- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Aktív témák
-
xpike
tag
tud valaki segiteni aki ismeri a TITANIUM BACKUPot hogy:
mit tehetek vissza rom frissités után (2.3.4 KG6ra) titániummal???
mármint azt már megszívtam egyszer hogy a rendszeradatokat is visszaállitottam.....igy hát gondolom egyenként kell kiválasztani mit lehet visszaraknia letöltött alkalmazásokat visszaállitottam, az tiszta
A névjegyzéket hogyan? megpróbáltam csak az adatokra visszaállítást nyomni de nem kerültek vissza a névjegyeim...
s az sms-ek + hiváslista azt hogyan rakjam vissza
-
xpike
tag
sziasztok!
A titanium backup proval görcsölök reggel óta mert szeretném a tegnap lementett backup-ot visszatenni a sgsII telefonomra.
Nekem nagyon lassú. Akár manuális, akár batch módban is. Most azt tapasztalam mintha bár órák alatt az alkalmazásokat visszarakja de az adatot nem feltétlen, bár mindig leáll0tom mert annyira érthetetlenül lassúValamit be kéne hogy állitsak?
köszi a seg0tséget
Aktív témák
- PlayStation 5
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő