- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Vajon amit marketről letöltök,annak hova menti a teló az install apk fájlját?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó angol->magyar,magyar->angol szótárt?
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Létezik olyan app,ami váltogatja a hátteret egy bizonyos időközönként?
-
HollyBoni
veterán
.apk fájlt tudok átküldeni bluetoothon?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó játékokat?Mindenféle jöhet,akár fizetős is.Annyi játék van,hogy nem tudok választani.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tesztelo.hu #17580 üzenetére
Ez jó.
-
HollyBoni
veterán
Poweramp a playlisteket amit csinálok hol tárolja?
-
HollyBoni
veterán
Androidra melyik a legjobb,leggyorsabb böngésző?
dokee: És annak a tükröződő battery widget-nek mi a neve?
-
HollyBoni
veterán
Van valami olyan app,amivel meg tudom nézni,hogy a másik szolgáltatónak itt mekkora térereje van?Régebben csak a vodának volt itt térereje,ezért is akarom megnézni most mi van.Van ez az "Elérhető hálózatok" a beállításoknál,de ott nem jelez térerőt csak azt,hogy mit lehet fogni.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Tudtok valami olyan weather widgetet mondani,ami egy az egyben olyan mint HTC-n?Eddig kettőt próbáltam,weather & toggle widget és Beautiful Widget.De egyik sem tudott olyan szép animációt a "perc váltásnál" mint HTC-n.Létezik ilyen?
-
HollyBoni
veterán
Ezek a remote appok hogy működnek?Kell a gépre wifi kártya,és ugyanazon a hálózaton kell,hogy legyen a gép és a telefon?
-
HollyBoni
veterán
Asphalt 5,és Asphalt 5 HD között mi a különbség?HD-nál nagyobb a felbontás?
-
HollyBoni
veterán
Van ez a "doodle jump" nevű játék.Régen játszottam valami hasonlóval,csak ott tehénnel kellett menni és a végén elvittek az ufók.
Valaki tudja ennek a nevét?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani valami olyan appot,ami megmond mindent a rendszerről,telefonról?Pl.:Mennyi ROM,RAM van benne.
-
HollyBoni
veterán
"Android" billentyuzetet hasznalok ami egy fozott rommal telepult fel.Az ekezeteket hogy lehetne elocsalogatni?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani valami videólejátszót?Fontos lenne,hogy tudjon .srt feliratokat kezelni.Eddig moboplayert próbáltam,de az ékezetes betűket feliratnál kínai karakterekkel helyettesítette.
-
HollyBoni
veterán
Lehet nem ebbe a topikba illik,de azért hátha.Láttam pár CPU húzó appot,ez nem árt a procinak,vagy ilyesmi?Nem melegedik túl?
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Holnap fogok venni egy X8-at.Úgy tudom a 2.2-2.3-as rom-ok nem hivatalosak,nagy kockázat feltenni?Mondjuk a 2.1-nél a 2.3-as rendszer sokkal jobb?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Létezik droidra olyan médialejátszó,ami tud .srt formátumú feliratokat kezelni?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest