- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Találtam egy-két alkalmazást erre a marketon:
BLN - sajnos ez Galaxy Ace-en nem működik
NoLED - ez elindul de sok energiát fogyaszt
Missed Call Reminder - ezt nem tudtam működésre bírniA BLN lenne a legideálisabb, mert az nem a kijelzőt használja a jelzésre, hanem a két alsó érintő gombot villogtatja, de sajnos ehhez kernel mód kell.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Olyan app-et keresek, amely nem fogadott hívás esetén generál egy csippanást bizonyos időközönként, illetve a kijelzőt felvillantja egy pillanatra mindaddig amig nem nyugtázom. -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a SayMyName utódját a Announcify-t. Lehetséges, ha használom, akkor nem használ a telefon egyedi csengőhangokat azoknál, akiknél azt állítottam be a névjegyeknél, hanem a programban beállított csengőhangot? Vagy csak nem állítom be rendesen? -
Kija
aktív tag
válasz
Luissimo #19555 üzenetére
Eleve egy 3G képes mobil 3 vevőt használ és a 3 vett jelből nyeri ki a legjobb vételi jelet. Ezenkívül sokkal számítás igényesebb a 3G technológia a scramblerezés miatt, így sokkal többet kell a telefon processzorát dolgoztatni.
Ezen okok miatt fogyaszt többet a 3G-re állított mobil. -
Kija
aktív tag
válasz
elfelejtette #19540 üzenetére
A technológiából adódóan 3G-n sokkal többször "kénytelen" bekapcsolni az adóját illetve a vevőjét a telefon. Ezért fogyaszt többet 3G-n minden mobiltelefon.
-
Kija
aktív tag
Any cut programot használt már valaki?
Hogyan lehet olyan shortcutot csinálni vele a képernyőre ami pl. *#*#197328640#*#* kódot indítja el a telefonon? -
Kija
aktív tag
Sziasztok! Olyan app-ot keresek, amely a vett 2G-s illetve 3G-s mobil jeleket értékeli ki. Hasonlót mint anno a Fieldtester volt pl. Nokiára. Találtam sok ilyet (RF Signal Tracker, G-Mon, Open Signal Maps), de mindegyikből hiányzik a GSM csatornaszám kijelzése (a vivő frekiből számolja ki). Van egy kód amivel ki lehet olvasni, de az kényelmetlen, egy app jobb lenne.
Ilyet szeretnék a Droidra rátölteni. Ismer valaki ilyen app-ot?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged