Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Így készül egy Earfun headset
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
TV24-et használom már jó ideje... Sorba raktam anno a csatornákat, ahogy a TV-ben jönnek egymás után... De most összekavarta a csatornákat, feltettem a HIR24-et, abba hátha jó, de ott is az összekavart lista van. Ami érdekes, hogy a TV24-ben a csatorna lista beállításban jó sorrendben vannak a csatornák, de amikor nézem meg nem.
Szóval amint látjátok a két sorrend nem éppen egyezik.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
r4z
nagyúr
válasz n0_gAboR #9596 üzenetére
Én MarketAccess-t használok (ami ingyenes is), az ugyanezt tudja. Plusz állítható az alkalmazások telepítésének helye is.
Keraa: Ne legyél letörve, sok készüléken nem működik, pluszban még a ROM-ra is kényes
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Sir Sparrow
tag
Akinek megvan és használja a Wifi File Explorer alkalmazást az írjon egy privit, mert bajlódom a beállításával, nem bírom működésre bírni.
-
r4z
nagyúr
válasz Sir Sparrow #9605 üzenetére
Én használom. Írd itt a problémát, legalább mások is megoldhatják a problémát, ha nekik is felmerült.
-
Sir Sparrow
tag
Bekapcsolom a wifit a telefonon, rá is csatlakozik a hálózatra. Elindítom az alkalmazást. Vissza is jelzi a File explorer a két felső zöld pöttyel, hogy OK. Ezután a beállításoknál beírok egy jelszót (gondolom ezt fogja kérni a számítógépnél is a csatlakozás miatt). A portot a progi 8000-re rakja (gondolom ez OK). Majd a Done-ra nyomok és kiír egy üzenetet a File Explorer, h írjam be a számítógép böngészőjébe a következő címet, amit megad. Beírom, de előbb utóbb kiírja a böngésző, h "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" vagy hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". Mi lehet a gond? Ötlet?
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Sir Sparrow #9607 üzenetére
Hm. Nekem eddig működött 8000-res porttal, de most nem. 8004-es portot használva megint megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Sir Sparrow #9609 üzenetére
Igen, az IP-t kell beírni. A router beállításokhoz nem értek, így abban sajnos nem tudok segíteni. Próbáltad már újrarakni a programot?
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
Létezik e olyan program, ami a sms-t felolvassa?
Bejövő hívásoknál a SVOX-ot használom, de sajna sms-t nem olvass.The Truth Is Out There
-
Sir Sparrow
tag
Call Meter NG-nél be lehet állítani a perc alapú számlázást, mert sehol nem találom, hol lehetne?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Sir Sparrow #9567 üzenetére
SwiFTP-t telon ill. Filezillat pc-n probaltad?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
RootRulez
félisten
válasz Sir Sparrow #9613 üzenetére
Most nincs bekapcsolva a telóm. De Call Meter 3G-nél úgy rémlik, hogy az egyik opciót a tarifabeállításoknál (az opcióra nem emlékszem) 60/60-ra kell állítani...
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz Sir Sparrow #9617 üzenetére
vannak ezek a progik, amelyekkel lehet pl lottózni vagy parkolni, vagy autopályamatricát vásárolni.
a kérdésem, hogy ezeknél hogy működik a fizetés.
főleg vodafone előfizetés (esetleg vitamax), és t-mobile dominó érdekel.
Ilyenkor előfizetésnél hozzácsapják a számlához, vagy kell egy külön "alszámla" / "egyenleg"? És prepaidnál pedig levonják az egyenlegből, vagy itt is külön alszámla/egyenleg? -
lefkosia
őstag
válasz CoolBoy323 #9619 üzenetére
köszönöm a tippeket RootRulez, és CoolBoy323kollégának
CoolBoy323: az eCID-ről még nem hallottam. Használod?
The Truth Is Out There
-
balewi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap frissült a kedvenc óra widgetem (Minimal Clock Widget) és megváltozott közben a betűtípusa. Hát az előző jobban tetszett. Ha valakinek meglenne az 1.0.1 apk fájlja, annak nagyon örülnék.
Vagy ha tudtok egy olyan oldalt, ahonnan közvetlen lehet .apk fájlt letölteni, azt is megköszönném.X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
thesound
addikt
google sky map
Ennek olyannak kell lennie, hogy ha a telefon képernyős felét fordítom a pl. a hold felé, akkor kell mutassa a holdat a képernyőn? Nekem így furcsa. Számomra pont -fordítva- az lenne a logikus, hogy a telefon képernyőjén, mint egy üvegen keresztül nézném az eget.
Jelen időben, a föld felé fordítva mutatja a holdat. (beállításokban idő, dátum, gps pozíció stimmel) A beállításokat végigjátszottam.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
RootRulez
félisten
válasz Sir Sparrow #9617 üzenetére
Majd minnyá bekapcsolom, lehet nem 60/60. talán 1/1?
-
erikke17
őstag
Sziasztok, aki használja a facebook for android 1.5.4-et valami tapasztalat róla mi jobb mi rosszabb, force closek? Mert van aki azt irja facebookon hogy hibátlan van akinek force close, ismerősök listája nem igen megystb. Érdemes e 1.5.1-ről updatelni mert ebben a konverzációkat nem lehet chat-ban bezárni-.- Bezárom aztán mikor megint belépek ott van elég irritáló Meg egy pár hiba chat-ba, ja és még ha valami személyt szeretnék keresni nem hajlandó a találatok közé oda tenni azt a személyt akit keresek közben PC-n meg simán megvan. Előre is thx.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
RootRulez
félisten
válasz Sir Sparrow #9628 üzenetére
:s Nem találom, pár napja frissítettem ezt is markeről, de azért ennyire nem... Nincs ilyen menüm a progiban. Ez Call Meter 3G, de korábban vhogy beállítottam
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
schmo07
tag
-
schmo07
tag
Tudja valaki esetleg , hogy ez itt milyen weather widget?
CoolBoy, remélem nem gond. Már hogy belinkelem. Nem tudom, kié, de annyira szeretném tudni, a widget nevét
[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok!
Megjelent a FUNZINE Budapest androidos programajanlo / travel guide alkalmazas.
A fo celcsoport a kulfoldi turistak, de a magyarok is sok hasznat vehetik.Probaljatok ki, es rateljetek a marketban
Az adatbazis a programokkal meg feltoltes alatt all, vannak hianyos programok / helyszinek, ezt meg egy kis ideig nezzetek el
-
Sir Sparrow
tag
válasz RootRulez #9629 üzenetére
Akkor lehet ez lehet a probléma, mert nekem a Call Meter NG van fent.
Amúgy annyira nem megy rajta ez a perc alapú számlázás beállítás, h bármit állítok be neki, mindig ugyanazt írja ki költségként. Nem értem a dolgot!
A Call Meter 3G-t pedig még azért nem tettem fel, mert most egy béta verzió van fent a marketen és azt nem szívesen pakolom fel, inkább várok.
Viszont lehet kipróbálom a Traffic Counter-t hátha ott lehet finomítani a számlázási egységet.schmo07: Az én Samsung Galaxy Ace-emen is pontosan ugyanilyen a gyári időjárás widget
-
Phami
tag
Hali. Abban kérnék segítséget, hogy hotpsotként akarom használni a Milestone-m. Elméletben van rá progi, de Miui 2.3-ast használok így nem megy sajnos. Tudtok olyan programot ami ezt a gondot megoldja? Nem szeretném a gyári 2.2-őt rátenni, mert az.... Előre is köszi.
Cheap Rap Beats, Buy Beats Online - www.ThisIsPhami.com /Trium Mars - Alcatel OT 557 - Sagem My 411V - Samsung L700 - Motorola Milestone - Samsung Galaxy Note 2/
-
schmo07
tag
válasz Sir Sparrow #9643 üzenetére
Szóval ez egy gyári Samsung widget.. Kár.
-
Sir Sparrow
tag
Megtaláltam a Wifi File Explorer-nél, hogy miért nem működött.
Megírom hátha másnak is lehet hasonló gondja. Nekem TP-Link routerem van és a a router beállítások között kellett átállítani a következőt:
Wireless -> Wireless Advenced -> Enable AP Isolation (innen ki kell venni a pipát, mert különben nem engedi a WiFi-n keresztüli kommunikációt az egyes eszközök között).Ilyen apróság volt, hogy egy pipát ki kellett venni, de több óra volt mire haverommal megfejtettük, mi lehet a gond.
schmo07: Sajnálom, de biztos találsz még jobbat is ennél.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz schmo07 #9647 üzenetére
Na akkor azt hiszem marad a 1.5.1 Mi a rákért nem tud normális klienset kiadni az FB, iPhone változat évszázadokkal jobb.....
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest