktív tag
Azsia Centerben hol lehet kapni ezeket a telókat?
Vasarnap beneznek megtapiznek parat...Denyel: Azt hol kel jeleznem?
Marmint a rendelesnel.[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz peter077 #34880 üzenetére
Most még keresek róla tesztet, hátha találok jó minőségű kameraképeket!
A T jelzésű SoC csak a 300MHz-el tér el egyébként?
Főleg az 1 vagy 2 giga RAMra gondoltam. A mostani Blademben 512 van, és nagyon kevés. Úgy gondolom az 1 giga is szűkös lehetne. És ha már veszek új telót, akkor ezt megpróbálom elkerülni"A T procis G4-ről: ha annyit csúszik, mint a sima, akkor az év vége felé már kapható lesz."
Ajjajj... egy-két helyen láttam hírét-hamvát, de akkor még jó ideig nem fogunk tudni olyat venni (a napokban, hetekben terveztünk venni). Köszi a felvilágosítást -
pusi1981
aktív tag
Köszi!
-
sasa311
veterán
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
DJGABI
addikt
Hát gyerekek, nyomkodtam ma kolléga iOcean X7-ét (én beszéltem rá kínai vásárlásra :p), meg ugye mellette ott volt a Lenovo-m. 5"-el tisztában voltam hogy nagy, azon kívül pedig a fHD-nak ekkora méretben kb lópikula értelme sincs... YT HQ videót benyomtuk, kb semmi különbség nem volt, 20 centiről (kb normális használati távolság) szintén semmi.. Valami világmegváltó retina displayre számítottam, de elmaradt. Aki milliméterekről nézi, meg makrófotókon ott tuti előjön a fHD előnye, de normál használattal biztos nem. Aztán lehet az én szemem rossz. #peace
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Ájvé
veterán
válasz sasa311 #34936 üzenetére
Viber biztos nem kelti fel, ha nincs persze üzenet vagy hívás ilyesmi, de magától nem, legalább is nekem, outlookot nem tudom.
DJGABI:
Szerintem is elég 5"-on a HD is, ember nem lát ekkora felületen különbséget, 300 körüli ppi már bőven jó. Bár az az igazság hogy még nem volt alkalmam összevetni így.[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
THL W100 ban van a kínaszoftok közül egy SmsReg.apk, meg valami olyan ami csak kínai betűs neve van (ez is gondolom ilyen kici sárga okosság )
Van olyan az alkalmazások menüpontban, hogy letiltás, az is elég lehet?
CWM nincs rajta, csak "tyúklábas" factory mode, és most nincs kéznél windows.
Meg lehet csinálni valahogy CWM és WIN nélkül, vagy elég ha letiltom a menüben?
Köszi -
G.I.JOE
senior tag
válasz DJGABI #34942 üzenetére
Én is egyre inkább így vagyok vele. Azért is mert ugyan csak egyszer fogtam egy Lenovo 5"-os telót és akkor is k nagynak éreztem, de most a netes adatok alapján lapon lerajzoltam az X2 meg a G4 méreteit. Hát ... én zsebben hordanám a telót és még a g4 is necces, nem hogy az Umi. Vagy szokható?
-
BullZeye
veterán
válasz instantwater #34945 üzenetére
Erről jut eszembe, CWM-et lehet rakni bármire ami android? Ha igen hogy? Pár napja keresgéltem, de rendszerint Galaxy S4-re meg külön specifikusan bizonyos telefonra, persze a kínai telók java részére nincs ilyen custom made 1 kattal települős, de valahogy csak lehet rárakni.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest