- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Milyen programot ajánlotok annak kiderítésére, hogy mi tartja ébren a kijelzőmet?
-
Tyer
őstag
válasz atillaahun #40553 üzenetére
És arra, hogy ne akadályozza meg a Deep Sleep-et?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Ray_2012
csendes tag
Helló mindenkinek a fórumban!
Új vagyok itt. Segítséget kérnék.
Van egy Xperia Ray telefonom, futott rajta eddig minden program, játék ami csak kellett.
De most ki akartam próbálni egy programot, a Nebudroid-ot.
( http://www.nebudroid.com )
Ez olyan hogy a giroszkóppal lehet a PC-t irányítani, mintha az egeret+gombokat használnánk.
A program elindult, a gép is megtalálta, működött, még játszani is tudtam vele, a telefont kormánynak használva.
DE! a program egy idő után (15-20 mp) kilép. semmi hibaüzenet, semmi force-stop, csak kidob a menübe.
Miért lehet ez? Van megoldás rá? A telefonmemóriában 420/75 mb szabad.Előre is kösz a segítséget.
-
Syd69
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
Sziastok! Olyan progit keresnék (de bármi más megoldás jó), ami áthelyezi a különböző programok tartalmát. A belső memóriát sdcard-nak nevezi a készülékbe tett kártyát pedig external_sd-nek nevezi. A gond, hogy minden tartalmat a belső memóba rakja, de én át akarom helyezni a kártyára. Ezt hogyan lehetne megoldani?
-
Lasy
veterán
root lehetőséggel, és app2sd opcióval.
de ha már 2.3 droid van a telódon, simán a menü, beállítások, alkalmazások, és amit akarsz rákatt, és már teheted is SD-re.mogyesz , (jan)
a shush! -t már le is fordították magyar nyelvre.
Shush! Ringer Restorer-t a 9.1Ray_2012
vagy az is lehet a gond, hogy a készülékeden az ICS van.
ha van recovery-d akkor csinálj egy mentést, és tedd fel a 2.3.4-et és próbáld ki azzal.
root jog nem kell hozzá?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
atillaahun
veterán
Átmenetileg nekem is, de aztán hamar visszatér a probléma.
(#40558) Imdre
Az alkalmazáskelezőben van egy olyan fül, hogy SD, ott látsz egy listát hogy miket helyezhetsz át a külsőre.(#40555) Ray_2012
Hát 75 MB RAM az valóban elég kevés, nagyjából a rendszer OOM határa, ahol elkezdi kilövöldözgetni a programokat. Bár ha csak azt az egyet zárja be mindig, és pont ugyanannyi idő eltelte után, akkor inkább a programon belül lehet a hiba.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Talán az élő háttérkép ?
hogy ezt kiderítsd össze kell kötnöd képpel a telót, és folyamatosan rajtahagyni míg a hiba nem jön elő. akkor lesz egy szép logod, amiben megtalálod.
lehet van ilyen app is, de az meg folyamatosan megy.
tehát meríti az akkut+36702778032
-
mogyesz
aktív tag
-
zho-lee
addikt
Nem szoft, hanem más egyéb kérdésem lenne, remélem, nem zavartok el innen.
(mivel sok nagy tapasztalatú fórumtárs itt aztán található)Járt már valaki úgy, hogy alaplap cseréje volt a készülékében, és utána eléggé megváltozott a telefonja..?
Pl: az elmentett cm7 3 napot bírt előtte, ugyanaz a szervíz után csak egyet.
De a fő gond az, hogy tudja-e valaki azt, hogy mondjuk hanyag összeszerelés miatt a wifi zabálja az akkut?
Esetleg szoftveresen lehet gondja?
Kb tíz perc wifivel, e fórum új hozzászólásait olvastam csak el.. = -10% a töltöttségből.Köszönöm, ha ezzel kapcsolatban valakinek lenne tapasztalata, és megossza velem!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
atillaahun
veterán
Természetesen még döglött háttérképet se használok.
Milyen képpel kell összekötnöm a micsodát, és hogy lesz nekem logom?(#40562) mogyesz
Látom nemrég frissült a betterbatterystats, remélem most már egy fokkal jobban értelmezhető, akkor még arra rápróbálok, köszi a tippet. Csak attól tartok, hogy majd magát a képernyőt fogja kijelezni fő fogyasztóként, nem pedig a programot ami használja, de majd meglássam. -
mogyesz
aktív tag
válasz atillaahun #40564 üzenetére
Szia!
Nagy ritkán, ha valami gondom van, ez a 2 progi, és a BatteryWidget segítségével pikk-pakk megvan a bűnös... :-)
A betterBatteryStats-ot érdemes beállítani (Nálam így van):
Felső sor: Partial Wakelocks
Alsó sor: Since charged[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz mogyesz #40565 üzenetére
Igen, köszi, én is a partial wakelocks-ot szoktam nézegetni, csak általában az első helyeken olyan folyamatok állnak, amiknek a nevéből kurvára nem lehet rájönni semmire, a mellett levő értékekből meg még annyira sem.
De most épp töltöm a telefont, majd ha kész, akkor ott hagyom egy 10 percre hagy mennyen a kijelző, aztán megírom ide, hogy mit mutat a program.Egyébként a since unplugged és since charged között mi a különbség?
(#40563) zho-lee
Úgy érted, hogy recovery-vel visszaraktad a mentésed a cserélt alaplapos telefonra?[ Szerkesztve ]
-
mogyesz
aktív tag
válasz atillaahun #40566 üzenetére
"Since changed: all statitics give details since the phone was 100% charged
Since unplugged: all statitics give details since the phone was unplugged from A/C or USB"ÉS a how-to
És ez is érdekes lehet... :-)
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz atillaahun #40566 üzenetére
igen jól értelmezed. az új alaplapos telóra tette fel a mentést...
+36702778032
-
mogyesz
aktív tag
válasz zho-lee #40563 üzenetére
Én azért ilyen esetben 0-ról indulnék, megvárnék 3-4 töltési ciklust, és utána kezdenék el gondolkodni, ha valami nem ok... Komplett mentést semmiképp nem raknék vissza nem ugyan arra a hardverra. telefon-telefon, de mint írtad, az alaplap cserélve lett... Tuti nem 100% az egyezőség...
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz mogyesz #40569 üzenetére
ugyan azt a romot tudja feltenni, és ugyan arra az alapra, tehát így simán fel lehet tolni.
nekem is van egy xperia mini mentésem, és amikor hoznak egy telót, az az első amit felteszek, és simán megy. pedig minden teló más más alaplapos. soha nem volt ilyen gondom.+36702778032
-
mogyesz
aktív tag
Elhiszem, de ha ilyen gondjai vannak, tegyen mindent alapra, töltse fel párszor, és utána nézze meg. Ha nincs gond, lehet a mentéseket tologálni, etc. Ha gond van, akkor kiderül, és nem azon kell vakargatni a fejünket, hogy vajon mi okozhatta? Megváltozott hw? Rosszul összerakott hw? ROM mentés nem ok? User error valahol? etc...
-
Mittu88
senior tag
hallottam olyanról, hogy aki Kínából rendelt belpiacos (ainol, hyundai, stb.) tabletet, nem tudta használni a Google Play-t (market), nem tudott letölteni, ilyenkor hogyan lehet programokat telepíteni/beszerezni?
-
Probert75
addikt
válasz macilacus #40552 üzenetére
Nem jó hozzá. Csak a free verzákat magyaríthatják a kollégák. Nézegesd ezt a fórumot és ott közzé szokták tenni, a frissített progikat is. Itt pedig már a magyarított progik listája van.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
RaZroX
addikt
Üdv! A névjegyeket amiket szinkronizáltam a Google fiókommal.. gépen hogy tudom megnézni őket ?
This is the way
-
zho-lee
addikt
válasz atillaahun #40574 üzenetére
Bocsi, ki kellett lépnem.. (munkahely)
Egy napig a gyári volt rajta, arra nem emlékszem, mert ugye root/recovery felhegesztéssel töltöttem az időm
Utána ment fel a mentés, de ilyen rossz eredménnyel.
Aztán egy darabig a gyári, de kitchennel optimalizált változat jött hasonló üzemidővel.
ekkor battery stats wiped, és a legújabb cm7 rc2 rom ment rá.
Most épp 1,5 napos az akku..
Viszont átnéztem az auto indulásokat az "autostart" appal.. azóta jobb egy kicsivel.Szóval akkor szervíz..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Ronyn
senior tag
Bal felső sarokban címtár, ha kattintasz a levelekre,ha gépről nézed
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Imdre
aktív tag
Lasy, attilaahun köszi!
Ezeket természetesen ismerem, csak nem fogalmaztam pontosan. Root, 2.z stimm, de a belső memória az internal, van egy belső tárhely az az sdcard és van egy 16 GB-os external sd. Ha áthelyezem a programok könyvtárait a valós sd-re, akkor hibaüzenettel leállnak (mivel nem találják a tartalmat). Az volna nekem jó, ha mondjuk átnevezné az external_sd-t sdcard-nak, az sdcard-ot pedig másnak (mivel ez csak 2GB).
Így teljes a problémám. -
mogyesz
aktív tag
Azt nem, csak ott látszik, hogy pl. a deepsleep ok-e, illetve mely frekin mennyit ment a cpu.
Ezt követően lehet tovább nyomozni. Nekem pl. nem is oly rég töltés! közben 1200Mhz-en ment végig, 9 óra alatt csak 93%-ra sikerült feltolja. Mondjuk ezt egy restart megoldotta...Zsolt_72
Érdekes, Nálam - és ismeretségi körben - még ilyen nem történt...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Probert75 #40577 üzenetére
Ez ügyben már felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, szerencsére a közlékenyebbek közé tartozik. Mostanában sűrűk a frissítések módosítások a programban. Azt mondta, amint kialakul a program végleges funkcionalitása és ritkulnak a frissítések is, berakja a fordítást a progiba.
Zsolt_72 Enbazz, nekem is fent van, és nem vagyok megelégedve a Deep Sleep-pel (ritkán van).Az elmúlt ~63 órában
3h- volt 1000MHz-en
1h votl 60MHz-en
42h volt 300MHz-en
és csak 15h volt mély álomban.akkor meglesem ezt a BetterBatteryStats-t, ha asszonnyátok jobb.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Ronyn
senior tag
válasz RootRulez #40589 üzenetére
Én továbbra is a system tunert javasolnám, ugyanezt mutatja(mondjuk nem nyúltam a telohoz de 16h offline, és 18m 300Mhz,1m 600Mhz,10m 1Ghz
Azonkívül visszamenőleg (akár 24-48 óra) mutatja,hogy mi mennyire porgette a procit
Plusz bele lehet importálni a battery adatokat is, es akkor az is szerepel a logban[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Probert75
addikt
-
Tyer
őstag
-
Szajo
őstag
Go Laucher alatt normális az, hogy indokolatlan kilép az opera miniből mikőzben a prohardvert böngészem? Ez eddig 2x fordult elő. Mitől lehet ez?
-
Probert75
addikt
Nekem lépett már ki az Index meg az Origo oldaláról is. Csinálja az más oldalakon is. Rendszeresen csinálja a Galaxy Ace-emen. Még olyat is szokott csinálni, hogy a fórum alján járok és magától felugrik az oldal tetejére.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
addikt
Hali!
Van olyan program amivel beállítható,hogy mindig a legerősebb wifire csatlakozzon a telefon?
Két routerem van,de mindig csak az egyiken lóg,amikor a másikról erősebb jelet vesz. -
TRob1
veterán
Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet)
(#40599) randras:
Nemrég össze lett hasonlítva néhány Launcher, majdhogynem semmi a különbség fogyasztásban (persze Go kicsit többet fogyaszt a jóval nagyobb tudásával, de annyira elenyésző hogy ez egyik telefonnak sem számíthat)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest