- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
petipetya #5740 üzenetére
bevan állítva, de rosszul fogalmaztam. szóval az kéne hoyg a telefon névjegyzékből felkerüljenek az adatok, képestül telszámostul, email címestül stb a gmail címjegyzékbe. elvielg leeht de vmiért mégsem sikerül hiába szinkronizálok gmaillel (névjegyzék szinkron be van pipálva)
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
előre si elnézést ha már megodlott problémára kérdezek rá, rákerestem a fórumban de nem taáltam meg a megodlást.
android 2.2, legfrisebb gmail kliens (5perce frissítve) mit tegyek hogy a névjegyeket, lehetőleg fotókkal, telefonszámmal stb szinkronizálja a gmailben található címjegyzékkel? tudom hogy leehtséges de vmiért nem akar siekrülni.
login, pwd gmailhez beállítva, és 10 contactot szinkronozált is, de nem jöttem még rá miylen elv alapján, sokkal több ismerősmnek van gmailben meg a címe, és van olyan is akit szinronizált akinek pont nincs meg, mégis felvette nevét és telszámát.
köszi
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest