- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz [KgP].Robot #134101 üzenetére
Pl Xiaomi redmi 4X
Esetleg a HA-n is megnézheted, ez 5"-os.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
-
DarknessHope
senior tag
nemrég érkezett meg android 7.0-val egy Blackview bv7000 pro telóm. 2 érdekes problémába futottam. egyik pc-re csatlakozva nem lát semmit csak töltődik..ez a 7.0 sajátossága v mi? mert nem is látom azt a menűt..... a másik igazából egy kérdés.. akinek van ilyen.. jött egy frissítés... de némi tapasztalat okán nem telepítem azonnal az ilyesmit. a legutóbbi szeptemberi verzió szerintetek megbízható?
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
Gyuc
aktív tag
sziasztok!
egy kis info esetleg aki nem tudja vagy tervezi vagy csak úgy
https://www.nav.gov.hu/nav/internetes_vasarlas [link] -
atee_13
őstag
válasz aytukabozs #134110 üzenetére
Egyszerűbb egy ilyen maszlaggal előállni mint a horror áraik mellé elfogadható szolgáltatást nyújtani. A megszokott magyar "virtus" .
-
tibcsi0407
félisten
Januárban el sem küldöm nekik az ÁFA-bevallást. Csúnya NAV, hülyeségre pocsékolja az adófizetők pénzét.
utdetailing.hu
-
aytukabozs
addikt
válasz tibcsi0407 #134112 üzenetére
Mivel itt úgy általában kerülendő a politika, ne menjünk inkább bele.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
RVR400
veterán
válasz tibcsi0407 #134077 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de itt van nálam a Sony modulos RN4, és egy MI A1. Az A1 még a Samu modulosnál is rosszabb képet lő.
-
tibcsi0407
félisten
válasz RVR400 #134114 üzenetére
Én mindig ez alapján ítélek, mert tökéletesen egyenlőek a feltételek.
A Note 4 még kisebb ISO-n is zajosabb képet lőtt.
A modulra visszatérve. Hogy akarsz Sony-sat vásárolni? Megkérded az eladót, hogy olyat adjon? Egy nagy zsákbamacska az egész..Ha valóban van érzékelhető különbség. Bár Xiaomi-nál szokott lenni, mivel kamerát optimalizálni sosem tudtak igazán.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
RVR400
veterán
válasz tibcsi0407 #134116 üzenetére
Ítélj az alapján, nálam itt a két teló, ha ezek a feltételek nem egyenlőek, akkor semmi.
Nem kell Sony-snak lennie, 15 USD-ért rendeltem utólag hozzá a modult.
Ergo az A1 előnye az O-n kívül semmi, a hátránya meg az összes többi dolog.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz RVR400 #134117 üzenetére
Két fotó között nem tudod ugyanazt a körülményt soha 100%-osan megteremteni, (Lásd a Mobilarena totálisan irreleváns fotói a házról a soha le nem kaszált fűvel. Képesek voltak a Mi6-tal olyan képet lőni, mintha a régi Nokia 5800-mat húztam volna elő egy fotó erejéig..) csak olyan körülmények között, ahogy a GSMarena is készíti a képeket.
Ott jön ki, hogy melyik telefon mit tud.
Egyébként pedig az utolsó mondatod az egyik legnagyobb érv az A1 mellett. Nem a Xiaomi készíti rá a szoftvert, ami azt jelenti, hogy kap főverziós frissítéseket. Ez egy olyan világban, ahol blueborne és még fene tudja hány biztonsági rés tátong az outdated szoftvereken, nem egy utolsó szempont. Most jól magam ellen beszélek, mert a Oneplus-om pedig a fene tudja mit pofázott ki a külvilágnak az analytics miatt..[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Somatom
veterán
válasz tibcsi0407 #134118 üzenetére
Nyugi, semmi olyat, amit a külvilág eddig ne tudott volna már rólad.
VanakváriumodFacebook fiókod?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz tibcsi0407 #134120 üzenetére
Az lényegtelen, hogy Te mit, hova nem viszel. A nagytestvér úgyis mindent tud rólad. A kérdés csak az, hogy melyik nagytestvér.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tibcsi0407
félisten
válasz Somatom #134121 üzenetére
Nem igazán tartom jónak, hogy a Oneplus a nagytestvérem. Le is töröltem azt az analytics szart a telefonról ADB-n keresztül, de majd utánajárok, hogy miket kell blokkolnom a routerben, hogy legalább itthon fékentartsam a szart.
Az adataimat egyébként nem azoktól a cégektől féltem, akiknek a telefon elküldi, hanem azoktól a hackerektől, akik ezekhez a cégekhez betörhetnek. Azért a Oneplus-hoz gondolom egyszerűbb betörtni, mint a Google-höz.utdetailing.hu
-
Jqwertyz
csendes tag
Sziasztok!
Zuk Z1 utodjat keresem, nekem mindenben megfelelt. Tudnatok segiteni? Koszonom!
(Magyarorszagon beszerezheto legyen, Kinabol nem szeretnek rendelni)[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Jqwertyz #134123 üzenetére
Redmi Note 4 vagy MI A1 Nem lesz túl nagy előre lépés, de azért előrelépés. Az SD 625 cirka hozza a SD801 et teljesítményben, de valamivel takarékosabb. Illetve a kolléga amit mondott. Jó lenne , ha írnál egy keretet.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz KamuMazsola #134102 üzenetére
Ez tök jó kis teló. Itt már csak a fekete nem tetszik a leendő tulajnak és többnyire feketék vannak csak.
Köszi. -
KamuMazsola
őstag
-
beneszilo
tag
válasz Jqwertyz #134123 üzenetére
Szia!
Én is a Z1 utódját keresem, nekem a Meizu M6 Note lesz az, ha kapható lesz az Eustocknál a B20-as verzió, de még nincs semmi info a forgalmazásról. A tesztek alapján a Redmi A1-nél jobb a kamerája, és az üzemideje is, valamint én szeretem a flyme-ot. Ellene szól, hogy a flyme-ot ritkábban frissítik, és nincs usb type-c csatlakozója, viszont van gyorstöltés (mCharge). [link]
-
zebede
őstag
Árban $200 alatti, akksiban 3000mAh feletti, káva nélküli telefonok közül melyikkel lenne érdemes bepróbálkozni?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz KamuMazsola #134129 üzenetére
Az is megoldas lehet. Nem tul hatarozott az illeto. Egy 3 eves Lumiarol valtana. Megvaltas lenne neki szvsz .
-
veterán
válasz tibcsi0407 #134132 üzenetére
Samsung J7 700-as és 710-es is F/1,9, a 730-as (tehát a 2017-es) pedig F/1,7
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz tibcsi0407 #134138 üzenetére
Ha csak alsóközépnek számoljuk, akkor még inkább nagy szó ez a rekeszérték
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Jqwertyz
csendes tag
-
Jqwertyz
csendes tag
-
nimfas
addikt
válasz aytukabozs #134142 üzenetére
Pont ezért nézek 4/64-es telefont mert a 32 kevés lenne a 2sim mellé. Talán majd a Xiaomi Note 5...?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arra a következtetésre jutottam, hogy soha többé nem veszek Meizu-t.
Nem tudom, hogy csak az M5 ennyire csálé, vagy mind.. A 2. kijelző van a telefonban, az első bő 1 hónapot bírt, a 2. talán 3-at.
Be volt állítva az akku beállításokban ami kell, ehhez képest, lókakit nem ért.. Köszi, de elég volt.
Véleményem szubjektív...
-
Ájvé
veterán
válasz WOT-H-A-C #134126 üzenetére
Hát azért bőven jobb az SD 625, egyedül egy szálon tud versenyezni vele a SD801. Továbbá csak ARM v7 és 32 bites CPU architektúra támogatás további hátrányt hoz, S625 sokkal modernebb, ne csak a magokat és megahertzeket nézd. Van ahol vagy 50%-al gyorsabb, az meg nem kevés. Persze no offense, de szerintem elég jelentős a különbség, így elég nagy előre lépés lehetne.
(#134144) nimfas:
Redmi Note 5A bővíthető 2 SIM mellett, de annyira belépő szint, hogy én elvetném inkább. Redmi Note 5 még nem jelent meg, az már nem biztos hogy ugyan így 2 SIM+SD-vel bővíthető lesz.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz tibcsi0407 #134058 üzenetére
Most már minden második hszedben leírod, hogy a LeEco elmúlt.😉
Viszont pl most néztem és az X520 most is kapható gearbest-en és tényleg jól működik a főzött-magyar rommal.
Elégedett vagyok vele.
Miért nem ajanlasz már LeEco-t?Box's don't touch!
-
tibcsi0407
félisten
válasz junkpod #134148 üzenetére
Te ajánlanál egy olyan céget, ami fél lábbal a sírban van? Nincs valós idén kiadott készülékük.
Ha földbeáll a cég, akkor mi lesz az alkatrészekkel? Szoftveres támogatással.
Itt a topikban mindenki tudja, hogy a legnagyobb LeEco fan én voltam a fórumon, sőt a LeEco.re adminja is vagyok, de már nem tudom lelkiismeretesen ajánlani, mert bizonytalan a jövőjük.utdetailing.hu
-
junkpod
veterán
Jelzem, nem sikerült mobilbaratra... 2017-ben hogy lehet így site-ot nyitni?
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest