- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Találtam egy-két alkalmazást erre a marketon:
BLN - sajnos ez Galaxy Ace-en nem működik
NoLED - ez elindul de sok energiát fogyaszt
Missed Call Reminder - ezt nem tudtam működésre bírniA BLN lenne a legideálisabb, mert az nem a kijelzőt használja a jelzésre, hanem a két alsó érintő gombot villogtatja, de sajnos ehhez kernel mód kell.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Olyan app-et keresek, amely nem fogadott hívás esetén generál egy csippanást bizonyos időközönként, illetve a kijelzőt felvillantja egy pillanatra mindaddig amig nem nyugtázom. -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a SayMyName utódját a Announcify-t. Lehetséges, ha használom, akkor nem használ a telefon egyedi csengőhangokat azoknál, akiknél azt állítottam be a névjegyeknél, hanem a programban beállított csengőhangot? Vagy csak nem állítom be rendesen? -
Kija
aktív tag
válasz
Luissimo #19555 üzenetére
Eleve egy 3G képes mobil 3 vevőt használ és a 3 vett jelből nyeri ki a legjobb vételi jelet. Ezenkívül sokkal számítás igényesebb a 3G technológia a scramblerezés miatt, így sokkal többet kell a telefon processzorát dolgoztatni.
Ezen okok miatt fogyaszt többet a 3G-re állított mobil. -
Kija
aktív tag
válasz
elfelejtette #19540 üzenetére
A technológiából adódóan 3G-n sokkal többször "kénytelen" bekapcsolni az adóját illetve a vevőjét a telefon. Ezért fogyaszt többet 3G-n minden mobiltelefon.
-
Kija
aktív tag
Any cut programot használt már valaki?
Hogyan lehet olyan shortcutot csinálni vele a képernyőre ami pl. *#*#197328640#*#* kódot indítja el a telefonon? -
Kija
aktív tag
Sziasztok! Olyan app-ot keresek, amely a vett 2G-s illetve 3G-s mobil jeleket értékeli ki. Hasonlót mint anno a Fieldtester volt pl. Nokiára. Találtam sok ilyet (RF Signal Tracker, G-Mon, Open Signal Maps), de mindegyikből hiányzik a GSM csatornaszám kijelzése (a vivő frekiből számolja ki). Van egy kód amivel ki lehet olvasni, de az kényelmetlen, egy app jobb lenne.
Ilyet szeretnék a Droidra rátölteni. Ismer valaki ilyen app-ot?
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest