- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Édesanyám tanácsot kért tőlem, hogy mit vegyen 40e ft körül, ha unja már a "normál telefonokat". Hirtelen ötletként a Samsung Galaxy Gio ugrott be, meg is vette, annyira beleszeretett. Csakhogy nincs számítógépe, így nem tud rá progikat szedni, nincs google-fiókja, stb. Megkért, hogy ugorjak majd át hozzá, és pakoljak fel neki progikat. Mivel a közelben nincs wifi hálózat sem, így nem nagyon van ötletem, lévén nem volt dolgom még Androiddal.

Szóval egy szál notival mit tudnék kezdeni a géppel? Gondoltam, hogy beszerzek valahonnan a marketen lévő progikból .apk-kat, és azokat próbálom feltenni. (természetesen nem warez-ről van szó) Mivel még az Astro-t sem tudom letölteni, így PC oldalról kellene elindulni.
Valaki tudna valami értelmes módszert mondani, amivel elboldogulok?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest