- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz james008bond #1950 üzenetére
Egyszerű és ingyenes: Ear, fizetős, de profibb Setting Profiles
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
VGR
tag
válasz balhe az van #1940 üzenetére
sajna eco díjcsomag nincs benne, nekem pedig az kéne.
http://droidground.blogspot.com/
-
z0d1AK
nagyúr
A SkyFire új verzióját hol tölthetem le?
A Market nem talál semmit sem
Elvileg ingyenes is, ha nem tévedek| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
delbarta
senior tag
Na, ha onnan sem megy, akkor innen letöltheted.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
racerx
őstag
Van olyan bill zár progi (Symbianra volt), hogy ha tokba, vagy táskába teszem, akkor automatikusan bill zárba teszi, majd ha kivettem akkor kikapcsolja azt, a proxymity szenzort használva?
-
vkp
aktív tag
Hello!
Nagyon hiányolom, hogy alapból nincs olyan lehetőség mint nokián volt, hogy nem lehet beállítani, hogy adott hívócsoport csörögjön, vagy ne. Blacklist/whitelist programot találtam, de nem igazán volt olyan, amiben lettek volna csoportok, vagy ha voltak is, nem működött. Annak idején nekem az Mcleaner nagyon tetszett, de sajnos nincs doridra
Tud valaki hasonlót?
Köszi!
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a names programot és elméletileg ha ki van pipálva a Notification about contacts are enabled akkor a contactokban lévö névnapokra figyelmeztett.
Nos lehet valamit rosszul csinálok de nekem nem teszi ezt.
Valakinek valami ötlete esetleg? -
z0d1AK
nagyúr
válasz petipetya #1957 üzenetére
Nem 2.1-el próbáltam.
"Skyfire v2.1.0 (freeware)
Requirements: Android 1.5, 1.6, 2.0, and 2.1 devices."
Viszont a QR kód sem hoz ki semmit nem tudom, mi a fene van, nem ez az első eset. Az előfordulhat, hogy az én Market-em szar valamiért? Mondjuk eddig ment...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
barrasz
aktív tag
Másnak nincs problémája a bluetooth fájl küldéssel és fogadással?
Fent van a Bluetooth file transfer de csak nagy nehézségek árán sikerül müködésre birni,vagy egyáltalán nem csatlakozik vagy nem fogadja a küldött képet vagy zenét.
Esetleg van valami másik hasonló program amit javasoltok?
Előre is köszönöm. -
nzolee
csendes tag
Hi everybody!
Tudnátok egy olyan progit mondani, ami lekorlátozza, hogy mik mehetnek ki a netre és mi nem... tehát pl a google mapset ne engedje ki de a böngészőt igen...
Nagyon megköszönném! -
pazonyi
csendes tag
Milyen navigációt tudok feltenni G2-re? Van gps, mobilnet. A google maps-et használom, de az nem forgatja meg viszi a képernyőt. Szükségben nagy segítség.
-
VGR
tag
-
VGR
tag
Olyasmi programot keresnék ami "helyettesíti" a bicikli kilóméter óráját, azaz méri mennyivel megyek ( ez nem fontos) méri a megtett utat, stb.... régebben volt egy ilyenem csak elfelejtettem a nevét
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
1. Feltettem az ASTRO file manager nevű programot. Van három segéd programja: SD Card manager, App Manager és Process Manager. A preferences-ben kipipáltam, hogy megjelenjenek a home screen-en, ám mégsem rakja ki őket. Amikor visszalépek az ASTRO-ba, akkor azt látom, hogy ismét nincsenek kipipálva a segéd programok.
2. A másik bajos programom a moneymanager. Exportálni akarom a bevitt adatokat CSV-be, de azt írja ki, hogy SD Card is not ready. Nem vagyok nagymenő az informatikában, igazából nem is tudom, hogy a CSV milyen formátumot jelent, úgyhogy, ha nagy hülyeséget írtam, akkor csak finoman a durva jelzőkkel, ha lehet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? 2.1-es HTC Hero-t használok, tegnap raktam fel az új ROM-ot, ha ez segít a probléma megoldásában. Előre is köszi minden segítséget.
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
pazonyi
csendes tag
Próbálom feltenni az igo-t g2-es herora, de azt írja h missing or incorrect application. Segítsem v.ki.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
RaTaTa
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, ha rossz topicba írom a kérdésemet, ez esetben légyszi irányítsatok át a megfelelő helyreEgy kedves ismerősöm meglepte magát egy borzalommal:
[link]
Tudom, tudom, soha többetA lényeg, hogy sose-sohase-ezidáig még nem láttam Androidot (1.5.1 van rajta, startnál kiírja és jó lenne némi támpont, hogy mit lehet vele csinálni. Lehet-e frissíteni, lehet-e msn-t tenni rá, lehet-e java alapú webet böngészni (pl. chat.hu), mennek-e a youtube videok? Láttam olyat, hogy ebuddy, de azt hogy kell telepíteni? Van olyan, hogy ebuddy.apk? Töltsem le egy SD kártyára és csak rá kell kattintani?
Ezen a keleti csodán még egy gyártói matrica vagy sorozatszám sincs, a Manager menüpontban felvisz a www.android123.com címre (full kínai )
Legalább wifit sikerült belőnöm hozzá, de nem tudom hogyan továbbNetán jobban járnék egy Windows CE-vel?
Várom a javaslataitok, köszönöm!
RaTaTa, A Tata
-
Toffancs
csendes tag
1 olyan kérésem/kérdésem lenne hogy 1 olyan program ami a wifi sebességét méri létezik-e?
-
Enoss
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megy-e androidokra a programok telepítése market és internet nélkül?Lehet hogy túl kezdő a kérdésem,nézzétek el nekem.
Köszi.
Enoss
-
guni
tag
válasz Gáben81 #1946 üzenetére
Szia!
AstroPlayer, bár sok hatása szerintem nincs az equ-nak. A Spica gyári lejátszójában van eq, de is alig állít valamit. A Milestone-hangzásképeiről viszont jókat halottam, bár személyesen nem próbáltam. Sajna ez egy problémáspont az Androidban, mivel az API nem tartalmazza, az eq lehetőségét, ezért leginkább csak hekkelni lehet, aztán vagy összejön a programozóknak vagy nem...
Guni
-
Enoss
csendes tag
Ma hajnalban egy kicsit már álmos volt mindenki.Tehát még egyszer feltenném a kérdésemet:ha nincs mobilinternet elérhetőséged sem wifi a közelben,hogy tudsz bármilyen programot is telepíteni egy android op.rendszerrel működő okoskára pl.LG GT540.Mivel gyárilag a telefon nem tartalmaz semmilyen fájlkezelő programot,így a memóriakártyára felmásolt fájlokat egyben nem látod sehol.Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
Enoss
-
Balinov
titán
udv, majdnem azt irtam, hogy menj a Market-re es szedd le pl. az Astro vagy ES file managert, de latom ez nalad nem opcio.
Igy nincs mas hatra, mint letolteni az Android SDK-t, megfeleloen telepiteni, beallitani, majd a telefonban ezen a helyen beallitani, hogy
ismeretlen forrasbol erkezo fajlokat is telepitsen.Settings -> Application Settings -> Enable Unknown Sources
ha ez megvan, es az SDK jol fel van telepitve indits el egy command prompt-ot (cmd parancs)
majd a kovetkezo parancsot ird beadb install path/file.apk
a path/file.apk termeszetesen a pc-n levo apk telepito fajl neve es eleresi utja, kell, hogy legyen
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Senhi
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1996 üzenetére
Az előbb én is ebbe a hibába estem: és a filemanager telepítőjét, hogy indítod el?
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tegnap vettem egy LG Optimust ami 1.6 os és szeretnék pár programot játékot telepiteni ...
Ha letöltöttem egy játékot onnantól mi a teendőm???csak rárakom a memkártyára és a telón telepitem,vagy az itt ventebb leirt programot kell először??
köszönöm...3D-s játékok futnak 1.6 on?? Ha igen valami háborús medal of honor jellegűt tudtok ajánlani??
köszönöm..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Balinov
titán
válasz CoolBoy323 #1999 üzenetére
sdk-s installt szvsz csak egyszer kell vegigjatszodni, utana mar megy az sd kartyarol valo telepites,ha felrakja valamelyik file managert
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest