- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Találtam egy-két alkalmazást erre a marketon:
BLN - sajnos ez Galaxy Ace-en nem működik
NoLED - ez elindul de sok energiát fogyaszt
Missed Call Reminder - ezt nem tudtam működésre bírniA BLN lenne a legideálisabb, mert az nem a kijelzőt használja a jelzésre, hanem a két alsó érintő gombot villogtatja, de sajnos ehhez kernel mód kell.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Olyan app-et keresek, amely nem fogadott hívás esetén generál egy csippanást bizonyos időközönként, illetve a kijelzőt felvillantja egy pillanatra mindaddig amig nem nyugtázom. -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a SayMyName utódját a Announcify-t. Lehetséges, ha használom, akkor nem használ a telefon egyedi csengőhangokat azoknál, akiknél azt állítottam be a névjegyeknél, hanem a programban beállított csengőhangot? Vagy csak nem állítom be rendesen? -
Kija
aktív tag
válasz
#48231525 #19555 üzenetére
Eleve egy 3G képes mobil 3 vevőt használ és a 3 vett jelből nyeri ki a legjobb vételi jelet. Ezenkívül sokkal számítás igényesebb a 3G technológia a scramblerezés miatt, így sokkal többet kell a telefon processzorát dolgoztatni.
Ezen okok miatt fogyaszt többet a 3G-re állított mobil. -
Kija
aktív tag
válasz
elfelejtette #19540 üzenetére
A technológiából adódóan 3G-n sokkal többször "kénytelen" bekapcsolni az adóját illetve a vevőjét a telefon. Ezért fogyaszt többet 3G-n minden mobiltelefon.
-
Kija
aktív tag
Any cut programot használt már valaki?
Hogyan lehet olyan shortcutot csinálni vele a képernyőre ami pl. *#*#197328640#*#* kódot indítja el a telefonon? -
Kija
aktív tag
Sziasztok! Olyan app-ot keresek, amely a vett 2G-s illetve 3G-s mobil jeleket értékeli ki. Hasonlót mint anno a Fieldtester volt pl. Nokiára. Találtam sok ilyet (RF Signal Tracker, G-Mon, Open Signal Maps), de mindegyikből hiányzik a GSM csatornaszám kijelzése (a vivő frekiből számolja ki). Van egy kód amivel ki lehet olvasni, de az kényelmetlen, egy app jobb lenne.
Ilyet szeretnék a Droidra rátölteni. Ismer valaki ilyen app-ot?
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest