- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Somatom #134852 üzenetére
Relatív, egyszer én is lekínaiztam a HTC-t, erre valaki lehurrogott hogy egy taiwani nem így gondolná. Na mindegy ne indítsunk polgárháborút fórumon. Ha Kínához vesszük akkor még inkább igaz amit írtam, okostelefon biznisz nagy részét ők adják, főleg hogy a gyártás nagy része is náluk megy (SoC nem minden esetben).
-
punky10
addikt
válasz benceman00 #134836 üzenetére
Az Oukitel telefonokhoz még nem volt szerencsém,de jókat olvastam róluk.Ez is jónak tünik,a fentebb említett Bv5000-nél mindenképpen jobb.Nem csak a nagyobb akksi és a nagyobb kijelző miatt,hanem az Oikitel legalább nem követi a mostani divatot:2,5d kijelző...Egy strapatelefonon... A nálunk lévő Bv5000-nek ez lett a veszte.Ez az Oiukitel stabilabbnak tünik.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
citkar
addikt
válasz punky10 #134855 üzenetére
Nem olvastam rosszat a BV sorozatról, van is néhány tulaj (valakinél több BV is megfordult), persze, ha olyan gyári tulajdonsággal bír, amit nem szeretsz, nem érdemes megvásárolni, de a közelemben lévő, bő egy éves BV6000 a mai napig jól teszi a dolgát, pedig többször esett betonra és sok por éri.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz citkar #134857 üzenetére
Bv6000-es van unokatestvéremnek is,már egyszer cserélve lett a kijelző(kb 60 cm-ről ráesett egy üres üveg)az öccse vette meg tőlem a Bv5000-est.Neki nem volt szerencséje,egyszer már cseréltük a kijelzőt,de megint repedt kijelzővel használja.Az 5000-es legnagyobb problémája,mint írtam,a kijelzőt boritó üveg.Mivel perem nélküli,igy nagy az esély,hogy a kijelző ér először talajt.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
citkar
addikt
válasz punky10 #134858 üzenetére
Nem volt szerencséje valószínűleg, kellemetlen. A topikjában páran használnak ilyen, valaki már több generációját is, náluk is jól bírta, persze árához mérten kompomisszumokkal, de sokkal jobban, mint egy átlagos telefon hasonló árban.
(#134860) viktorhu :
Akkor rajta kívül a többieknek bejött az élet Egyébként ahogy nézem a képeket, a kijelző nem lóg a keret "fölé", nyilván, ha egyenetlen a talaj így is eshet a kijelzőre, de így bármelyik. A keret, ez a gumi vagy gumírozott rész egy kicsit (valóban csak kicsit) kiemelkedik.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz citkar #134859 üzenetére
Az üveg mindig szerencsejáték, jobb, ha védve van. Mármint akármilyen kémiailag keményített meg vastagított az üveg, ha pont úgy éri az ütés a kristályszerkezetét, akkor el fog törni, akár egy 40 centis eséstől is. Lehet, hogy 10x vagy 20x leejted, és semmi baja, meg az is lehet, hogy csak egyszer, és már törik is. Ilyenkor az emberek többsége azt gondolja, hogy az az egy, ami leesett és eltörött, hibás volt, pedig bármelyikkel pont úgy járhatott volna. Szóval ez nem minőségi kérdés, ha biztosra akar valaki menni, akkor jobb, ha az üveg nem tud eséskor a talajjal érintkezni.
-
szbalogh
addikt
Kár volt felhoznotok a bv témát. Bv4000 pro és Le S3 volt a pakliban végül az utóbbit vettem. Nem mertem a bv-t, mert olyan gagyinak tűnt és a kamera is csak 8 mp. Bár az is elég lenne ráadásul Exmor R-t írnak hozzá de csak 720p videóra képes.??? Mindegy, LeEco S3-hoz vettem armor tokot és ha lesz hozzá üvegvédő fóliát is kap. Nálam a két gyerek a veszély, eddig egy telefon és egy tablet az áldozat.
Nick: HE_Storm
-
amdk7
aktív tag
Sziasztok,
Mit ajánlotok az alábbiakra:
- Minimális játékra használnám vagy használná a gyerek, de nem lényeg
- Jó kamera (fénykép készítést tekintve, videó nem lényeg)
- Minél több RAM - ROM mennyiség, pikk-pakk induljon minden
- Akkuidő 2-3 nap azért legyen a fenti használat mellett
- Kijelző mérete: 5"-5,2" vagy max 5,5"
felbontása: full HD
- Jól, gyorsan működő újjlenyomat olvasó rendszer.
- Természetesen jó ár/érték arány (nem forintosítanám)Azt hiszem kb. ennyi, még a DUAL SIM sem lényeg, T-s hálózatban használnám.
A Balek friday keretein belül EU-s stock-ból rendelném, ha van rá lehetőség és akció.Köszi a válaszokat!
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
amdk7
aktív tag
válasz tibcsi0407 #134868 üzenetére
Óhhh, bazz, tényleg!
- Én kérek elnézést! Lehet összezavart a sok hirdetés, amiket mostanság olvasgattam.Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
Tomi0703
addikt
Hali!
LeEco Le S3 (x626). Ugye több változat van (X626, X622, X522), ezeknek az előlapján a kamera, érzékelők stb egy helyen vannak? Csak az üvegfólia miatt kérdezem.
-
zsolee73
tag
Sziasztok.
Van esetleg olyan dual SIM-es app Androidra, amellyel ütemezetten némítható csak az egyik kártya? (pl. Ne zavarjanak üzemmód csak a SIM2-re)
Ez lenne ugyanis a céges kártya, amelyen nem szeretnék hívásokat fogadni hétköznap 18-07-ig, és hétvégén sem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szép napot!
HomTom HT50 29.990-ért (holnaptól Auchan Black Friday) mennyire ajánlható?
Ilyen áron van jobb telefon? -
kmarci25
veterán
válasz zsolee73 #134877 üzenetére
Néhány szolgáltatónál (pl. Voda) beállítható, hogy küldjön egy sms-t a nem fogadott hívásokról. Ez talán megoldás az elmulasztott hívásokról való értesülésre. Az ütemezésre nincs ötletem...
Szerk.: van android alkalmazások topik, hátha ott tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
GIJoe
addikt
látott vki jó áron redmi 4x goldot itthon?
-
nyisziati
veterán
"HomTom HT50 29.990-ért (holnaptól Auchan Black Friday) mennyire ajánlható?"
Semennyire. Főnököm akart egy olcsó telót, neki ajánlottam a HomTomot, de meg is bántam (ő meg különösen).
Inkább Redmi 4A-t vagy 5A-t. Hiábba kevesebb a RAM, sokkal jobb, megbízhatóbb működésű. Nincsenek random újraindulások, "szellemhívások" stb. Én sem bántam meg a Xiaomit, 1,5 éve használom. Eddig ez a csúcs.
-
fa4hu
őstag
válasz aprokaroka87 #134889 üzenetére
Melyik alkalmazásban? Mi ismerte fel?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz fa4hu #134891 üzenetére
Ez a sima HT16
Emlékeim szerint valami upradgesys apk
ESET security.
De furca dolgokat csinál.
Appokat tölt le majd telepit
reklámok jönnek fel.Illetve eddig kb 45 apk-t töltött le
+más egyebeket.Beraktam neki tűzfal mögé, de ugyebár az se mindig jó.
Gyári beállitást lehetne csinálni, de mivel a rendszer fertözött egy idő után újra előjönne a dolog.
Garanciás még.
-
b0bcat
addikt
Két Xiaomi-s dolgot szeretnék megosztani veletek.
Egyrészt a héten a 4X-em (a megkérdezésem nélkül, amiért kicsit morcos voltam) frissítette a MIUI-t, így most már 7.1.2-es alapverziójú a rendszer. Egy apró kellemetlenséget leszámítva (nem lehet a kapacitív gombokat olyan jól testre szabni, mint korábban) pozitív a változás: érezhetően gyorsabb a rendszer, szebb is a felület, és okos új funkciók is kerültek a szoftverbe.
A másik (ami talán csak nekem újdonság, de nem rémlik, hogy mostanában folyt volna erről itt értekezés) az, hogy tegnap megkérdeztem egy kínaiul tanuló ismerősömet, hogy ő hogyan ejtené a márkanevet, és határozottan nem "saomi"-nak ejtette, hanem "sziáomi"-nak (ahol az "sz" valami nagyon furcsa, pösze hangzó, de határozottan nem "s").
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
sasa311
veterán
Sziasztok
Van köztünk valaki aki járatos a fizikai szerelésében a kínai telefonoknak?
Vettem egy Vernee Mix 2-őt. Tök jó, tök szép de a power gomb csak bele volt dobva a dobozba... Próbáltam visszatenni de kiesik. A tok ugyan a helyén tartja de ha már az ember vett egy szép elöl-hátul üveg telefont akkor nem akarom szilikontokban tartani...
A gomb és a szerkezet látszólag teljesen sértetlen, van valami trükkje a visszatételnek?
https://www.youtube.com/watch?v=0yywVYIRWQw
Valaki találkozott már ilyennel? Bármi tipp?
Gearbestről vettem amúgy, annyi a felajánlás, hogy ha visszaküldöm van full refund (ofc ÁFA és postaköltség nélkül...) vagy jóváírnak 10 $-t belső számlára amit náluk lehet csak elkölteni Ez elég vacak megoldás mind a kettő, inkább valahogy visszavarázsolnám a gombot.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
kmarci25
veterán
válasz b0bcat #134899 üzenetére
Nem csak elmélet, gyakorlatban is működik. A visszaküldést ajánlottan kell megtenni, így kapsz ragszámot, és kérned kell róla egy számlát. Ezt a számlát kell elküldeni a PP-nek, ők meg a számla alapján jóváírják a fiókodra az összeget. A PP topikban pontosan elmondanak minden lépést, bár emlékeim szerint a topik összefoglalójában is benne van. Én a helyedben visszaküldeném. 2 éve nekem is hibás telefont küldött a GB (iszonyatosan recsegett, búgott a hangszórója), visszaküldtem nekik, PP fizette a visszapostát. A GB erősködött, hogy nem kapták meg, de a tracking szerint már rég átvették. Úgyhogy velük kellett picit harcolni, mire visszaadták az összeget.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest