Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Véglegesen nem igazán lehet visszacsinálni, de félmegoldás van.
Menj be a Beállítások, Alkalmazások, Alkalmazások kezelése menübe, ott válaszd ki a Market-et, és nyomd meg a Frissítések törlése gombot. Így visszaáll a régi, de csak egy alkalomra, minden Marketre fellépés előtt újra meg kell csinálni. Én is ezzel szenvedek egy ideje, nekem sem jön be az új verzió. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Menj be a Beállítások, Alkalmazások, Alkalmazások kezelése menübe, ott válaszd ki a Market-et, és nyomd meg a Frissítések törlése gombot. Így visszaáll a régi, de csak egy alkalomra, minden Marketre fellépés előtt újra meg kell csinálni. Én is ezzel szenvedek egy ideje, nekem sem jön be az új verzió.