Hirdetés
- iPhone topik
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
bevan állítva, de rosszul fogalmaztam. szóval az kéne hoyg a telefon névjegyzékből felkerüljenek az adatok, képestül telszámostul, email címestül stb a gmail címjegyzékbe. elvielg leeht de vmiért mégsem sikerül hiába szinkronizálok gmaillel (névjegyzék szinkron be van pipálva)
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
előre si elnézést ha már megodlott problémára kérdezek rá, rákerestem a fórumban de nem taáltam meg a megodlást.
android 2.2, legfrisebb gmail kliens (5perce frissítve) mit tegyek hogy a névjegyeket, lehetőleg fotókkal, telefonszámmal stb szinkronizálja a gmailben található címjegyzékkel? tudom hogy leehtséges de vmiért nem akar siekrülni.
login, pwd gmailhez beállítva, és 10 contactot szinkronozált is, de nem jöttem még rá miylen elv alapján, sokkal több ismerősmnek van gmailben meg a címe, és van olyan is akit szinronizált akinek pont nincs meg, mégis felvette nevét és telszámát.
köszi
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi